За първи смели крачки февруарска мама меси погачки

• 23 747
  • 753
  •   1
Отговори
# 690
  • в сърцето на един мъж...
Ни въй срам Mr. Green алкохолички такива Joy
Цвети, и аз умиргам за сън, ама чакам да си нахраня кучето Joy Joy Joy Аз съм на ром тая вечер, че моите са решили да ми съкратят живота тия дни #Crazy
Да почерпя, че щерката стана на 1 година и три месеца Mr. Green

# 691
Я, да изтрезнявате бързо, че вече е утре! Mr. Green

# 692
Аз туй упражнение ни пияна, ни трезва го мога.  Naughty
Зари, много гъвкава си станала!  Crazy Grinning
Цаца, картофи, а после си разбъркваш кафето с големия пръст на крака и си го изливаш на главата... Simple Smile

# 693
  • в сърцето на един мъж...
Ааа, сори, ама при мен има още 10 минути до утрето Mr. Green

# 694
Това е японска технология, за максимално уплътняване на времето. Овладяла съм я до съвършенство. Mr. Green

# 695
Добро утро!
Това което щях да казвам снощи но го пропуснах, Фокси според мен си е ОК Насето и комшийчето ходи доста разкрачено ще се оправят децата в карането. Ти пак си го заведи да го видят, но не мисля че имаш повод да се притесняваш.  Hug
Лек ден на всички!(и на снощните пиячки Wink )

# 696
 Добро утро!

Фокси и на мен ми се струва,че всички деца първоначално ходят по-разкрачено за да пазят равновесие...

Много ми харесва идеята за В.Търново.Срам не срам да си призная,че там не съм ходила.

http://www.visit.bg/sommer/photel.php?hotid=663  Знам,че морето е по-трудно за организиране,но в Зорница Сендс СПА(до "Елените" точно),до 13 юни има оферта за 64 лв на двойна стая + закуска и вечеря ! А хотелът е 5 звезди.Децата са безплатно. Ние си резервирахме от 7 до 14 юни и има промоция 7 нощувки=6 нощувки и - 20 % за ранни записвания-та като цяло се върза за двама ни общо 64 лв на ден.Ако някой му се доходи толкова рано на море...би било просто прекрасно! А за Търново за кой месец говорим?

Карбо,не знам как съм изпуснала този момент,но какво е станало с Бела?Откога я мъчат тези стафилококи?!

Мими,и аз много се радвам,че ясно и категорично се е видяло мъжкото достойнство!!!  Laughing

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 09:49 от толо

# 697
Добро утро и от мен!

Цвети, дано никога твоят и моят шеф не се срещнат за обмяна на опит, че гледам са от една кръвна група  ooooh! .

Карбо, понеже и ечемиците са стафилококова инфекция да ти кажа за нашите патила. Заради компресите инфекцията се разнесе и по лицето. Заведохме го на кожен лекар. Изписа ни Оспен за пиене, Фусидин и Оксикорт (който не сме ползвали, защото като прочетох листовката се оказа, че не се прилага на лицето и е забранено използването при деца) за мазане. НО докато обясняваше как да прилагам оксикорта на няколко пъти се обърка и каза спирт. Та аз на своя глава обтривах един-два пъти дневно личицето с лавандулов спирт. Пъпчиците завяхнаха веднага. Само в зоната на биберона бяха по-упорити, но то се подразбира.

Миме, да ви е живо и здраво пишлето и да дойде безпроблемно и безболезнено на бял свят!

За срещата. Ако е във В. Търново и ако на майка и отпуснат асистент, може да дойдем само да се запознаем за два-три часа.

Тутубуту, много хубави снимки. А малката е истинска сладурка.

Сега да ви покажа, как ние на село се забавляваме  Mr. Green :

# 698
Добър ден, и аз да се запиша, че само чета и като дойде момент за писане .... изниква някаква работа.
Честито на празнувалите - много любов, щастие и късмет, от здраве да не се оттървете.
Диде, радвам се, че Зари е по-добре, пу-пу дано бързо да оздравеее, както и Йоанчо, ееех, дано няма повече болни дечица!!!
Снощи гледам на разпивка сте го ударили, кой кат вас, а аз - яко бачкане и зубкане на листовки.
Миме, радвам се много за предстоящото мъжко попълнение в семейството, какво ще правиш с името? Васко?  Sad
Сега остава Мечи да каже, че ще имат момиченце ДАЙ БОЖЕ!
Фокси, големи са сладкиши твоите юначета, как щъпуркат  - като буболечки са  Hug
За националната среща - май и ние ще се включим, само да не ни мине котка път, но се гласим, за мен е удобно където кажете, нали сме вече моторизирани  Grinning
 Hug

# 699
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ РОЖДЕННИЦИ, КОИТО СЪМ ПРОПУСНАЛА!
Бъдете живи,здрави и много обичани!

