За първи смели крачки февруарска мама меси погачки

• 23 759
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
И на мен много ми харесва хотелчето,което предложи Цвети.И стаите са много хубави и обстановката като цяло, и цените.Надявам се все пак да можем да дойдем четиримата-аз,Боби и децата.Току що му подметнах и той каза,че ако дотогава не е заминал може и да дойдем.Е,той никога не ми казва със сигурност,защото никой не знае какво може да стане дотогава,но явно миналия път му хареса и сега кимна утвърдително с глава Flutter Mr. Green
Надявам се срещата да е по-скоро,за да не съм сама.
Май е време да мислим за дати,а? newsm78

# 676
  • Sofia
Привет и от нас Simple Smile

И аз съм за нац.среща  Party  Хотелчето ми харесва много. А и детския кът ще си е голям плюс  Peace

Сватяяяя, казах ли ти аз  Mr. Green Много се радвам на новината, честито ви синьо щъркелче  Heart Eyes Hug Не случайно посегнах към синята торбичка, видя ли!

Ние днес с малкото направихме една разходка 1 час абсолютно пешеходно и сега и двамата сме гроги. Няма скоро да си го причиня пак точно по този начин....  Crazy

Новини от Деси?  Rolling Eyes
Лека вечер!

# 677
  • Пловдив
А някакъв час да си кажете Кючуклийки  Thinking

още няма час-чакаме Йоли да каже
като се разберем с нея ще ви известя

а за срещата в петък час?

# 678

а за срещата в петък час?

Моите дЯца заспиват от12 до към 13.30-14.00ч. Така че аз мога да дойда след това.Просто навън не спят и задължително трябва да се прибера вкъщи на обяд.Вие си отивайте по-раничко,аз ще дойда като се наспим.

# 679
И аз си мисля,че след 16 ще е най-добре.И моето зверо спи на обед.
Миме,честита пи...  Embarassed
Венци е страхотен с новата прическа.
Ирисче,дано да има подобрение при майка ти.На кумата баща й когато му правиха операция на сърцето и около3 месеца не можеше да се изразява,забравяше думи,но с времето се оправиха нещата.Надявам се и при нея да е временно .
Дидеронче,изглеждаш страхотно с новото коремче .
Гея,я кажи зареди ли батериите ?

За срещата съм там,където кажете(само да сме здрави  Peace)
Май имаше и още,ама като не помня  Thinking

# 680
  • Пловдив
ние пък заспиваме в 14,30-15,00 часа и се прибирам вкъщи,защото навън не спи добре и ще ми скъса нервичките.затова пък излизаме рано сутринта и се прибираме за следобедния сън

за срещата в Кичука-събираме се в 10 часа,който идва по-късно да звънка

# 681
Елфи, честит рожден ден. Да си много щастлива, обичана и глезена и все така упорита в нещата, които правиш.

Деси, радвам се, че при теб новините са добри. Сега продължаваш от вкъщи, нали?

Миме, честита ви синя новина. Страхотно попълнение на вашето семейство.
А за вчера, ни най-малко не си ме стреснала. Това мисля да е следващия ход, ако не излезе нищо от последното изследване.

Резултат още нямаме, започвам да си мисля, че нещо са объркали и ако утре няма ще се разправям. В събота ни извадиха душите да занесем проба, за да може до понеделник да са готови, а все още нищо.
Вчера едната лаборантка се изпусна, че те са пуснали за обработка посявката вчера и май-май затова чакаме.

Дани, Петя, Инче, Миме
, благодаря  Hug

На мен ми остава още един ден свобода. Имам чувството, че все едно за първи път ще отида на работа. Нещо не си го представях точно така, а уж бях много ентусиазирана да се връщам.

Сега мисля да се разправям и с Вис Виталис, вчера ми вдигнаха адски много нервите, голям скандал си спретнахме.
Та с две думи историята е следната: отивам за разни покупки и минавам през втория етаж да разгледам играчките. Гледам Кучката на Фишър Прайс на цена от 58 лева и си викам , о супер явно има промоция.
Това куче го издирваме от няколко месеца, защото последната партида беше дефектна и чаках новия внос от Март.
Слизам на касата, плащам си нещата и сметката ми се видя доста висока.
Отдалечих  се и погледнах касовата, кучето там ми го продават на цена от 76 лева и някакви стотинки.
Е побеснях, това не ми се случва за първи път в този магазин. Големи разправии и скандали бяха, въпреки че бях решила, че ще взема кучето и на тази цена. Но ме подразни факта, че подвеждат клиентите си.
Сега съм снимала и касовата бележка и кутията с цената и ще пиша до КЗП.
Моят мъж смята, че това е загуба на време и че съм се борила срещу вятърни мелници. Но пък на мен ми омразна навсякъде да ни правят на луди.
Основанието за жалбата ми ще е да се извърши проверка заради несъответсвие на продажната цена и обявената цена.
Пари не мисля да търся, въпреки че по закон те са длъжни а ми продадат стоката на обявената цена, а не на тази, която е в ситемата.

