За първи смели крачки февруарска мама меси погачки

• 23 777
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Вержи, пробвай в албум.бг (на латиница е, ама моята нещо изчезна в сайта, да знаете между другото как да си я върна?), виж какво е там качеството, аз не мога да преценя, но може би е по-добро от снимка.бг

# 91
Вержи, пробвай в албум.бг (на латиница е, ама моята нещо изчезна в сайта, да знаете между другото как да си я върна?), виж какво е там качеството, аз не мога да преценя, но може би е по-добро от снимка.бг

А ти иди най-горе на страницата,там където пишеш линковете. Отстрани някъде ще видиш едно бутонче с нещо като скъсан на две лист.Натискаш го и готово Peace
Уф,дано ме разбра Blush

# 92
  • София
Много, много thanks Simple Smile))))   bouquet

Лека нощ от мен, че нещо днес много се изтощих, една манджа сготвих и айде Simple Smile)))

# 93
Добър вечер!
Рися, честит РД! Да си жива, здрава, мн обичана и обрижвана от двамата мъже вкъщи!  bouquet
Сложиха ни днес ваксината и не плакахме хич. Докторката ни даде направление за кардиолог, че чувала някакви шумове. До сега не са ми казвали такова нещо и се надявам тя да е в грешка Praynig
Дойде ми и едната поръчка снимки от Лондон. Мн са хубави  Heart Eyes Плащате си само 2 паунда за доставката на 50 безплатни снимки / гланц или мат/ . Пуснахме поръчката в петък, днес получих първите 50 Laughing
Много е изгодно, на 10 стотинки ми излезе снимка 12 на 15 см. Flutter Ако някой иска ще му пратя покана за регистрация в сайта. Валидна е 30 дни Flutter
Лека вечер на всички!

# 94

Муцки,това харесва ли ви? Обаче ако ми кажете и сайт,където да кача снимките,ама да са с хубаво качество,а не като това в Снимка.бг,ще ви бъда много благодарна. Laughing

Муцка аз ползвам Пикаса уеб албум  Peace

Последна редакция: ср, 24 мар 2010, 23:02 от kalinche_to

# 95
Рися,

Мдаааа, в неделя е Цветница, не става - хора-заети, заведения-пълни. Вторник ще да е Денят Х. Миме, действай, никой за нищо няма да се сърди, а и само някой да посмее ....  Joy

Вержи, аз използвам http://www.imageshack.us/ - бърз е, лесно се ресайзва и така.

Направо ме втриса от историите за "лекарите"  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire Аз, слава Богу, не съм имала сериозни проблеми с това състловие, но имах една много гадна и отблъскваща случка - ходих преди години при един гинеколог, по това време почина баща ми, бях доста разстроена, а той съчувствено ме прегръщаше.... Не съм се замисляла много, бях доста разстроена. При едно от посещенията ми (в частния му кабинетт) звъннах на вратата, позабави се с отварянето сестрата. Най-после ми отвори самият лекар, омазан с червило около устата  Shocked Shocked Shocked, а вътре в кабинета имаше пациентка....!!!!! #Crazy #Crazy #Crazy
No comment!

Лека ви нощ и приятни разходки утре  bouquet

# 96
  • в сърцето на един мъж...
Йоли, още не я знам какви ще ги заформи очите Grinning Бяха сини, сега са нещо между зелено и кафяво, ама до пубертета има много време, да видим в крайна сметка какви ще останат Mr. Green Много ми се иска да са като мойте и на двамата, ама няма да ме огрее, взели са всичко от баща си Crossing Arms
Варненки, днес моя мил каза, че има билети за Варна за 31 май, така че пай се Варна, ида Mr. Green

# 97
  • в сърцето на един мъж...
Момичета, честит празник!

# 98
Честит празник   bouquet Дано Господ пази децата ни  Praynig

Аз съм на път да капитулирам. Най-ниската стойност на Т тази нощ беше 38 Sad Вчера следобеда беше с 39.7 и термометърът не беше изпилкал още, но той се мърда и меренето е много относително. Нищо не зазбирам, такова чудо от зъби не ми се струва нормално...а педката нищо друго по него не откри притеснително снощи!

