За първи смели крачки февруарска мама меси погачки

• 23 772
  • 753
  •   1
Отговори
# 75
Аз,сватята и патето сме за вторник по-скоро...Просто се оказа,че ние в неделя нямаме продавачка в магазина,Любо ще е на работа ConfusedНо ако сте повече за неделя,аз пак ще ви направя организацията и ще подсмърчам от яд ,че не мога да дойда  Mr. Green
Адашката, май е права за неделя,цветницА Е,и ще е пълно сигурно по заведенията.

# 76
  • София
Миме (мрм), мерси за инфото, дано да си права и скоро и тях да ги няма Simple Smile)

Другото Миме, ами аз тогава отпадам за втори път, не е честно, ама какво да се прави, весело изкарване, а за Цветница сте прави, а и тъкмо няма да ми се налага да ви черпя  Mr. Green, че кой като мен с 2 именни дни  Laughing

# 77
Здравейте,

Рися, честит празник.
Пожелавам ти много щастие, сбъднати мечти и още едно прекрасно детенце в скоро време.

Ние бяхме при педката. Зачервено гърло и сополи, предписа ни Проспан и оттам нататък стандартните неща. Но каза, че ако не започне да отшумява до 2 дни, минаваме на антибиотик. О , дано не стане.  Praynig

Питах я за имуностимулатор, предписа For Kids /за деца до 3 годинки/ Сега все още го проучвам и не съм решила дали ще го взимам, че и цената му е прекрасна.

Аз съм за среща във вторник, че уикендите са ми за таткото, както и неговите за мен.  Wink

Гея, страхотни снимки, а малката моделка и много готина

# 78
  • София
Здравейте и от нас!

Деси, аз на Йойо му давам Мултисаностол от дъжд на вятър, щото хич не ме бива с плодовете... А и то от 1/7 портокал колко витамини ще си набави...

Между другото и той точно така се разболя първия път, като тръгна на ясла, но се разминахме с антибиотика.

Последна редакция: ср, 24 мар 2010, 17:04 от autumnsphere

# 79
Рися,честит рожден ден

Аз тези дни си направих равносметка за докторите, с които ми се наложи да се срещам лице в "лице"  Embarassed:
1.Гинекологът, от който се отписах заради грубо държание и ме стресираше и ревях след всеки преглед,е единствения,който ми е поставял правилини диагнози и  пак  прие да ме ликува  Rolling Eyes
2."докторката" при ,която отидох след това,мила жена-неадекватно лекуване,леко незаинтересована,без изследвания(2,3 пъти я слушах да изписва едно и също на други жени) Rolling Eyes
3.Докторите ,които ме израждаха.Единия груб,изнудвач,но благодарение на неговата бърза реакция Валето се роди.Другия и той помагаше и ми скачаше на корема,но ме заши некадърно и все още си нося последствията.
И пак ще опра до 1,искам не искам  Rolling Eyes
При мен не всичко е черно и бяло,а май сиво  newsm78

Валето и той има пъпчици по крачетата ,около 5,6 на брой,а не сме слагали ваксина,не ми е дигал т,чудя се от какво ли са  newsm78.Жълтък съм давала само 1 път преди 3 дни.

Направих му няколко снимки за колажчето,че скоро не ме е хващала музата да го щракам,че е станал такова мрънкало,само за снимки е  Crazy,но като се зареди батерията ще ви покажа 1,2

# 80
Рися, честит ти рожден ден! Да се нижат една след друга годините ти, изпълнени с щастие и любов, с късмет и красиви моменти!

