За първи смели крачки февруарска мама меси погачки

• 23 743
  • 753
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Ей, голям съм заплес! Честит имен ден на Мартеничка!

# 721
За срещата на мен ми е ясно , че ще е много трудно да се организира чак август ( мрън, мрън  Wink ) заради тумбачетата , а тяхното присъствие все пак е по-важно за мен и за всички останали , но държа да отбележа , че гласувам да е или преди 22-23 юни или след това , защото тогава е феста в София и не ми се иска да изпускам МеталиЦа  Naughty

Абе какви Мартиновци те нямат ли на 1 март имен ден  newsm78

# 722
  • в сърцето на един мъж...
Мартеничка, честит имен ден!  bouquet И останалите именици да са живи и здрави!
Теди, Рамщайн ще гледаш ли? Аз много му се чудя, останалите не толкова, ама тоя така ми е на сърцето Embarassed
19-20 е добре като дати за бременните - нито много накрая, нито много припряно. Ама да си каже болшинството де Grinning

# 723
Абе де да знам , аз не съм голям фен на Рамщайн , ама пък на този ден са Меноуар , а тях си ги аресвам  Mr. Green

# 724
Ааа, това е щото не си го слушала внимателно Wink Имам му цялата дискография Mr. Green

# 725
Зари, давай, от последния видеозон везните се наклониха към момиче, ама не се заклеха.....

Ееее, Гея, ти си първата жена (освен мен) фен на Рамщайн (и на вокала  Embarassed), ама моя мъж не иска да ходим на концерти по стадиони и това си е.... Аз исках и на Сър Елтън Джон, ама не ме огря  Rolling Eyes

Момичета, ние сме до 14 юни на море, после си идват наши приятели от САЩ и с тях ще мръднем някъде, така че ОТНОВО съм някъде си организирана по времето на националната среща и не се съобразявайте с мен и моята бременност. Нека си кажат другите дебелани (хи-хи-хи)  smile3533

# 726
Мечи, Тил Линдеман ми е много много любим Mr. Green А Алекс още докато бях бременна слушаше него и Скутър Joy А за концерти по стадиони и аз не бих се натискала Embarassed

# 727
Ееее, Гея, ти си първата жена (освен мен) фен на Рамщайн (и на вокала  Embarassed), ама моя мъж не иска да ходим на концерти по стадиони и това си е.... Аз исках и на Сър Елтън Джон, ама не ме огря  Rolling Eyes
И аз,и аз  Laughing

# 728
Еее,Мечи,много се зарадвах на щастливото съвпадение! Още в парка Петя ми докладва.А ти защо не се присъедини към интимното ни уединение?!

Лара,не съм се объркала-за 7 нощувки,за двамата,плюс закуски и вечери излиза общо 460 лв ! Защото до 13 юни има промоция 7 нощувки=6 и -20 % от общата сума за ранни записвания до 23 април,та цената на човек пада на 32 лв,което си е без пари и звучи направо съмнително.Ние ще сме с едни приятели,които ни го препоръчаха много и вече резервирахме.

Мен ме съмнява за 19 юни да успеем за срещата,защото на практика на 14 юни ще се върнем от морето,а и мъжа ми каза,че ако ни харесало там ще си удължим престоя с още 4-5 дни.

Мими,айде на кръчма!!!Скоро ходихме на една много прилична на "Гурко".Мисля,че се казваше Варщайнер или нещо много подобно и беше доста приятно и вкусно.

# 729
E как да се присъединя - Петя потвърди, че е интимно уединение, като ме изплаши, че много било духало и т.н. Как да дойда?! Не ме искате и това си е  Crossing Arms

Цял ден забравям - Десика, КЗП реагират винаги, пиши и пускай снимки, не се колебай, аз се сражавах с БТК чрез тях, имаше ефект.

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 19:26 от Mecholana

# 730
Добре, а какво ще кажете 26-27 юни, седмица по-късно? След 23 е и дава някакво време и на отсъстващите покрай 19 юни. Мен ме притеснява единствено, че апартаментите са малко. Не мога да реша дали ще ни стигне една тройна стая или ще ми трябват две двойни.  newsm78 В тройната дали ще се побере и сгъваемата кошара?
Тук апартаментите са 5, но не виждам цени:
http://www.visit.bg/staedte/photel.php?hotid=399

# 731
  • Пловдив
Среща в Кичука за утре
чухме се с Йоли-кацнали са на БГ земя.утре с нея ще се видим в парка белите брези.за час-тя не знае кога ще се оправят и ще се чум утре с нея допълнително, и затова някъде към 12 ч може би в парка.ако има желаещи да идват,може да ми звъннат да се разберем нещо

# 732
Само се обаждам. Напоследък нямам никакво време за себе си. Малкото ревнува, реве, завира се в мен. Заспива все по-късно. Спи все по-малко. Ние няма да можем сигуно да дойдем на национална, но ще се радвам на някоя от софийските. Вече е по-топло, макар и да е нестабилно времето.

# 733
Ири,завиждам ви за игрите на село!!!Това са козлета,нали? Никога не съм имала възможността да погаля малко козле или агънце... Sad  Къде живеете,всъщност?

Деси83,значи пребори бюрократщината! Успех ти пожелавам с лечението!  Hug

Сега вече и аз виждам хиксчета на 1-ва стр....

# 734
Да, това са козленца или по-точно яренца. Пуснах Влади вчера при тях за пръв път и му беше интересно. Проблема е, че и на тях им беше интересен и едва не го събориха на няколко пъти  Twisted Evil .
 Живея в Твърдица Сливенска област. Това е малко градче от селски тип. Повечето хора живеят в къщи с дворове и закърпват бюджета с градинарство и отглеждане на животинки. За съжаление козите ще ги гледаме само до есента и догодина вече няма да има ярета. Може би като се пенсионираме....

Честит Имен Ден на празнуващите днес!

Общи условия

Активация на акаунт