# 682
  • Велико Търново
Цвети, я удари още един пръст! Чак аз се ядосах  #Cussing out Хич не им се давай, по никакъв начин не могат да те задължат да си плащаш здравната вноска!
Деси, успех с лечението  Hug Важното е, че започна и лека полека ще мине и замине и всичко ще е зад гърба ти  Peace
Ирисче, не знам какво да кажа... Дано се подобри  Praynig
Миме, честити сини гащи! Майчето ще остане единствената принцеса сред всичките братовчеди и братче  Heart Eyes
Дидерончо, как е Заринка? Наистина видимо е отслабнала душичката. Дано това да й е последното по-сериозно разболяване и да не ви притеснява така вече! А на мъжа ти едно голямо Браво за помощта!
Десика, как е Йоан? Честно и аз се притесних от какво е тая температура да му се не види!!!
Както някой по-горе писа - Стига вече болнички, времето е страхотно и трябва да се оползотворява с разходки  Party
Всички бремелинки да се пазите  Hug И в тая връзка Патеее защо не пишеш? Как си?

А за срещата да си кажа - този път съм твърдо решена да не я пропускаме! Предложението на Цвети ми хареса и на мен  Peace

И накрая да ви пусна снимки от разходката ни в събота до Преображенския манастир.

Ееее как можах да забравя - Елфи, Честит Рожден Ден! Пожелавам ти най-вече здраве, да си все така усмихната, да си много обичана и скоро малката принцеса да стане кака!

# 683
Привет по нощите!
Елфи честит рожден ден мила!  Hug Много ти благодаря за всички съвети и скорострелна информация!

Миме честито потвърждение за пиШКАТА! Защо така му я накъсявате до втория знак, да не би нещо цензура? Аз по това време мога да си наричам нещата с истинските имена  Whistling
^desika^ дано скоро се оправи мъника и тръгването на работа не те подтиска. Аз вече свикнах, влизам си в ритъм дано и при теб всичко да е ок.
Идеята на Цвети има и моето ЗА, а и така като гледам ако се напънем може да завземем цялата станция Wink Тоя път смятам да се включа, защото предния очевидно съм изпуснала. Дано не ми мине котка път, пък и ако остане регион -В.Т-во ще ми е и по из място  Blush
Коте, Венци е мноо як с новата прическа.  Peace
Лека нощ мацки, отивам да спя, че стана утре...

# 684
  • София
Аз вече съм отпуск и най-сетне намерих 5мин. за форума...
Изпуснала съм няколко рождени дни - Честито на всички   bouquet  bouquet  bouquet

Praynig скоро всички бознички оздравеят... Много ми е тъжно да чета така

При нас нищо интересно... Мазахме Белка с адвантан 6 дни, минаха й пъпките и на 9-я ден носа и устата й бяха в пъти по-зле... нямаше здраво място... Полудяхме с милото и беж към ИСУЛ... сега 10 дни сме на Аугментин за пиене, гентамицин за капане и Фулмицин за мазане  ooooh! И ние с милото си пуснахме микробиология, пък да видим ще ги преборим ли тия пусти стафилококи

Аз така и не ви благодарих за мненията за "братския" проблем. И аз си мислех за среща, но отлагам ,защото още не съм преглътнала горчивката и се страхувам да не се изпусна нещо и да стане по-зле

Утре стягаме багажа и живот и здраве на другия ден пътуваме... хич не се радвам... още от сега ми е мъчно за малката...
Да ви кажа нещо пак депресийката ме тресе... Изпадам в едни мрачни настроения, започнах да изпитвам панически страх от смъртта - на близък или моята собствена... въобще нещо ми се бъгна програмата... Предполагам, че е от липса на достатъчно ангажименти...

За национална среща съм много ЗА, милото сега не е момента да го питам, но ще го навия Wink
Нямаме претенции за място, само да ни е известна организацията от предния месец, за да може той да си нагласи смените  Peace

П.П. Деси, успех на работа!!!!

