За първи смели крачки февруарска мама меси погачки

• 23 784
  • 753
  •   1
Отговори
# 120
  • в сърцето на един мъж...
По принцип Проспанът засилва отделянето на храчки и от там се увеличава кашлицата. Поради тази причина не се и дава следобед, за да може да спят децата по-спокойно.
Компресът с мед е много лесен - намазват се обилно гърдите на детето с масажно олио или някакъв крем, по-влажен, след това се взема малко мед и се размазва на самите гърдички. После се покрива с една от тези хартиените кърпи, кухненски, за да не цапа. Хубаво е да се внимава, тъй като се изриват много силно децата и не е много препоръчително за толкова малки деца. За малко по-големите може, с едно на ум.

# 121
Гея, благодаря отново  Simple Smile

А за сребърната вода какво ще кажете, някой капал ли е в нослето и давал ли е?

Елфи, витамин Ц давам от една седмица вече и капя по няколко капки във всяка от ноздрите - но ефект 0

Инче, какво стана при теб?

Утре на обяд имам час при мамолог, дано там нещата са добре.

Рися, Иве
и аз си мислих, че може да е от това, но прочетох 100 пъти листовката и никъде не пишеше за такова действие и затова се притесних.

# 122
  • Sofia
Привет и от нас!
Благодаря ви много за стиснатите палци! Оживях, че даже и не беше толкова зле, колкото си го спомнях Simple Smile Сега започна да ме пуска упойката и хич не е приятно, но ще мине. Сега не мога да си го вдигам и гушкам Венци няколко дни и ми е много  Confused

И на мен Венцо ми е болничък Sad От 2-3 дни има странна температура сутрин и вечер (явно този вирус, за който писа Деси) и аз си мислех, че е от ваксината. Ама днес като вдигна 38.6 и се затърчах до педката. Оказа се, че му е зачервено гърлото и ми изписа едни хомеопатични таблетки. Каза, ако до 2 дни не се махне темп. - антибиотик. Аз казах "Добре", а наум си казах "Даааа,бееее!" Simple Smile Обадих се на нашия хомеопат и дано овладеем нещата.

Дано всички малчовци, които са болни бързо да оздравяват!!! fingerscrossed

Марте, страхотна щерка имаш! Уникална сладуранка! И снимките са много хубави, а онази, на която й подава цветенце е простоооо.............!!!

Деси,аз съм капала сребърна вода и съм давала да пие и т.н. - ефект - една голяма 0! Ама пък не вреди, можеш да пробваш, някои хора са много доволни  Peace

# 123
Деси, може да редуваш различни неща за нослето -
физиологичен разтвор с клеева тинктура (за да ги приготвиш капваш 5 капки тинктура на 10 мл разтвор и капеш по 1-2 капки във всяка ноздра),
сребърна вода по 1-2 капки 3 пъти дневно,
а също и Еуфорбиум спрей (става и за кърмачета, той е с хомеопатични съставки)

# 124
Инче, то надеждата умира последна.
Ще пробвам и ще се опитам да закрепим положението, че и ние сме пред дилемата АБ или не.

Деси благодаря, това третото /хомеопатичното/ не съм го чувала, но може и от него да пробваме.

# 125
  • София
Честит празник!   Днес беше една голяма разходка. Моника реве за играчките на другите  децата в парка, имаме си топка и едно такова   newsm78 аз търкало му викам. Иска всяко нещо което види и като не стане рев, рев.
^desika^ от този хомеопатичен спрей съм много доволна. Гледахте ли днес при Гала за онази майка, която правила аборт и не успя ли да го направят и се стигнало до усложнения и в крайна сметка жената родила детенце. Това му викам истинско ЧУДО.

# 126
  • Пловдив
Гледахте ли днес при Гала за онази майка, която правила аборт и не успя ли да го направят и се стигнало до усложнения и в крайна сметка жената родила детенце. Това му викам истинско ЧУДО.

