За първи смели крачки февруарска мама меси погачки

• 23 790
  • 753
  •   1
Отговори
# 645

Елфитка, честит ти рожден ден!!! Желая ти здраве, любов и семейно щастие! (Вдъхнових се от Пети и ще ти пожелая да подобрите социалното си положение, да повишите демографския прираст и винаги да си на актив, никога на пасив! И моето не стана много умно...  Rolling Eyes)
Ири, мерси! Той, таткото, като демонтирахме старата антена си остави едно дълго желязо на балкона. Идеално било за поставяне на снайпер, та да гърми кандидат-зетьовете оттам.  Twisted Evil А майка ми му вика:"Аз навремето с кюфтета и пържени картофи те посрещах, да не съм те гърмяла с пушка!"  Crossing Arms Mr. Green Кажи как е майка ти, по-добре ли е? Да знаеш, че предложението ми още важи, ако ти не си се отказала.
Аз в началото на месеца си взех остатъка от майчинството за  февруари, вече от новия член (  Twisted Evil )Да видим кога ще ми преведат мартенското.

# 646
ЕЛИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ЖЕЛЕЯ ТИ ЦЯЛОТО ЩАСТИЕ НА ЗЕМЯТА И МНОГО ЗДРАВЕ И ЛЮБОВ! МНОГО ДА ТЕ РАДВА И СЛУША ТАНИЧКА!

Деси, как са резултатите на Йоан? Вече знае ли се какво му е? А той как се чувства?  Hug

Цвети, двете принцеси са невероятни! Много са красиви!  Heart Eyes

Ирисче, да нацелуваш малкия сладур от мен!

Елфи, чакаме снимки!  Crossing Arms

Мими, драсни някои ред! Как е Майчето?

Мами, много ме ласкаете за коремчето, изчервих се  Embarassed ! Благодаря ви!   bouquet

За национална среща, аз съм с две ръце ЗА, но ако може да е по-близко и по-рано, например около Пловдив или Велико Търново и да е до юни, че ще раждам юли  Rolling Eyes !

# 647
За национална среща, аз съм с две ръце ЗА, но ако може да е по-близко и по-рано, например около Пловдив или Велико Търново и да е до юни, че ще раждам юли  Rolling Eyes !
Аз нали знаете за кой град гласувам.  Wink Преди около седмица си легнах на обяд с Раличока и сънувах, че пътуваме към Търново цялата фамилия, щяхме да прекараме уикенда там и като влязохме покрай новата автогара и завихме покрай пощата чак ми идше да ревна от радост. Много истински сън беше.  Sad

# 648
Аз нали знаете за кой град гласувам.  Wink Преди около седмица си легнах на обяд с Раличока и сънувах, че пътуваме към Търново цялата фамилия, щяхме да прекараме уикенда там и като влязохме покрай новата автогара и завихме покрай пощата чак ми идше да ревна от радост. Много истински сън беше.  Sad

Ами, хайде тогава, нека всички да си кажат къде и кога искат да е срещата и да се организираме! Искам среща, искам срещааа......  Laughing

# 649
  • Sofia
Елфи, да си жива и здрава! Все така усмихната и готина! Много любов, много щастие и готини моменти през предстоящата година! И вместо цветя ти поднасям малка почерпка   bouquet

Как са болничките душици днес?  Hug

Ние (и тримата) цяла нощ не сме спали  Tired Мъчеше го жесток запек милия Венцо и само плачеше и ни гледаше жално и с очакване да му помогнем Sad Много се измъчи. Сега съм го натъпкала с всички разхлабващи пюрета на света и чакам включване  Grinning

Хубав ден на всички!
И благодаря за хубавите думи за малкия ми мъж!  Hug

# 650
Елфи, Честит рожден ден! Желая ти здраве, щастие и много поводи за усмивки!

толо, посмях се малко на твой гръб, ама и при нас положението не е много розово. До миналата година Гого беше много срамежлив извън къщи, почти не контактуваше с децата в детската градина , където го сложат, там стоеше, гласа му не се чуваше. Тая година изведнъж се открехна и не можеш да си представиш какви думи и изрази употребява. Как ли не му обясняваме, че това са лоши думички и че не е възпитано да ги употребява. Пресен пример от снощи - редим на Ванеса кубчетата, от тези с приказките и аз му казвам: "Намерих крилото на щъркела.", а той: "Аз пък тиквата на лисицата"  Shocked И след реакцията ми: "Опааа... пак ще ми се караш май." И аз не знам как ще го преодоляваме това..

Много хубави снимки видях, вече си имаме малки дечица, а не бебета  Hug

Стискам палци всички болнички да оздравяват.

