За първи смели крачки февруарска мама меси погачки

• 23 800
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
Фокси,ето такива фермани обичам да чета!  Laughing А първата страничка си е все така красотна! Аз я виждам и често и се любувам!

Игличе,да си жива и здрава!

# 631
И аз от няколко дни не виждам колажчето на първа страничка  Confused

Фокси няма за какво да съжаляваш аз няколко пъти подбутвах темата за втора национална среща , ама май на никой не му се иска за съжаление  Cry

# 632
И аз от няколко дни не виждам колажчето на първа страничка  Confused

Фокси няма за какво да съжаляваш аз няколко пъти подбутвах темата за втора национална среща , ама май на никой не му се иска за съжаление  Cry

Хм,а Силвето как я вижда? newsm78
За срещата-аз цяла година приритвах за море и наистина бях твърдо решена,че тази година ще посетим Миленка в Б-с и ще цоцнем по някоя друга варненска биричка,ама заради швейцарските планове,морето и вас ще ви видя през крив макарон Confused и много съм тъжнаааааа newsm45

Щях да ви пусна едно клипче да ни видите в действие и да видите аджеба защо вечер трупясвам и не ми се прави нищо,ама мноого бавно се качва тоя клип,мамка му...Вече 1 час го чакам Tired

Ето каква е причината да не виждате снимките от първа страница.Това го пише на сайта на албум.бг,където качих снимките...
Уважаеми потребители, поради технически проблем, част от качените от вас снимки временно ще бъдат недостъпни. Моля да ни извините за неудобството. Работим за отстраняване на проблема.

Последна редакция: пн, 12 апр 2010, 23:52 от •● foxy81 ●•

# 633
Аз пък си я виждам нормално първата страничка.

# 634
  • в сърцето на един мъж...
Елфи, добря завърнали се Mr. Green Радвам се, че всичко е минало добре с пътуването Hug И много се радвам, че се видяхме Hug
Фоксуно, аз така или иначе тази година отново мисля да пътувам из България, ако си измислим маршрут към Пловдив - ще се радвам да се видим Hug
А за Националната среща - аз нямам нищо против да я направим пак около Пловдив Wink Елфи вече има опит Mr. Green

# 635
Йоли, ако смяташ да минеш просто така гратис през София, да знаеш, че вече няма да си играя с теб! Crossing Arms

Елфи, подробен разказ, отчет и количество бири с Гея! Mr. Green

Хубаво е, като се пораздвижи темата и се появят почти всички. Надявам се с Гал, Еми и с всички останали, всичко да е наред.

За националната среща - ще направя всичко възможно да се включа този път.

Фокси, не исках да го правя до сега, но с риск да ми скочите, или вместо да ти помогна, да те дообъркам, ще кажа следното - Направи това, което ти казва сърцето, което чувстваш, усещаш и знаеш, че е най - добре. Дори да не е най - рационалното решение!
Всички ние се мъчим да осигурим най - доброто за децата си и това ще бъде животът ни от тук нататък. Но не на всяка цена. Ако раздялата ви със съпругът ти ще ви вземе повече, от колкото ще ви даде, значи не си струва... Имам предвид това, че не сте се делили досега, и което си споделяла за майка ти... Не се съмнявам в издръжливостта на нито един от вас двамата, но идеята ми е да прецените хубаво всички негативи, освен очевидните позитиви от едно такова решение.
Може би съм песимист, но мисля, че в днешно време човек не може да е сигурен в нито една инвестиция, в нито една икономика, в нито едно държавно управление. В този смисъл, не може да фиксира и срокове... И да прави категорични планове...
Разбира се, че ще се възползвате и ще опитате всяка една възможност, всяко едно предизвикателство - то, това е живота. Но го направете така, че да не се налага да е за сметка на нещо друго и да можете да  излезете пак същите от него.
Според мен, не са много парите, които ви трябват като начална стъпка, и които така или иначе ще харчите ти - тук, той - там. Можете да ги посъберете от приятели, роднини и да заминете заедно. Да минете през всичко, което ви чака заедно, както и до сега. Не защото няма да се справите, иначе. А, защото усещам колко те убива мисълта за раздялата ви. Не мисълта за трудностите и лишенията, а за липсата, която сякаш от сега изживяваш...
Дано не ми се сърдиш за това, което написах.

# 636
  • в сърцето на един мъж...
Мамо Зари, бири нямаше, само кафета Mr. Green
А за Фокси - много си права и аз го казах същото, защото и аз го мисля така и знам какво е да си разделен не месец, два, а цяла година и се виждахме само за 20 дни Sad И нашите планове бяха за няколко месеца, а мина година и половина преди да се съберем. И знам, че всичко е по-леко ако сте двама...

# 637
Използвам среднощното намаление, за да пусна снимки:

Калина на фолклорния празник в градината. Ралица на прощъпулника, когато са наложи да я подмамя с питата и, докато не и отчупих, хич и не погледна предметите. Накрая избра един оранжев калкулатор (за счетоводител).  Wink

Почти пролетни. Кога ще дойде тая пролет, бееее!

И понеже тая година нещо се замотах и не успях да направя великденски снимки, направих няколко за последното чупене на яйца преди 2-3 дни.

Голяма забава падна.  Mr. Green
Съжалявам, че са много, ама ми се ще да отметнем темичката преди да е станала на един месец.  Wink

# 638
Добро утро Hug

Елфитка,Честит рожден ден! Жива,здрава,все така усмихната и много обичана да си!!!
Между другото знаеш ли,че днес и Исито има рожден ден Wink Тя ме помоли преди няколко дни ако се срещаме да извикам и нея,хем да се видите.

