За първи смели крачки февруарска мама меси погачки

• 23 765
  • 753
  •   1
Отговори
# 60
  • пак там
Та като сте започнали темата за изродите-лекари, да ви предупредя да не ходите при "светилото" Димитров (не ми се обръща езикът да го нарека доктор) от поликлиниката на Коперник (не помня какъв номер беше мбалът). При стандартен преглед установи, че според него съм в ужасяващо от гинекологична гл. точка състояние, с едва ли не всички възможни болести, които могат да се измислят. При това го крещя така, че да чуе цялата болница. На финала, за да ми покаже колко съм зле, бръкна със сила с цяла ръка вътре и пита:"Боли, нали? Значи съм прав" Еми ще боли, ами! Там мъжът ми едвам влиза понякога, а той с цяла ръка бръкна. Как нямах разкъсвания, не знам...

Ревнах, излязох, обясних на мъжа ми, той запали колата и отидохме във Вита. Там доки (да ми е жив и здрав, и още дечица да ми изроди) ме прегледа, успокои ме, че не вижда абсолютно никакви признаци на болести и ме прегледа за всеки случай с вагинален ехограф, където за моя радост видя две плодни сакчета (винаги съм искала близнета)... Само че до вечерта, вероятно от "манипулациите" на "светилото" изкървих с болки и на другия ден вече ги нямаше... Не съм се разправяла - всичко на този свят се връща, и на него ще му се върне.

Хайде стига повече гадни истории, отивам да готвя и чистя, а вие се почерпете от мен за мое здраве, че днес чукам 35 лазарника! Не мога да ви почерпя виртуално, защото съм интернет-лузър, а не юзър.  Mr. Green

# 61
  • окр Пазарджик
Ето и от нас една почти ходеща  Mr. Green

и една падаща

Иначе вкъщи ходи без проблеми , но на вън все нещо ни пречи на равновесието.  Laughing

# 62
  • София
Боже, Цвети, Рися, какви изроди има, направо думи нямам...дано повее хора прочетат това, което сме написали!

Миме, как така обрив от температурата, Стани няма от вера сутринта, а обривът му е от тази сутрин, той след темп. ли излиза?

# 63
  • Sofia
Рися,

Весел празник!

# 64
  • София
Ох, боже, ама съм смотана, честит празник, Рися, пожелавам най-вече здраве, много щастие, любов и успехи!

# 65
  • София
Рися, честит рожден ден!

# 66
Рися, честит рожден ден! Много здраве и семейно щастие Hug

Ламтурник, и аз прокървях много с Ралица - падна един голям съсирек, но моят доктор нищо не спомена за близнаци. Изписа ми Дуфастон (ако още помня),  каза да се прибера и другото е "божа работа". Не ми даде много надежди, но не спомена и нещо за кюртаж.

# 67
 Party ау, страхотна ни е темичката с толкова много снимки! Дечицата и мамите са прекрасни! Много сте хубави!

РИСЯ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Да си жива, здрава и много щастлива!

Инче,  fingerscrossed  fingerscrossed  fingerscrossed

Вержи,   bouquet   bouquet   bouquet Честит ви прощапулник и банкер и футболист!

Честити проходили крачета на Ванеса!

Мими, искаме да се видим с Деси, как да не искаме  Rolling Eyes Аз съм съгласна са среща когато и където кажете! Предлагам да е в понеделник, за да могат да дойдат Маринка, Ивето и Деси83.

Наде, аз съм ти казвала, че Заринка е много нападателна и бойна! Тя е най-малката и единственото момиче от съседчетата, но ги бие всички  Embarassed , скубе, хапе, дърпа, бута, щипе и т.н.  Embarassed . Първо й обяснявам спокойно, че така не се прави, после й се карам и накрая я пляскам по ръцете и дупето  Embarassed , тя започва да плаче и в момента, в който се успокои, се втурва към другото детенце още по-настървена и яростна! Незнам какво да я правя, това се повтаря всеки божи ден, а тя много добре ме разбира като й обяснявам или карам! Някакви идеи!