# 685
Елфи, извини ме, че последна, но пък най - тежка и тържествена Mr. Green,  ще ти пожелая много здраве, много усмивки, много щастие и обич! Бъди все така позитивна и слънчева!   bouquet

Мими,  Party! Супееер! А, за това, че чета като дявола - евангелието (можеше директно да си го кажеш Laughing), виновата. Прочетох те, не коментирах, защото обещах отдавна да се включа при първа възможност. Макар, че освен телеса и темерутщина нищо друго не мога да покажа наяве. Ама нейсе - като не мога да отказвам на Марии. Crazy

Силве, Боянски е супер сладур. Изобщо не му се притеснявай! А и тази градина някак предразполага към подобни изблици. Laughing
Мими през първата и втората година непрекъснато удряше по някого. И то все момчета. Ей, така - както си ядат, примерно, тя мине и им забърше един по врата... ooooh! Говорихме, обяснявахме, извинявахме се, червихме се пред г-жи и родители, но най -вече се чудихме откъде изобщо го е взела като механизъм, след като никога дори по дупето не сме я пляскали, камо ли пък на някакви други сцени да е присъствала... Накрая й сътворих една ужасна, грозна и тъповата кукла и казах, че като е ядосана - това е кукла специално за тази цел. Тя не е като другите играчки, носи на бой, на блъскане и на дърпане. Щом е оцеляла шиенето на майка й... Mr. Green И имаше ефект известно време... Rolling Eyes Още от детската иска да я записвам на разни бойни спортове, но аз сериозно се притеснявам, че ще ни натръшка някой път, като се ядоса. Тя просто е супер експанзивна, както казваш и за Боян - честолюбива и реагира на секундата.
Засега сме овладели първичните й реакции, но ще видим до кога...
Онзи ден така както не дава една дума да кажа на брат й, нито да му се скарам, нито да "го накажа" (ухапа я жестоко, почти откъсвайки й кожа от пръста и аз, за да съм справедлива в очите й, започвам да му се карам, да му говоря как ще е наказан да не си играе с нея, щом така ще я наранява и пр. щуротии, които ми хрумват на минутата, Мими ме поглежда с все още насълзени, но и присвити очи и ми говори през зъби - "Само да си посмяла! Няма да му се караш, няма нищо да правиш! Каквото иска, това ще прави с мен."), я заварвам "възпитателно" го удря с една лъжичка по темето, защото я поизнервил... ooooh!

А, днес с въпросният господин бяхме на консултация - 13.500 и 81 см.  Rolling Eyes Сложиха и ваксината, дано няма странични реакции.

Деси, много се радвам!

Ламтурниче, кажи на шефа ти, че съвестта ти е изтекла с кърмата и да се оправя... Гушни си прекрасните слънчица и да не ти пука!

Е, олях се от писане този път.  Embarassed Лека нощ.

# 686
Елфи

За националната среща на мен ми е все едно къде ще е , но ми се иска този път и аз да съм с милото , а той се връща август месец та ще съм най-щастлива да е тогава, но като гледам май няма да ми се получи и този път  Confused

Мими честит ви мъЖ  Grinning
Да те питам , че понякога както си седя и ме обхващат паранои  Crazy много съм притеснена дали не съм пропуснала нещо в огледа на количката , получи ли я , всичко ли е наред ?

# 687
  • в сърцето на един мъж...
За срещата - аз също нямам претенции къде ще Mr. Green Особено щом е Търново Sunglasses
Ето още едно предложение за място - има външен басейн, почти на 5 мин от града е и е доста чисто и приятно Simple Smile
http://www.visitbulgaria.net/bg/veliko_tarnovo/hotels/sveta_gora.html
Раде, водя се позаредила батерии Mr. Green
Миме, честито Hug Да ви е живо и здраво момчето, да се роди на термин! Praynig

# 688
wondertedy7, Жълтият Ламтурник , Geia и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Ха добра среща  Laughing айде по една бира  Mr. Green

# 689
Зари, те толкова неща ми изтекаха с тая кърма...  Twisted Evil  
Тутубуту, сипах си,  Blush, ама се оказа, че съм отвикнала от концентрати, та ме позамая леко.  Twisted Evil Последната снимка много ми хареса- като картичка е.   bouquet
Деси, много се радвам, че започна лечението и стискам палци всичко да е наред.  Peace
Патето срам не срам ще призная, че и хвърлям по някое оЧо, та знам, че още не е родила.
Миме, честито! Аз заложих на розово, не си променям залога- докато не излезе нищо не се знае...  Flutter
Радвам се, че идеята ви харесва, не е луксозно, но е съвсем сносно, според мен. И идеята на Гея ми харесва, абе на всичко съм готова, в Търново да е.  Laughing
Ох, правя един крем-карамел, да става по-бързо, че умирГам за сън.   chef Tired
Ха, добре заварила, морска!  Mr. Green Малко ли ти беше бирата днес?!  Mr. Green

Да не кажеш, че идвам с празни ръце...Simple Smile

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 00:41 от Жълтият Ламтурник

Общи условия

Активация на акаунт