За първи смели крачки февруарска мама меси погачки

• 23 787
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Раде,петък на младежкия хълм за мен е ОК.Дори никой друг да не дойде-трите ще се видим

за четвъртък се планира среща в кичука /парк белит брези/ с Йоли.

# 661
Привет момичета,

Последни часове в Иран, малка реши да ми се качи на главата, цял ден не спа и мрънка. Въпреки опитите й, багажа е събран Simple Smile.

Елфи, Честит Рожден Ден, с пожелания за добро здраве, любещ съпруг, добри и здрави дечица! Много щастие и всичко, всичко най-хубаво!

Фокси
, нямам търпение да видя твоите сладури!

Деси,
успех и бързо приключване на лечението!

Зари,
 за съжаление точно така ще направя. Ще сме само двете с Дени и ще ни чакат свекъра и свекървата и заминаваме за Пловдив. Мислих го варианта, за оставяне ден-два в София, но с детето и целия багаж е много сложно. А и бабите искат да я видят веднага Simple Smile.

За срещата, аз съм в България до 6ти май. Така че, ако се организираме до тогава, ще се опитам да дойда.

Момичета, стискайте палци, всичко да мине гладко, че полета и престоя не са кратки. Благодаря!

ПЛОВДИВСКИТЕ
мами, ще ме вземете ли и мен в петък? Ще се чуем утре през деня Simple Smile Моля, пратете си телефоните на лични, да мога да ги намеря като се приберем в ПЛД Simple Smile. БЛАГОДАРЯ!

# 662
  • Пловдив
еее Йоли разбира се,че си добре дошла в петък на младежкия Hug

# 663
Толо, моя Алекс наскоро пак започна да ни удря, но той си е по цял ден вкъщи и ми е по-лесно да реагирам- аз просто му казвам че никой не иска да си играе с побойници и да ходи да си играе сам докато се научи как да се държи с хората (като в същото време го хващам за ръка, замъквам го в стаята му или в нашата спалня и затварям вратата). Преди около година пак ни удряше, опитах различни методи без успех и накрая го предупредих че ако пак ме удари ще му шляпна един шамар, да види как се чувствам. Той ме удари, аз му плеснах шамат, разрева се, гушнах го и му обясних че и на мен като ме удари ми е неприятно, и ако пак ме удари пак ще го плясна. Тогава го плеснах 2-3 пъти и той спря.

# 664
Раде,аз съм на 5-10 минутки от Младежкия хълм.Само ще помоля някоя от вас да ме чака някъде до пресечката на Сентрал парк,за да ми помогне да пренеса количката през линията.Там няма обозначено място за преминаване и се налага да пренасям количката,а сама не мога.Иначе трябва да заобиколя доста..не че ми е проблем,де,ама пътя ми се удължава значително Blush
Полянки има бол.Зад Сентрал парк пък е чудо!!! Сума ти свободно място за бягащи човечета има Laughing Онзи ден бяхме там,та знам.
Ели,къде беше парк Белите брези? Защото ми се струва,че съм била там,ама Кичука ми е леко непознат Embarassed Питам,та ако случайно реша да намина да знам къде да ви намеря...
Сега се сещам,че може и Исето да дойде на срещата,та може тя да ми помогне с количката newsm78..ако дойде естествено.
Деси83,радвам се за подобряването на състоянието ти.Успех и от мен с лечението ти Hug

Днес се обаждах за един курс по италиански заради Боби.Решихме засега той да понаучи езика,защото все пак на него ще му трябва повече.Пък и той се бъзика с мен,че аз по-лесно съм учила езици и съм щяла да го науча по-бързо и на мен курсове не ми трябвали Laughing Само дето аз не съм много сигурна,но така или иначе на него му е по-спешно да научи италианския..
Незнам колко вървят тия курсове,но този струва 250лв. и ми обясниха,че едно ниво му е напълно достатъчно,за да се оправя в ежедневни ситуации.
Не че това има значение,де,ама аз да си кажа Blush

На който му се гледа-ето ги моите юнаци в действие Mr. Green Ако можеше да имам всеки ден по 3-4 помагачи щеше да е супер Laughing
http://www.youtube.com/watch?v=RbukZUz2pac

Последна редакция: вт, 13 апр 2010, 17:57 от •● foxy81 ●•

# 665
Фокси,голямо действие,голямо нещо!  Laughing Всеки си хваща някаква посока и дерзае...Ти да му мислиш-очите на 16 !  Laughing

Яна,аз много добре си спомням поста ти отпреди време и даже съм използвала твоите думи,а именно,че не искам насилник и побойник вкъщи и че така няма да има приятели и въобще беседите са дълги и поучителни и той уж разбира всичко,но е много импулсивен и честолюбив(колкото и странно да звучи това за толкова малко дете) и явно в определени ситуации действа първосигнално....Иначе на нас не посяга.Проблемът му е само с точно определени деца...

# 666
Аз ще се пробвам да се класирам и за двете срещи ,а Фокси,ако нямаш помагач аз съм на среща,нося на бой,на колички,на бира  Whistling,ще се чуем по тел.да се разберем.Към колко часа ти е удобно? А някакъв час да си кажете Кючуклийки  Thinking

# 667
Благодаря отново на всички за добрите думи, относно болестта на свекърва ми. Дай Боже да е добре жената от тък нататък!

Елфитка, Честит рожден ден! Бъди на първо място здрава, много щастлива, обичана, винаги така усмихната и всеотдайна! Лично ти благодаря и за всичките съвети, които си ни давала тук във форума и от които и аз съм се възползвала!