аз го гледах-чудо наистина

# 127
Диде,ти нали предложи О'шипка,ако до утре няма други предложения там ще направя резервацията за вторник Wink

ДЕсика,ако ожеш да избегнеш ксилометазолина е най-добре,да най-ефикасни са,но и най-не щадящите лигавицата капки за нос.Аз въпреки указанията на доки ги разреждам,50 на 50 капки и физиологичен разтвор.Сложна е схемата,режеш върха на капките за да можеш да ги разредиш и така,ще се оправиш Grinningза други илачи аз не знам,но момичетата са ти казали.Дано по-бързо ви размине Hug

Свате,дано и на вас ви мине по-бързо и явно и вас ви е треснал скапания вирус Confusedмилия ми зетко Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Айде до по-късно Hug
Мама Зари,пак ни озари Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug
Марте, разкошна е Дара на снимките Heart Eyes

# 128
Гея, тъкмо ще стане за Аквариума време. Simple Smile
Мамо З, смяла съм се с глас, особено на часта за блатните чудовища и дето трабанта ще си го качваш на рамо.  Mr. Green
Марте, ама верно не му ще цветята на младежа, може друг да и е на сърце.  Wink
Аз днес Гала не съм гледала, ама слушах как анонсираха предаването. Кажете каква е историята, плс!
Детските и на мен не са ги превели, във Варна ги превеждат на 20 число, т.е. закъсняват с 5 дена, а досега бяха много редовни. Има ли къде да се пита защо се бавят толкова?

# 129
  • Sofia
Охххх и аз забравих да приветствам мама Зари! Радвам се, че пак си при нас! Липсваше!
А описанието за WC-то за 180 лв искрено ме разсмя, въпреки, че хич не ви е било смешно... Confused

Дано бързо ви минат всички болежки! Praynig

Свате, нали знаеш, да не види нещо Венци от Мая... Confused Mr. Green

Цвети, историятае следната - забременява мацката, докато пие противозачатъчни, отива да й правят аборт, а тия кретени й пробиват матката  #Cussing out Едва оживява жената, но в крайна сметка и детето си го ражда  Grinning

# 130
  • Пловдив
Аз днес Гала не съм гледала, ама слушах как анонсираха предаването. Кажете каква е историята, плс!

семейството има две деца-жената обаче забременява с трето.решават да прави аборт.прави го в шейново /май беше/-упойката не я хваща,усеща всичко,все едно я дерат на живо.казва на лекарите,но те й казват да мълчи.усеща ужасна болка и започва да вика-запушват й устата.в този момент лекаря й перфорира матката-започва да тече много кръв,правят й животоспасяваща операция.закърпват положението й си я изпращат вкъщи.много й е зле.лошо й е гади й се-все си мисле,че е от загубата на кръв.но няма и цикъл.решават да направят тест-две чертички.кара тежка бременности-контракции,болки на мястото на перфорацията.ражда секцио в Тина Киркова /май/-всичко е успешно и на бял свят идва Божидар-страхотно момченце.Лекарката,която й прави секциото установява,че перфорацията е 3 м,а в епикризата е записано само 1 см.има и други несъответствия в епикризата-с две думи пълни наглеци
ами това е историята-след толкова проблеми успява да се роди здраво бебе.
само не можах да разбера защо не каза името на лекаря,който е правил аборт-да знаят хората какъв е некадърник

# 131
alximika и 0 Гости преглежда(т) тази тема. уаууууууууу всички ли гледате тъпотията БИг гадост....??????????????

# 132
  • Пловдив
уаууууууууу всички ли гледате тъпотията БИг гадост....??????????????

ами даааааааа  Blush

# 133
Аз не гледам щуротии вече. Пазя си времето за някой хубав филм, обикновено препоръчан. В тази връзка - Гея трябва да си обявиш хонорар. Whistling

Гледах днес донякъде за адашчето. И повече не издържах... Единственото, което мога да кажа е, че когато Бог е решил да запази някого, нищо и никой не може да Му попречи... Пък и се позачетох в темата какви неща сте преживели...  ooooh! И на мен една велика лекарка в студентските години ми каза, че никога няма да мога да си родя деца... 

Сега подбирам омалелите дрешки на Бобчо за една смела, сама мама и не мога да повярвам, че някога е бил толкова малък. Heart Eyes

Иначе съм по - добре. Само главата ме боли жестоко вече втори ден.

И вие ми липсвахте много.  Hug
Страхотни са всичките дечица. Ще кача снимки и аз тези дни.

# 134
  • София
Здравейте момичета аз минавам само да ви почерпя. Днес малката ми кифла Габи има имен ден.

Опитвам се да ви чета редовно, въпреки, че хубавото време и проходилата гъбка не ми позволяват много, много.  Embarassed

Надявам се всички болнички да оздравяват. Praynig Hug

Приятна вечер от нас.

Общи условия

Активация на акаунт