Мамо Зари,ама толкова добре те разбирам,че не можеш да си представиш.В интерес на истината се радвам,че все пак има и хора,които гледат на нещата и малко по-"черногледо",като мен.И въпреки това все си мисля,че ще се справим.
Няма да зачеквам отново темата,за да не досадя вече,но знаеш ли какво...Забелязала съм,че съм имала доста трудни моменти в моя кратък животец /или поне аз съм мислела,че са такива/,и винаги съм си мислела,че едва ли не това е края на света,мислела съм си "защо на нас ни се случват такива неща?",,задавала съм си все такива въпроси и съм се чудила как при много хора нещата все се получават,а при нас са свързани с трудности...И установих,че всъщност съм голяма късметлийка,защото всичко лошо е приключвало по-бързо от очакваното и после нещата са били даже още по-добри.В такива моменти съм си припомняла и колко по-лошо може да бъде и може би това ме е успокоявало на моменти.Аз знам,че никак няма да ми е лесно без Боян.Той е единствения човек,който ми помага,дори и само да погледа малките за час-два,ей така- да си гледам някой филм или да си сготвя на спокойствие...Даже като им сменя памперсите се радвам,защото ми спестява няколко минутки занимавка.Но въпреки ,че известно време няма да го прави аз знам,че ще се справя,защото съм абослютно сигурна в него и в това,че нито той,нито майка ми ще допуснат да стоя сама повече от 2-3 месеца.Може би това ми дава лека сила и надежда.
Не ме объркваш нито ти,нито Гея.Вие просто ми казвате за негативите,които аз така или иначе осъзнавам много ясно.
Но...ще поживеем,пък ще видим.Не искам да се настройвам негативно още от сега.То че ще ми е кофти-така ще е,но ще се опитам да бъда по-силна дори и заради Боян,защото и него няма да му е никак леко там сам.
А парите реално наистина не са чак толкова много и вероятно можем да ги съберем,но нито аз,нито Боян обичаме да взимаме назаем.Мислихме и този вариант,но после пък ще трябва да ги връщаме сигурно цяла година.

Ламтурник,много са порастнали принцесите Heart Eyes

Пловдивски мацки,искате ли да си направим среща на 16,в петък,например? Само че вие ще предложите мястото,а моето предложение е да има полянки,защото моите дЯца ще ме изядат жива,ако количката не е в движение и те са в нея.  Crazy

Хайде сега да пийнем по едно кафенце,защото явно повечето от вас още спинкат..

Последна редакция: вт, 13 апр 2010, 08:28 от •● foxy81 ●•

# 639
Добро утро и от мен!

Игликалика, Честит Рожден Ден!
Малко на патерици ама ЕГН, на никой не прощава  Mr. Green .

Момичета, вие имате ли ядове с майчинството по чл. 53? На няколко майки тук в квартала не им превеждат парички няколко месеца, а и аз още нямам.

От тук нататък получаването на парите зависи от това, кога работодателите ще внасят осигуровките. Например аз днес ще получа парите за двата дена от февруари.

Елфита, Честит Рожден Ден и на теб! Да си жива здрава и много щастлива!

Ламтурник, големи малки сладуранки си имаш. На Толо може да и се размине купуването на пушка, благодарение на бати Боян, ама за вас тази покъпка е задължителна   Naughty .

# 640
Елфи,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! Здраве и късмет!    bouquet

Марина,тази майка уж прояви интерес и аз затова й дадох твоя телефон още в събота да ти се обади и нещо да се разберете,евентуално...Не знам дали се е отказала.Днес ще я попитам.

Ири,не знам за пушка,ама май ще трябва да си намеря една пръчка за баткото... ooooh! Вчера в детската градина се сбил,ударил едно момченце по носа и потекла кръв...Лелята побесняла и започнала да му се кара,а той казал :"Не ми се карай на мен! "Майка ти " (разбирайте аз) е виновна.Тя ме записа на карате".....Вече идея си нямам как да подходя.Толкова приказки изприказвахме с баща му,че не трябва да се бие,аргументи,обяснения и т.н.,че вече се изчерпахме тотално.Някой ако ми помогне с идея ще съм му много признателна!

# 641
  • Пловдив
Момичета днес имам Рожден Ден и искам да ви почерпя виртуално

Благодаря за пожеланията  Hug

Гея,и ние много се радваме,че се видяхме.
Мамаз,с Гея бяхме на кафенце,защото им се изтърсихме рано сутринта.Бирите ги оставихме за националната.

За организиране на национална среща на територията на община Пловдив съм насреща  Mr. Green

# 642
Елфи, честит рожден ден! Много здраве и семейно щастие!

Мама Зари, благодаря за изчерпателния отговор! Иначе и двамата сме кръстени, но нямаме никакъв брак:)

Игликалика, и аз вече имам проблеми с майчинството по чл.53 ( в смисъл забавяне) - утре ще ми преведат първото от фервуари месец насам ooooh! така,че май е нормално...за съжаление.

Деси, как сте?

# 643
  • София
Елфи, честит рожден ден!Желая ти здраве и щастие!Бъди все така усмихната и всеотдайна към нас  Mr. Green!

Как са болничките днес?

# 644
Елфи, честит рожден ден! Желая ти любов и здраве, още поне едно прекрасно дете като Танчето, да се усмихваш често и всеки ден да е изживяно щастие!
Щях да ти пиша счетоводно пожелание Hug, ама като го направих ми се стори доста тъповато.

Общи условия

Активация на акаунт