Ири вие си имате и проход освен домашни любимци

Фокси пускай нова тема, че на тая скоро ще и празнуваме месечника

Мислих ме да ходим до Турция тая година, ама той ще ходи служебно през май няколко дни...така, че може да се възползваме от бг морцето.

http://www.visit.bg/oferti/index.php?oferta=6426 
Както и да е, аз май клоня все пак към Вонеща вода, може би защото не съм го виждала на живо, а в Света гора съм ходила и имам бегъл спомен, че беше току до главния път. Сякаш предпочитам за 2 дни да сме си само ние.
Не че този факт не се знаеше отдавна!
Къде живеете,всъщност? 

За 10 дни, от както оздравя е качила 800гр., така, че Диде, не се тревожи за Зари, ще си навакса килограмите, само да оздравее!
Как е тя сега? дано се подобрява! 

(едва ли можеш да си представиш гледката)
И Алекс понякога посяга все още... На мен ми помага да помисля какъв е мотива да посегне и да се опитам да му посоча алтернатива, ако е възможно. Напр. понякога удря брат си, когато Дими посяга да го скубе или да му дръпне играчката, както и когато Дими пищи (Алекс се плаши)- тогава гледам да не го наказвам а му показвам как да му хване ръката, как да му пробута нещо друго за да не му разваля играта или за пищенето да си запуши ушите. Но няма как никога да не посягат, де, той Боян може да е бил в правото си, няма как да прецениш като не си била там. За това, което се случва в градината все пак си отговарят госпожите 

"Щастливец" кажи и съм твоя.
Както и да е, аз май клоня все пак към Вонеща вода, може би защото не съм го виждала на живо, а в Света гора съм ходила и имам бегъл спомен, че беше току до главния път. Сякаш предпочитам за 2 дни да сме си само ние.
Той е горе на хълмчето и е чист въздуха. Има и хубава панорамна гледка към Царевец от там
Страхотна сладка пица правят с банани, орехи и шоколад
Та такава ми е асоциацията с щастливеца- сладка пица

Препоръчани теми