# 651
  • в сърцето на един мъж...
Ели, честит рожден ден!
Да си все така усмихната, много да те обичат, да не губиш чувството си за хумор,
да те носят на ръце, да е пълен живота ви със смях и разбирателство и
в скоро време един момък за тати
Mr. Green

П.С. Надявам се намерихте откачени обувки Joy

Цвети, много са пораснали децата, какви са чаровници Hug
Толо, ние също имаме подобен проблем, само че при моя се намери по-голям бабаит от него, та сега вече не посяга толкова често, защото не знае кой е насреща. Да не говорим, че веднъж една девойка го наби, което си беше голям удар по егото Mr. Green Ние говорим за тези неща много и често ми се случва да онагледявам какво точно се случва и къде е проблема, та за сега работи безотказно.
Дано болните дечица да са по-добре Hug

Момичета, аз, въпреки че съм пристрастна за Търново, много ми се иска да се съобразим с талисмана на темата - Фокси ще е сама вероятно, освен това няма да има възможност да пътува, та една среща пак около Пловдив мисля, че няма да е проблем на софиянки, а останалите - ще ни е приятно да попътуваме пак. Със сигурност ще се съобразя с общото мнение, но ми се иска ако е възможно да помислим и за това Embarassed

# 652

Момичета, аз, въпреки че съм пристрастна за Търново, много ми се иска да се съобразим с талисмана на темата - Фокси ще е сама вероятно, освен това няма да има възможност да пътува, та една среща пак около Пловдив мисля, че няма да е проблем на софиянки, а останалите - ще ни е приятно да попътуваме пак. Със сигурност ще се съобразя с общото мнение, но ми се иска ако е възможно да помислим и за това Embarassed

Категорично отказвам да се съобразявате ОТНОВО с мен.Благодаря ти,Гея,но моето идване не е сигурно не само заради това,че евентуално може да съм сама.
Наистина НЕ ИСКАМ и ви моля да не се съобразявате с мен.Оценявам загрижеността ти,Гея,наистина... и съм ти благодарна Hug
Аз вече свикнах с факта,че и това лято няма да отидем никъде,така че мен не ме мислете.Нали после ще гледам снимки Mr. Green

И в интерес на истината на мен изобщо не ми се стои в Пловдив,така че ако имах възможността,бих пътувала където всички кажат...

# 653
Ели, честит рожден ден! Бъди много здрава, силна и щастлива, и все така готина!  Hug   bouquet

Много силно се моля болничките да оздравяват бързо  Praynig , няма по-гадно нещо от това детето ти да е болно.

Аз в петък постъпих във Военна и в събота си тръгнах, никакви гадни реакции от лекарствата  Grinning И така започнах дългата битка.

# 654
  • в сърцето на един мъж...
Даси, страхотни новини! Hug
Фокси Hug ще видим Wink

# 655
  • Sofia
Деси, много се радвам за теб!  Hug Hug А ти толкова се притесняваше Wink

# 656
  • София
Елфи, честит рожден ден! Да си много щастлива и обичана!

Деси, браво на теб!

# 657
Elfi, Честит рожден ден! Здраве, любов и много приключения ти желая   bouquet

Деси, браво за решителността! Първата крачка винаги е най-трудна  Hug

Кой каза В.Търновооо?  Mr. Green Само кажете и ще помагам с каквото мога - настаняване, логистика, програма  Party

Толо, Боянски е невероятно умно и съобразително дете и това, че се бие само може да те радва. Очевидно не е проява на хулиганство, а на защита и отстояване на мнението. Моят мъж много се радва на тези качества и смята, че изяснят ли се границите добро/лошо, могат само до хубави неща да доведат. Никога няма да забравя какво ми каза лелята на майка ми (а тя е много мъдра и малко екстравагантна жена), когато бях аз малка: "Бий се, карай се, но само не започвай първа". Като се замисли човек има голяма доза истина в това и досега ми е пътеводен принцип Wink

# 658
Елфи,жива и здрава да си!

Деси,стискам палци и всичко занапред така да върви и накрая да се похвалиш с добри резултати  Peace

Ламптурник,ама прекрасни дъщери имаш да знайш  Hug

Десика,излязоха ли резултатите на Йоан?

# 659
Петък е идеален за среща.Вержи,на Младежкия хълм става ли newsm78.Има доста полянки,ако някой е ходил скоро да си каже как е,че от доста годинки не съм била там.Пък и повечето са от Кичука ,а и на теб ти е близо.Давайте идеи, ако тази не ви харесва  Peace.А аз се надявам сополанкото до тогава да се е оправил  Whistling

Ели ,честит рожден ден,мила

п.п.пиша по малко,че не съм сигурна дали ще се публикува,късметлийки  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт