За първи смели крачки февруарска мама меси погачки

• 23 809
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
П.С. Гея, прости ми за любопитството, но какво беше сложила на прощъпулника да символизира тази благородна професия  newsm78?

И мен два дни ме тормози тоз въпрос, но се въздържах да попитам, да не си разтуря имиджа... Joy

Благодаря за коментарите - снимките наистина станаха хубави, защото моя приятелка - фотограф ги прави. Аз не се справям добре със снимането.

Милото адашче! Дано всичко отшуми много бързо! И при всички болни дечица!!!
По този повод и по повод липсването се сетих, че Мими беше писала из темата, докато ме нямаше за молитва за пчеличката, докато беше болничка. Моля ви се, има ли някой нужда от нещо подобно, или дори само въпрос, сега предполагам и кръщенета ще завалят, не се притеснявайте да ми се обадите - телефонът ми го има в данните. Има си специални молитви за всичко, само име ми трябва на детенцето и дали е кръстено, за да знае съпругът ми какво точно да чете. Дано не се налага, но да си го знаете! Peace
Диде, искаш, не искаш - адашчето ще го споменават тази седмица в храма. Пристрастна съм сега, какво да правим.
За другите не смея, да не кажете, че се натрапвам. Rolling Eyes

Ставам, че ваканцията свършииии. Laughing

# 616
ИГЛИКА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Да си жива, здрава и много щастлива!  nbirthday

Мамо Зари, ще съм ти благодарна, ако споменете Зари в молитвите, тя е кръстена на 13.06.2009 г (на 4 месеца).   bouquet

Мечи, благодаря за комплимента! Много си права, че със Зари напълнях навсякъде, то и нямаше как- качих 30 кг  Embarassed , а сега съм само +4 кг. Много ме е срам да покажа снимки бременна със Зари по същото време, че са по бельо, за да видиш разликата!  Hug

Деси, напълно те разбирам какво преживяваш и как се чувстваш  Confused ! Пожелавам на Йоан бързо да оздравява и да му няма нищо сериозно! Стискам палци всички резултати да са добри!  fingerscrossed

Ох, тази Раличка,  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes каквото и да кажа за нея, ще е малко! Просто е разкошна!

Благодаря на всички за хубавите думи, подкрепата и разбирането! Наистина имах нужда от приятелско рамо!    bouquet

И да си похваля мъжа - от една седмица е плътно до мен, той се занимава със всички лекарства и упражнение на Зари, става през нощта през 4 часа, през деня ходи на работа, връща се прави инхалациите и другите процедури, пак се връща на работа, после ни води на лекар (ходим почти всеки ден) и така денонощно! Днес бях на гинеколог (всичко е наред с бебчо, расте си), а Георги нахранил и приспал детето! А аз съм много щастлива, че си е изяла цялата супичка! Дано вече да се оправи! dance

Лек и приятен ден от мен!

# 617
Диде, браво на детенцето, ще си навакса с яденето, дано да се оправи и да ви се размине болницата.Имаш прекрасно коремче и специални поздравления за мъжа ти. Hug
Деси, стискам палци изследванията на Йоан да са добре и вече да престанат тези болести  Hug
Толо-Раличка е разкошна с моя мъж винаги й се възхищаваме, но като порасне трябва пушка да купувате.
Коте, прическата на Венци е Супер, много му отива.
При нас нищо ново, гледаме се, дивеем, онзи ден един малък охажор захапа Жанет-изкаше да я цунка, но си пусна зъбките  Laughing, поплака малко, но др.път да знае да не дава я целуват от първата среща, иначе е станала много контактна с децата, отива да ги прегръща.

Хубав ден. Hug

# 618

Браво Диде за Зари и мъжа Hug

HugКрасотите на Фокси от няколко дена не ги виждам Cry

Снимките на децата са страхотни!

# 619
Ламтурник, ти скоро от мен хич няма да може да се оттървеш, камо ли да ти залипсвам Mr. Green
А Еми обеща да е по-редовна като се оправят децата Confused
П.С. Няма ги красотите на Фокси, вероятно ги ремонтира нещо. И аз не ги виждам. Peace
Плюх си три пъти в пазвата, чукнах на дърво и направих кръстен знак. Ако не ми мине уплаха ще търся да ми леят куршум.  Twisted Evil
Освен това ми липсват тия дни Мия, а по-отдавна-Гери. Ама Гери ще я потърпя още малко и ще я привикам на една междуградска срещичка. Пък може и аз да се вдигна до Добрич.
Ние си направихме една кратка и самотна разходка, сподиряни само от един навъсен облак, който ни се мръщи през цялото време и вървя след нас, ама не се реши да ни намокри. Много ми е тегава тая пролет, сякаш зима иде след нея, а не лято. Tired

# 620
  • в сърцето на един мъж...
Мамо Зари, аз и не бях особено обяснителна, понеже и аз за пръв път чувам, че се поставя яйце Embarassed и се нарича за акушерка. Но ми беше интересно, защото на Мила пъпа е хвърлен в болницата, там падна, там и остана, та явно ще има поне един последовател на баща ми в родата Mr. Green
Ламтурник, нали знаеш - бай бабо, да не те среща мечка Joy После ще викаш - махнете я тая от мен Mr. Green
И на мен ми писна и от зимата, и от пролетта - тук вчера валя сняг, дъжд, градушка, пече слънце... Егати времето Crossing Arms

# 621
Здравейте и от нас!
Първо - Игликалика, честит да ти е рождения ден! Да доживееш до 100, да си здрава и щастлива!

Диде
Hug, дано Зари се оправя бързо, колко ли му е тежко на душицата, колко ли го боли, горкото, та не яде... Sad Ако трябва я води всеки ден на лекар, дано ви се размине болницата.

Деси, на теб също много ти се насъбра, надявам се, че резултатите ви са добри! Praynig

Мечи, не се тревожи, в дебелите книги пише, че е заразно "2-3 дни преди инкубацията и до 5-я ден след появата на обрива". И честито за ритниците, само да не те скъса от ритане бебето оттук нататък. Simple Smile

Инче, Венци и страхотен с новата коса, открило му се е хубавото личице и сега не прилича на бебе, а на голямо момче.

Аз миналата седмица се чух с Гал, децата и двете бяха болни, Руси за пръв път не беше вдигал температура през нощта, а на Дарко още му беше зачервено гърлото, но поне беше намаляла кашлицата. Тя е прекарала доста безсънни нощи. Трябваше да ходят до Виена за 2 дни, но не съм се чувала днес с нея да видя успяха ли , че й беше доста притеснено дали бабата ще се справи с болничкия Руси. Дано всичко е било наред и са пътували все пак.

Днес открих една страхотна площадка в Младост 1, зад пазара - чиста, оградена, постлана с нещо като корк. Голяма игра падна на нея.

# 622
Здравейте, момичета  Hug
Не съм се включвала много време, но днес си пратих мързела на почивка  Mr. Green  и седнах да ви настигна.
Виждам че пак има болни дечица. Дано се оправят бързо милите душици  Praynig . За съжаление и ние сме в кюпа. От два месеца се борим с ечемици на оченцата и едва от няколко дни се вижда някакво по-значително подобрение  Sad .

Снимките са просто радост за окото. Всички са много сладки  Heart Eyes .

Влади също проходи. Ето клипче от прощъпулника:
http://www.youtube.com/watch?v=rheupxFmajk

Избра си черпака. Може би ще си имаме готвач. Не съм сигурна защото бях нарекла и химикал, портфейл и фазомер, а забравих да ги сложа. Така че има възможност за промяна  Simple Smile . За сега живо се интерисува от електричество  Twisted Evil

Скоро сам ще си включва сешоара  smile3521.

# 623
Привет, аз малко се позагубих, но много задачи напоследък, пък и уча немски и като заспи малката хващам учебниците.
Мама Зари, все искам да те питам и все забравям едно въпросче за Кръщенето. Моят мъж е избрал един кръстник, който обаче ни отказа,защото нямаме църковен брак, и дори ни каза, че на много малко места ще се съгласят при това положение да кръстят Ралица. На мен ми стана много неприятно, защото много държа , но той твърди,че е запознат и може да не успеем. Как е в действителност?
Силве, отказа ли се от количката твоята приятелка?
Миме, от петък,чак сега сядам и виждам предложението ти, но ще се въздържа-не искам да се натоварваш заради мен, не си я купувала ти Peace
Иначе Ралица е започнала да говори много, но все още много не й се разбира Crazy, но сравнение от преди две седмици има много напредък, не млъква.
Коте, Венци с новата прическа изглежда наистина много голям. Peace
Диде, стискам палци Зари да се подобрява и да не се налага болница Praynig
Деси, стискам палци и Йони да е добре и да се разбере какво го мъчи Praynig

# 624
  • в сърцето на един мъж...
Дорабела, ако имате брак, независимо какъв, никой не може да ви откаже да кръсти детето.

# 625
Дорабела, изобщо няма значение имате ли брак - било църковен или граждански, за кръщаването на детето. Няма значение и дали вие с бащата сте кръстени. Единственото условие е кръстникът да е православно кръстен. Това е.

Съпругът ми, заедно с настоящия пловдивски митрополит Николай, преди години кръстиха 15-тина дечица от няколко дома за деца, с които работихме тогава. Смяташ ли, че изобщо нещо се знае за родителите на повечето, камо ли за отношенията помежду им? И още повече, ако това е някакво нарушение, дали такъв човек като въпросния митрополит ще го допусне?!

Според мен, този ваш познат просто много иска да се венчаете Laughing и лошо няма, но да не ви манипулира по този начин. Най - важното, поне според моите представи за религията, е всичко да става не насилствено, осмислено с душа и сърце. Peace

Игликалика, да си жива и здрава! Много щастие и обич!

# 626
  • Пловдив
Халоооооооооооооооооо

завърнахме се от Немско,много беше хубаво
все още реанимираме от пътя,имам и купища багаж за оправяне

# 627
Я, и тук сте разбрали за рождения ми ден, а аз не почерпих от липса на време. Embarassed Срам ме е.

Сърдечно благодаря за честитките, стана ми по-слънчево и хубаво.

Иначе, чета ви отвреме навреме. Радвам се за бремелинки и бебоци. Болничките да оздравяват, че идва хубаво временце.

Момичета, вие имате ли ядове с майчинството по чл. 53? На няколко майки тук в квартала не им превеждат парички няколко месеца, а и аз още нямам.

За Дамянчо какво да кажа. Всеки ден виси на люлките и изпада в истерия, ако други деца се люлеят, а той не може да се качи. Много щъка. Нашият прощъпулник беше преди три-четири месеца, та съм го и забравила вече.
Честито на сега проходилите.
Още се кърмим и нещо нямам голямо желание да го отбивам. Всичко си яде иначе на режим. Но цока, когато си поиска. Покрай зъбките и по повече цока.

Великден го изкарахме при нашите и не можах да ви честитя.

Елфитка, завиждам!

# 628
Здрасти,банда Hug

Много ме мързеше да пиша през последните 3-4 дни,освен това и почти не сме се прибирали,но пък виждам,че не сте и изписали много,затова ми беше лесно да наваксам с материала Laughing
Искам да благодаря на всички,които ми дадоха съвети относно пишлето на Наско.Слава Богу,оправи се.Ако знаете в какво състояние беше.... ooooh! Има още съвсем мъничко за отлепяне,ама го забелязахме едва сега,когато всичките му ранички заздравяха..Натрупалата се смегма,която си беше доста,му беше направила 2-3 ранички и гледката беше не много приятна.Колко рев изрева това дете,не мога да ви опиша.Той крещи,реве и се дере и аз заедно с него рева Confused  Късаше ми се сърцето.И като си представя,че има още малко за "дообработване"..направо не ми се мисли.Пишока на Жорето също чака да го забелим.Свива ми се душичката като си помисля,че отново ще гледам как се мъчат децата ми поне още 4-5 дни Sad
Но както и да е.И това ще мине.Радвам се,че поне свършихме хубава работа с Насето.

Вчера моята баба ме затормози с едно нещо,което го мисля и не ми дава мира...Наско ходел разкрачен и това не било хубаво,да сме го водили на ортопед.Ние,че ще го заведем-ще го заведем..то като ти се пусне мухата, започва да те човърка,но исках да попитам наистина ли има нещо притеснително в това?

Преди няколко дни Деси06 беше попитала за височината на децата ни..Аз тогава написах разни сантиметри,ама вчера премерихме нашите момчета и се оказа,че Жорето е 76см,а Наско-78см,което естествено пак не е много,но поне лично мен ме успокои,че не вървим чааак толкова дребни Mr. Green

Диде,много сладуресто коремче имаш Heart Eyes Чак ми се прииска пак да съм бременна Grinning Радвам се,че Зари се подобрява и голяма похвала за вашия татко.Браво!!! Дай Боже такъв мъж всекиму Mr. Green
Инче,ама Венци наистина изглежда по-голям така.Много си е хубаво детето..с букли,без букли...няма за какво да плачеш,така е по-красив малкия бонбон Heart Eyes
А относно:
Моя син от два дни само се обажда по телефона. Направо ми идва да го изям! Слага си на ухото нещо и казва най-сладкото "Ааааалооооу. Бааабооо." Simple Smile))))))))))))))))))
....
Жорето пък си слага телефона на ухото и казва кратко и ясно "Да" Laughing Аз така отговарям на обажданията и може би от мен го е запомнил Laughing
Толо,и аз се смях на среднощните ти преживявания Laughing И на мен ми се е случвало да направя нещо през нощта и на сутринта да не помня абсолютно нищо...Като например това,че една вечер почти в просъница съм станала да правя айрян на Жорето /явно защото си беше изпил водата/,а беше останала само една кофичка кисело мляко,колкото да направя два айряна за сутринта на малките..Та ставам аз сутринта и започвам да се чудя защо млякото е наполовина,а не цяла кофичка.. Laughing Чеша се по главата и се чудя изкуфяла ли съм или наистина млякото е било наполовина Laughing
Раличока е бонбон отвсякъде,няма спор Heart Eyes
Боян пък днес на молбата ми да намали звука на телевизора ни заяви :"Ами не чувам,бе мамо! И аз като вас започвам да остарявам!".... Thinking

Joy hahaha
Ларакрофт,честито ти племенниче,ама и аз май не разбрах от какъв пол е newsm78 А уж четох...ама май не съм прочела добре Blush
И ние всеки момент чакаме за се роди поредното бебенце в компанията.Мацката е вече в болницата и я чакат...Много съм щастлива и нямам търпение да гушна пак миниатюрно вързопче Heart Eyes
Червеношийка,прочетох за свекито ти.Съжалявам,че така се е получило,но аз лично съм се научила да извличам само ползите от всички ситуации,приятни и неприятни,през които съм преминала..Така че,права е Ивето като е казала,че въпреки загубата на гърдата си,свекърва ти поне ще има шанса да се радва на внучето си,а и вие на нея.Предполагам,че е трудно и за вас и за нея,но с времето всички ще свикнете с промяната.На моето свеки й е отрязана част от гърдата и преди 3 години тя премина през всичките химиотерапевтични процедури,окапването на косата,шока и всички ужасии,съпътстващи болестта,но сега се радва,че е жива и се радва на внуците си.

И на мамите в ПЛОВДИВ, ако организирате среща след 14 април, пишете ме и мен.

е най-малкото заради тебе ще организираме,че кЪк иначе Hug
ЧРД на Гери с малко закъснение Blush Да си здрава и много щастлива и да те радват много двамата Гоговци!!!
МамаЗ,супер снимчици Heart Eyes
Много са порастнали всичките ни дечица..Какви бебенца бяха,а какви момченца и момиченца са вече Heart Eyes
Гея,видях,че си ми писала на скайпа,ама беше вече късно,затова не ти отговорих...
А ти така като ще идваш в БГ,що не скокнеш и до Пловдив? Ей го къде е от Варна Rolling Eyes Laughing
Сега сериозно,тези дни си мислех колко ще е хубаво да си направим втора национална среща..Нали миналата година говорихме за това лято да се видим на морето...Е да,ама ние с това евентуално заминаване в Швейцария няма да мръднем никъде,та ми става едно криво Sad А толкова ми се искаше да ви видя..
Ирис,ох,милия ми Владко.Много жален ми изглежда така с оченцата.Дано се оправи по-бързичко Praynig
Яна,беше ми залипсвала.Прочетох аз аз малкия ви МЪЖ и искрено се смях Laughing

И последно-нищо не оправям по първата страничка.В интерес на истината тези дни нямам време да се занимавам с нея,защото сме почти постояно навън.Не ми е ясно защо нищо не се вижда,ама ако е станало нещо ще се изям #Cussing out Ще трябва да проверя какво става в Албум.бг Thinking
А вие междувременно мже да ми изпращате снимки/който все още не го е направил/.То ви се изчака чакалото,ама ще ме прощавате.Напоследък съм станала многоръкия Шива,татко Барба и т.н. и се чувствам адски уморена на моменти и нищо не ми се прави ,освен да зяпам тъпо в телевизора.

Уууух,ебаси фермана ooooh!

Последна редакция: пн, 12 апр 2010, 23:08 от •● foxy81 ●•

# 629
Ти поне можеш да пишеш,аз от 5 дни не мога (скапан Виваком #Cussing out #Cussing out)
Йоли,получих ти телефона  Peace

Общи условия

Активация на акаунт