# 99
  • Пловдив
GALL78 ,много кофти това с температурата.Дано да не вдигате вече  Hug

# 100
  • Sofia
Честит празник, майчета!   bouquet   bouquet   bouquet

Галче, дано да нямате такива притеснения вече Sad А ваксина бихте ли му?
Тази нощ и Венци пак имаше темп., много странно, иначе нищо му няма, предполагам, че е реакция от ваксината... newsm78

Аз отивам след малко, стискайте палци! Simple Smile

# 101
Момичета има някакъв гаден вирус с температура. Вчера докато чакахме пред кабинета на педката имаше още едно със симптоми като на Йоан - температура само сутрин и вечер. Но ни есме и с екстри кашлица и сополи. Днес е по-добре положението, дано отшумява, че е много кофти така.

Честит празник и от мен и честит имен ден на всички празнуващи.

Инче  fingerscrossed

# 102
Честит празник, мили момичета! За мен това е истинският празник на жената и майката и затова от сърце ви желая да сте все така прекрасни, грижовни, слънчеви и любящи!!!  bouquet

Аз влязах в цикъл с проблеми от роднинско естество, болести, проблеми, пак болести и т.н. След като аз се влачих седмица и нещо, Бобчо се разболя за първи път сериозно - с температури и чудеса... От няколко дни е добре, но аз отново съм зле и така не знам до кога...
От целия този кофти период има едно хубаво нещо, с което не мога да не се похваля - ползвах WC за 180лв.  bowuu Пътувахме за два дни до баба и на връщане, в следствие на разни води, кафета и лекарствата, които пия вече не издържах да стигнем до бензиностанция. И за да не се напикая накарах съпруга ми да отбие до едни храсти. Той, понеже знаеше, че ми е зле и едва стъпвам на краката си, реши да спре максимално близо до тях. В резултат затънахме в 50 см. кал... Естествено забуксувахме, закопахме се още повече. Едни момчета спряха и започнаха цял час опити да ни издърпат... Аз, както преплитах крака и едва гледах, се наложи да бутам точно като по филмите, цялата опръскана с кал. Децата изгладнели и измръзнали издържаха стоически. Добре, че Мими разсейваше Бобчо, защото той се поуплаши още повече като започна да се стъмва... И накрая успешно излязохме, но колата бучеше и тресеше като трактор до София... В общи линии и на външен вид го докарваше, а ние бяхме като блатни чудовища... Та, ремонтът излезе 180лв. Crazy Laughing
Две фундаментални решения взех по този случай: първото - да изкарам книжка, защото това с бутането ми държа влага после десет дни, доразболях се, имах мускулна треска на ръцете, и кален вкус в устата дни наред; и второто - като подкарам няква кола - ще е трабант - да мога на рамо да си я изваждам от всякакви ситуации...
 Mr. Green
Надявам се поне малко да съм ви разведрила. Много хубав ден и празник ви желая! Бързо оздравяване на всички. Аз отивам да си свалям температурата някак...
 Hug

# 103
  • София
Ох, Зари, не ме разсмя за съжаление, дано всичко скоро е зад гърба ви и пак сте здрави и щастливи!!!  Hug

Стани днес се събуди пак без температура, обривът поизбледнява, но...кашля, рядко, но все пак кашля...ходихме пак до педиатъра, даде му Флудисек, защото кашлицата му е с храчки, преслуша го, няма хрипове, има подути наухални възли, което може да е реакция от ваксината и каза, че сигурно хем от ваксината има нещо, хем от нашите настинки с баща му, та затова така сме го подредили, добре че няма вече темп. и дано скоро и калицата и обрива отшумят...

Честит празник!!!

# 104
  • пак там
Милички, благодаря за пожеланията, направо ме разплакахте!  Embarassed Обичам си ви, това е...

Общи условия

Активация на акаунт