Иве, Цвети, Рися, като ви чета и си спомням за моите подобни преживявания, а те съвпадат с вашите! То, и няма начин, защото имам два спонтанни аборта, придружени с кюретаж, една успешна бременност и една на път (общо 4 бременностти и конизация). Да сме живи и здрави само и дано да не попадаме вече на такива доктори!

Еми, Десика, Галче и другите болни дечица, бързо оздравяване!

Последна редакция: ср, 24 мар 2010, 14:06 от dideroncho

# 68
  • София
Аз се чух с педиатъра, няма да ходим, каза да спирам всичко (аз съм го спряла де), само витамин Ц остава и да му давам Кларитин, да не го къпя и до петък да видим как ще е, ако реша да го водя, ако има темп. или нещо друго, ама за сега няма нужда...

# 69
Мила Рися, честит рожден ден   bouquet Много сила и кураж ти пожелавам за всичко, с което се захванеш  Hug

Дидерончо, и този път всичко ще е наред  Praynig Hug

# 70
Момичета в понеделник Деси не може,ако искате да е вторник или неделя(тогава и ще е спокойно в кръчмите).Като гледам никой не дава предложения,ми и на мен мин е все едно,ще избера някъде,ще направя резервация като уточнимм деня и бройката,но после да не сте посмяли да мрънкате Mr. Green.
Хайде-неделя или вторник...и кой ще идва...чакам до петък и после сама решавам bowuu

РИСЯ,ЧЕСТИТИ РОЖДЕН ДЕН,БЪДИ ЗДРАВА,ЩАСТЛИВА И МНОГО ОБИЧАНА.

Еми,Гал дано се оправите по-бързо Hug Hug Hugне знам за вас ,но на мен ми писна от тези болести дето са ви нападнали Confused Sad

Гея,ми тя и Мила не отстъпва на брат си по поглед на втората снимка,но да знаеш че от някъде са го взели,не е от нищото Whistling Laughing

marin4e и Мая ми е същата,в къщи ходи без проблем,а на вън пада като стара баба Grinning

Честит проходили крачета на Ванеса Hug

# 71
Момичета в понеделник Деси не може,ако искате да е вторник или неделя(тогава и ще е спокойно в кръчмите).Като гледам никой не дава предложения,ми и на мен мин е все едно,ще избера някъде,ще направя резервация като уточнимм деня и бройката,но после да не сте посмяли да мрънкате Mr. Green.
Хайде-неделя или вторник...и кой ще идва...чакам до петък и после сама решавам bowuu
Гласувам за неделя в О`шипка на бул.Дондуков (то е пряка на Дондуков, но не й знам името). Ако не ви харесва там, ще дойда където искате!  Grinning

А, Миме, все забравям да си снимам корема и да го покажа, но тази несправедливост ще се реши като се видим, ще ме снимаш от всички страни  Joy  hahaha  preggo

Последна редакция: ср, 24 мар 2010, 14:16 от dideroncho

# 72
  • в сърцето на един мъж...
Рися, честит рожден ден! Желая ти преди всичко здраве, а останалото ще се нареди  bouquet
Миме, не знам, аз съм много добра душа, не е от мен Mr. Green

# 73
  • София
Аз в неделя ще дойда, вторник не мога, О'Шипката на Дидето е на Будапеща, събирахме се там като бременни в най-големия сняг и беше много хубаво и аз съм за...

# 74
  • София
Рися, ЧРД, много здраве, любов и късмет ти желая!
Иве, на 2 приятелки децата имаха много ситни пъпчици по гърба и врата един-два дена след като вдигнали Т и на 2-те педиатрите им бяха казали, че е реакция от температурата и верно за 2 дена нямаше и следа.
А неделята не е ли Цветница? Ако е половината ще сме на имени дни, а и заведенията ще са пълни.

Общи условия

Активация на акаунт