Надявам се срещата да е по-скоро,за да не съм сама.
Май е време да мислим за дати,а?

Хотелчето ми харесва много. А и детския кът ще си е голям плюс 
Не случайно посегнах към синята торбичка, видя ли!

)

Хич не им се давай, по никакъв начин не могат да те задължат да си плащаш здравната вноска!
Важното е, че започна и лека полека ще мине и замине и всичко ще е зад гърба ти

И в тая връзка Патеее защо не пишеш? Как си?

Много ти благодаря за всички съвети и скорострелна информация!
Тоя път смятам да се включа, защото предния очевидно съм изпуснала. Дано не ми мине котка път, пък и ако остане регион -В.Т-во ще ми е и по из място 

скоро всички бознички оздравеят... Много ми е тъжно да чета така
И ние с милото си пуснахме микробиология, пък да видим ще ги преборим ли тия пусти стафилококи

! Супееер! А, за това, че чета като дявола - евангелието (можеше директно да си го кажеш 
Говорихме, обяснявахме, извинявахме се, червихме се пред г-жи и родители, но най -вече се чудихме откъде изобщо го е взела като механизъм, след като никога дори по дупето не сме я пляскали, камо ли пък на някакви други сцени да е присъствала... Накрая й сътворих една ужасна, грозна и тъповата кукла и казах, че като е ядосана - това е кукла специално за тази цел. Тя не е като другите играчки, носи на бой, на блъскане и на дърпане. Щом е оцеляла шиенето на майка й... 

много съм притеснена дали не съм пропуснала нещо в огледа на количката , получи ли я , всичко ли е наред ? 

Да ви е живо и здраво момчето, да се роди на термин!
, ама се оказа, че съм отвикнала от концентрати, та ме позамая леко. 

Препоръчани теми