Ако тръгне детето на ясла какво ставаше с 240 лв, които получаваме-спират ли ги нацяло или се плащаше половината?
Извинете ме за въпроса, но забравих. Embarassed

Ние сме добре иначе, но се гледаме с баткото и Краси,защото баткото повръщаше само като спи от събота до понеделник и не го пуснах на детска градина.Друго му нямаше,явно има някакъв вирус,защото разбрах и за още две деца от тяхната група , че са били така.Слава богу вече се оправи,дано на Краси му се размине,че навсякъде ми мирише вече от това повръщане.
Частната пък градина до тях пък всички били болни от морбили Shocked

Чудя се днес дали да излизаме навън като времето нещо студено ми се вижда.
Лек ден Ви желая на всички.

# 700
  • Пловдив
Ако тръгне детето на ясла какво ставаше с 240 лв, които получаваме-спират ли ги нацяло или се плащаше половината?

ти трябва да тръгнеш на работа/отпуск/болничен и ще взимаш 120 лв на месец към заплатата до 2 г на детето

# 701
Привет банда,
Силве, на мен офертата ми се вижда супер. Ще я разуча и аз!
Фокси, докато не съм забравила  -  в момента има програма за безплатно обучение по чужди езици. Казва се "Аз мога" и всеки , който има трудов договор може да се запише. Програмата ти издава ваучер на стойност 1800 лв. или средно три нива на език. Боян може да се запише, само трябва да отиде в Бюроро по труда по местоживеене и да си вземе ваучер. Там ще му обяснят  кои школи работят по тази програма. Защо да плащате 250 лв, като може безплатно. Аз лично есента ще се възползвам от нея за 2-ро ниво немски.
И аз да се оплача- баща ми е много зле. Пак му се е възпалила дисковата херния и е започнал да се парализизра кракът му. Преди 8 години беше обездвижен за около 6 месеца и бяха много тежки дни. Толкова ми е притеснено пак да не се стигне дотам...а той е най-енергичния и подвижен човек, който съм виждала...

# 702
  • София
И на мен ми хареса да бъдем във Велико Търново за срещичката, но имате ли в предвид кога?
Силве, това хотелче на Златните изглежда много добре, но май е 64лв. на човек= 128лв., а нали търсим нещо по-евтино , за да могат да дойдат повече.Ако не се бъркам нещо де.

И аз вече избрах хотелче за лятната отпуска и сега ще резервирам http://www.miramar-bg.com/bg/  Ех, моренцеее

Вчера му сложиха ваксината на Алекс, засега няма никаква реакцияи дано така си остане.Тежим 10300гр. и 79см. сме високи.

Наде, нали и Алекс имаше пъпчици, след Бактробана се повлия и сега е чист, но при вас явно е по-различно.Дано бързо ги излекувате.

Ири, изглежда му е много интересно на малкия сладур при козлетата. Heart Eyes

# 703
Мерси, Елфи за бързият отговор  bouquet

Значи след като  няма да мога почна веднага, защото първият месец ще е по няколко часа, а и ако почне да се разболява не дай боже няма да мога да почна,че няма кой да ги гледа с баткото, значи трябва да подам някаква бележка в НОИ ли,че не съм почнала работа още,а не после да ми ги искат тези 240 да ги връщам с лихвите така ли?

Дорабела дано баща ти се оправи бързо Praynig

# 704
Марина, не се притеснявай, нека отиде на преглед и лекарите си знаят работата.
Вчера свекърва ми я оперираха от същото в Пирогов. Отлага 7 години и най-накрая операцията не и се размина. Сега само се надяваме да и повлияе добре, защото тя е с частична пареза на единия крак.

Бори, а не може ли да се договориш да излезнеш в отпуска. Все пак имаш 20 неизползвани дни платен отпуск от миналата година и 20 от тази.
Ако вземеш 25-30 дни, доста дълго ще си поседиш вкъщ.

Общи условия

Активация на акаунт