# 81
Ха,за доктори ли си говорим Simple Smile
Малко ще попиша и аз,че вече ми парят очите от фотошопи и подобни Laughing

Късметлийка съм,че не съм имала вземане-даване с много лекари и не съм се разболявала.Пък и мразя болници и все сама се лекувам,колкото и голяма грешка да е това Rolling Eyes Добре че децата досега не са ми боледували нито веднъж,иначе срам-не срам ще си призная,че хал хабер си нямам от лекарства..незнам кое за какво е  Blush
Иначе:
Първата ми сериозна среща с лекар,беше гинеколога ми.Уникален човек и доктор,кой каквото и да говори за него.Меркантилен бил,само пари взимал...Може и така да е,но от него получих ...всичко. Взима присърце всеки един случай.Дава ти да разбереш,че можеш да разчиташ на него по всяко едно време.Не говори много,но ми даваше разбираем отговор на всеки един откровено тъп въпрос,който му задавах.Той сам ме караше да ходя на ЖК при друг лекар,за да не давам толкова много пари.Аз и Боби отказахме.Казахме му,че той ме лекуваше и искам при него да си изкарам цялата бременност.Имах му пълно доверие и много ме беше яд,че нямах възможност да се оперирам при него.
Повече няма да го хваля.Това е достатъчно.
Доктора,който ме прие като раждах-супер майтапчия,обаче "бараше" толкова грубо,че сълзи ми излязоха на очите,докато ми провери разкритието... Впоследствие се оказа,че е познат на наша роднина.Човека беше един от малкото служители в болницата,които ми даваха подробна иформация за бебетата си,които не бях виждала и той много ме успокояваше.
Доктора,който ме оперира..същия,който е помогнал на Радето за раждането-и аз разбрах,че взима пари "под масата",но към мен изобщо не е повдигал въпроса...Иначе доста се забавлявах с него,а операцията ми е чудна!!! Даже акушерката се изкефи Laughing
Джи пи-то-пълна шматка..Така и не съм ходила при нея повече от 1-2 пъти и то ей така,рутинно.
Педиатърката- страшен диагностицик,обаче нищо не й се разбира на тая жена като говори Laughing Плещи си ги някви и като помолим да повтори,тя "нищо,нищо,говоря си,мисля си тука едни неща..." Laughing Иначе има страхотно отношение към децата Peace
Ако,не Дай си Боже се наложи да търсим по-сериозна помощ,ще търсим педиатърката от болницата,в която раждах.Тя е леко строга,но страхотен професионалист.

И други срещи с доктори съм имала,но покрай други хора,затова нямам други впечатления...

Мацки,правя колажа в момента,затова ШЪ МЪ прощавате,ама няма да се включвам много-много.Иначе хвърлям по някое друго очо на писанията ви Wink

Рися,ЧРД,мила! Жива и здрава,усмихната и позитивна и много обичана да си!!!

# 82
Ламтурник, и аз прокървях много с Ралица - падна един голям съсирек, но моят доктор нищо не спомена за близнаци. Изписа ми Дуфастон (ако още помня),  каза да се прибера и другото е "божа работа". Не ми даде много надежди, но не спомена и нещо за кюртаж.
Мен винаги ме е било страх да попитам дали е възможно да са били две бебета, а и какъв е смисълът да се тормозя- имам вече две, да са ми живи и здрави.  Laughing Преди 6 години, кой знае защо никой не изписваше Дуфастон за толкова начална бременност, още повече, когато е първа бременност без предишни аборти. Лекарят при който бях ме държа две седмици на Витамин С и калций, и други простотии правеше и плещеше, та накрая реших да го сменя и отидох при една лекарка, която много съм чувала да я плюят, но аз бях много доволна от нея. Тя ми изписа Дуфастон и нош-па след близо три седмици кървене, успокояваше ме през цялата бременност (защото се бях наслушала, че организмът се освобождавал от дефектния плод и си бях внушила, че  ако изобщо се роди детето ще  бъде увредено), пусна ме в болничен веднага и ми нареди да лежа до второ нареждане и ме гледаше на видеозон много по-често, отколкото разрешава ЗК без да платя и стотинка за това. А когато тръгнах да раждам ме изпрати на кардиолог, ендокринолог и пулмолог, това по принцип се полага по ЗК, но много си го спестяват. И не ми взе и една стотинка. Много съм и благодарна и много съжалявам, че не бях при нея и с втората си бременност.
Общо взето все съм попадала на лекари, да чукна на дърво. Така че още по-ярко се открояват некъдърниците.  Rolling Eyes

# 83
Здравейте момичета.Аз пак кацнах за малко при вас Laughing.Преди време фокси сподели че е купила обувчици на малките от един немски магазин(май се казваше елефант,ама не помня със сигорност Rolling Eyes).Вече го има и в София в Сердика център(новия мол),обаче незнам за какви пари все пак става въпрос.Та въпроса ми е долу горе колко струват?Иска ми се да взема на малката и сега ще имаме и празник(цветница),та да я зарадвам Heart Eyes.Ще се радвам да ме ориентирате. Peace

# 84
Привет дами!

Първо честит рожден ден на Рися !
Много здраве, любов и щастие  Hug

Фокси  Hug, много си мила и добра, спри да се извиняваш  Stop Heart Eyes

Гея, малките са много сладки! Я кажи, Мила със зелени очи ли е Crazy? Алекс е мнооого голям батко Simple Smile

Коте, пу-пу, много ти е чаровен Венци Simple Smile

Момичета, като прочетох какво сте преживели...Аз имам голям късмет с моя доктор. Много свестен и спокоен, добър специалист. винаги ме е окуражавал и стоически изтърпя всичките ми въпроси и настоявания за какви ли не изследвания Simple Smile. Дано успея да забременея и да родя преди да си тръгнем от тук, отново при него. След операцията ме изписаха на другата сутрин и се качих до 4я етаж без проблем, на 10я ден вече ходех с мъжа ми на пазар Simple Smile.

Ние сме добре. Аз изкарах една настинка с много фрешове и вит Ц. Дени и тя нещо изкара, но май беше заради ваксината и зъбите.
Иначе с интернета сме зле. Ту има, ту няма. Тук на 21 март в 21,03 посрещнаха Норуза - вече сме 1389 г, месец 1 дата 3 Simple Smile.
А Дени вече се пусна даже и на двора и не ходи, а направо тича, вдига крак да се катери по оградата,  да качва стълби...Много е сладка и луда Simple Smile.
Ние ще отложим малко прощъпалника и да го направим април, като си отида в ПЛД. Ще ми се да поканя пловдивските мами но, ще трябва да говоря със свекърва ми първо, да видим те какво ще кажат, все пак в техният дом ще сме Simple Smile.

# 85
Йоли и на кафенце,мафенце става,чакаме те
Ето и снимчици от днес
-толкова голям съм станал

# 86
Нелинда,цените варират от 40 до 70лв., мисля, за обувки.Има и пантофки,но не съм сигурна колко точно струваха.Нашите обувчици бяха по 60лв.
Раде,тоз Вальо много взе да мяса на тебе Mr. Green

Муцки,това харесва ли ви? Обаче ако ми кажете и сайт,където да кача снимките,ама да са с хубаво качество,а не като това в Снимка.бг,ще ви бъда много благодарна. Laughing

Ууу,че отврат размазано изглеждааааа #Cussing out

Последна редакция: ср, 24 мар 2010, 20:14 от •● foxy81 ●•

# 87
  • Пловдив
Йоли,като сте тук се обади да се видим на разходка-ще се съберем и други сектантки.Разбрах,че ще сме и в един квартал-Кичука Каунти Mr. Green

# 88
Мерси много.  bouquetНе ми се искаше да припадам там от шокираща цена,но не са чак толкова.Айде ще ги покажа после.

# 89
Това е оригиналната снимка:

Нелинда,ето немския сайт.Цените тук са същите.
http://www.elefanten.de/catalogue/catalogueSearchByProperty.do?a … g=de&catId=DE

Хааахахахахха...Кичука Каунти Joy това ми хареса hahaha

Последна редакция: ср, 24 мар 2010, 20:55 от •● foxy81 ●•

Общи условия

Активация на акаунт