Болничките да оздравяват, че времето е само за игри вече!  Hug

# 668
Мерси, момичета!
Аз съм за Търново първо, защото съм пристрастна, второ- защото Пловдив ми е твърде далече. Предлагам пак да се направи за два дни и да се избере хотел с по-нормални цени, за да можем повече хора да се съберем. Какво мислите за тази станция:

http://veliko.info/hotels-vonestavoda/velista/index.html
http://velista.veliko.info/
Не е луксозно, но е нормално като обстановка и цени и има детски кът и басейн.
Имам въпрос към Елфи и Мия. Преди малко се обади шефа ми и имахме много неприятен разговор. И преди съм разправяла как ме караха да си плащам (т.е. да им давам по 14 и нещо, задето ми ги плащат) здравните осигуровки, докато съм в болнични и как, като излязох в майчинство на своя глава спрях. Сега ми правят проблем и искат да ги платя с година назад, имало начин да ги изискат. Аз, доколкото разбирам по закон са длъжни да ми ги поемат, но очаквам, че те няма да оставят нещата така. Нали не могат да ме уволнят, докато съм в майчинство, или да ми спрат майчинството по някакъв начин? Какво е най-лошото, което могат да направят и как мога да го избегна? Големи са цигани, мама му стара, сакън да не са капо...  Close

# 669
Мале Фокси, как се справяш когато си сама с двамата  Shocked ?

Толо аз съвет не мога да дам, но имам усещането че и на мен ще ми трябват подобни съвети в бъдеще  Thinking .

Деси83 радвам се че всичко е минало добре. Дано все така да продължава  Praynig

Йоли  fingerscrossed

Червеношийка дано да се възстанови напълно свекърва ти  Praynig

Цвети, майка ми не се оправя, дори напротив. Все по-често е неадекватна и вече не казва и няколкото думи, които беше научила. Физически няма промяна.

# 670
  • Пловдив
Жълтият Ламтурник ,по абсолютно никакъв начин не могат да изискат от теб да си плащаш здравните.Съдебният ред няма да им помогне,ако те плашат с дело.Иначе какво могат да ти направят-да спрат да подават данни за теб и НОИ няма да ти превежда майчинството.Разбира се,че ще има санкция за тях затова,че ти бавят нещата,но не знам докъде са готови да стигнат.Но едва ли ще се набутват с пари и им се правят разправии

Велиста във Велико Тървово ми харесва-сносни цени,има и басейнче

Ели,къде беше парк Белите брези? Защото ми се струва,че съм била там,ама Кичука ми е леко непознат Embarassed Питам,та ако случайно реша да намина да знам къде да ви намеря...
Сега се сещам,че може и Исето да дойде на срещата,та може тя да ми помогне с количката newsm78..ако дойде естествено.

това е парка зад ресторант Шармант-бивш Бели Брези

# 671
  • София
Елфитка, Честит Рожден Ден ! Бъди жива и здрава, много обичана!

# 672
Elfi, мерси за бързия отговор!   bouquet Очаквам да продължат с психо-атаки, ама да имат да вземат. Лошото е, че ми се искаше да си запазим добрите отношения, ама нейсе...  Tired

# 673
Привет мацуранки и мацурани Hug
ЕЛИ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,БЪДИ ЗДРАВА,ЩАСТЛИВА И МНОГО ОБИЧАНА.
Ирисче,много съжалявам,че няма промяна при майка ти,а за малкия,страхотен бонбон Hug
Толо, Едо за съжаление е страшен побойник,той дори налага и нас и никакви думи не помагат,дано да намериш правилния подход и да притъпиш всико в зародиш.аз като малка бях такава(не, че сега не съм)биех се и то без видими причини,ей така за спорта,а това е ужасно.
Маринче, от горе написаното разбирай,че съм готова за спаринг с продавачките,ти само дай знак и да знаеш няма да ме притесниш Wink
Мечи, и аз не вярвам да се заразите с шарка,пий една чаша вино и ще разбереш Mr. Green
мамо Зари,аз бях помолила пак за обща молитвичка за групата ни,гледам,че внимателно четеш,но избирателно отговаряш Wink Hugбях ти споменала за срещата,че ако не дойдеш ще има последствия(за нея не си ми отговорила нищо в твоя защита),а ти не дойде Thinkingтова повече не може да продължава така. Heart Eyes
Диде, много страшна ми беше на Зари снимката,дано вече да се подобрявате и никакви болници.
Силве, аз пак към теб,разкошна е тази твойта щерка,да я цункаш от мен. Heart Eyes
Десика,къде си???Как е Йоан,надявам се вчера да не съм те стреснала.
Деси83, успех мила,ти си мъжко момиче и ще издържиш,пътя е дълъг,но накрая ще си ок.
Цвети, каката е прекрасна с носията,а малата хитруша без подкуп не тръгва Mr. Green
Сега за мен, днес бях на преглед,освен ,че всичко си е наред видяхме и една голяма пи..а,даже и аз я видях,вече сме напълно сигурни,че ще е мъЖ.
За националната среща,аз съм твъдо ЗА Велико Търново,двете предложения на Цвети ми допадат на мен лукс не ми трябва,имам нужда от баня и легло.То е ясно ,че не на всеки му се пътува много,но аз викам да има разнообразие малко.До морето май няма да успеем да организираме.
Това е от мен,малко по-късно и аз ще оцветя темата с няколко снимки и един клип на Мая-катерачката Laughing

# 674
То е едно и също предложение, Миме, просто на едната страничка се виждат цените.  Wink
Ирисче, съжалявам за майка ти.  Cry Надявах се, че е по-добре. ...
Аз пийнах един пръст водка с портокалов сок и се успокоих малко. Много се ядосах, ей! И накрая ми вика:"Апелирам към твоята съвест, ти знаеш как е коректно." Сякаш не е некоректно това, дето те го правят.  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт