За първи смели крачки февруарска мама меси погачки

• 23 752
  • 753
  •   1
Отговори
# 735
Ааа това снощи го показа Геа (дано не бъркам) те ти те цените: http://www.visitbulgaria.net/bg/veliko_tarnovo/hotels/sveta_gora.html
Ири вие си имате и проход освен домашни любимци Wink
Фокси пускай нова тема, че на тая скоро ще и празнуваме месечника  Whistling

# 736
Добър вечер! Laughing Марте, честит имен ден!  bouquet
Много е хубава тая промоция на този хотел, ще навивам Митко Party Мислих ме да ходим до Турция тая година, ама той ще ходи служебно през май няколко дни...така, че може да се възползваме от бг морцето.
Ще гледам да се класираме за среща тази година Peace
Да попитам някой има ли преведено майчинство за март месец. На сайта ми пише, че молба декларацията по чл. 53 е подадена на 24. 02, и нищо др Tired

Ето едно клипче от Търново, нямах време по- рано да го пусна Hug

Veliko_Tarnovo_Hills

Сияна не иска да яде като хората. Толкова ме беше ядосала вчера, че бях решила да я отбивам. Изкарах близо 23 ч без кърмене само, мека Мария съм аз Embarassed, ама като не иска никакво АМ, прясно и с голям зор кисело мляко яде. Мн малко вода пие и ме е страх, че ще се обезводни Confused

Ето тук са цените Sunglasses http://www.visit.bg/oferti/index.php?oferta=6426 Grinning
Лека и мека нощ!

# 737
  • Пловдив
мацорани-пловдивчани,ще се виждаме ли петък на младежкия? /ако има рима,удари мъъъъъъъъъъъъ/ засега желаещи да се прежалим сме 4 бройки-аз,Йоли,Фокси и Радето

# 738
Ааа това снощи го показа Геа (дано не бъркам) те ти те цените: http://www.visitbulgaria.net/bg/veliko_tarnovo/hotels/sveta_gora.html
Нищо чудно, че ми се стори познато.  Crazy Както и да е, аз май клоня все пак към Вонеща вода, може би защото не съм го виждала на живо, а в Света гора съм ходила и имам бегъл спомен, че беше току до главния път. Сякаш предпочитам за 2 дни да сме си само ние.  Laughing

# 739
Четох оттук оттам! При нас нищо ново - стари ядове, но пък от друга страна Пепчистия е здравичък, не отсъства от ясла и все повече неща научава! Така че съм щастлива и доволна! Гледам че говорите за прощъпулници - ние ще ставаме компютърни хакери GrinningНе че този факт не се знаеше отдавна!
За националната среща този път ще направя всичко възможно да дойда - нали ще е събота и неделя, че работните дни е лудница, не че почивните не е де!така че следя дори и само четейки и като се уточни дата и място и ще пиша на някои на лични!
Гледам активността намалява, но това е съвсем нормално! Много се радвам на бременните мами, които пак ще изживеят това щастие Hug
Като си сваля снимките от тел ще пусна в новата тема, че мн сме пораснали!
Лека нощ!

# 740
Ири,завиждам ви за игрите на село!!!Това са козлета,нали? Никога не съм имала възможността да погаля малко козле или агънце... Sad  Къде живеете,всъщност?

Деси83,значи пребори бюрократщината! Успех ти пожелавам с лечението!  Hug

Сега вече и аз виждам хиксчета на 1-ва стр....

Дааа Силве, това си е една голяма победа!
Аз също мисля, че е чудесно, когато децата имат възможност, да прекарват известно време на село. Между другото, забравих да ви се похваля, че с Дими вече си имаме АТВ, мъничко - 110 кубика - точно като за нас двамата. В събота, като се прибрах от болницата си направих почти двучасова разходка по близките баири. Почуствах се прекрасно, като малка баща ми ме водеше по тези места с мотора и ми е разказвал толкова много неща, виждахме много животинки, разгреждахме следите им, дупките в които живеят..., растения, звуци... Имах страхотно детсво, иска ми се да предам тези емоции и на Дими след време. Иска ми се да обича природата и да се научи да я разбира... Май прекалих  Blush
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 6 нови отговора. Леле..

# 741
  • в сърцето на един мъж...
Абе, Цвете, във Вонеща вода няма нищо, даже един магазин за цяр няма. Не знам колко са го оправили сега, но по едно време и хотелските станции бяха запуснати. Единствено на Гастрой монтаж беше добре и на ЦК на Партията. А на Света Гора хотела е навътре, вижда се пътя, но от далеч, тихо и спокойно е. Ние лятото там ходихме на басейн с децата.

# 742
Абе, Цвете, във Вонеща вода няма нищо, даже един магазин за цяр няма. Не знам колко са го оправили сега, но по едно време и хотелските станции бяха запуснати. Единствено на Гастрой монтаж беше добре и на ЦК на Партията. А на Света Гора хотела е навътре, вижда се пътя, но от далеч, тихо и спокойно е. Ние лятото там ходихме на басейн с децата.
Е, какво ще си лекуваш с магазините.  Mr. Green Търново нали е близко, горе-долу като Чайка-Владиславово. Laughing Не знам, бе, както кажете. Хубавото на Света гора е, че и с количките ще можем да слизаме до града. Друг е въпроса като ме изпуснете в Търново колко ще се видим.
Мия, стига киризи само. Махни с ръчичка нещо, мигни с антенки и кажи как е Пламъчка-алпинистката. Simple Smile

# 743
Привет, мацки!
Едвам успях да изчета, голямо писане, голямо чудо, но нека, браво! То май наистина месечинка щяхме да правим на пустата тема, май погачките много бавно се търкалят  Laughing
При нас нищо ново, калпазето беснее и не ме оставя да седна на компа  ooooh! За 10 дни, от както оздравя е качила 800гр., така, че Диде, не се тревожи за Зари, ще си навакса килограмите, само да оздравее!  Hug Как е тя сега? дано се подобрява!  Praynig
Дано и Йони оздравява вече, че и на Деси й побеляха косите  Praynig

Да кажа и аз по темата за националната среща - като се реши дата тогава ще мога да кажа дали ще се класираме, за сега само оставам с желанието. А иначе, както казва Гея, във Вонеща вода и един магазин няма, много е западнало селото. То и моята информация не е съвсем прясна, но не вярвам изведнъж да е станало най-вървежното село в региона. А и от Велико Търново е на 30км., и то не магистрала, път през планината, който въпреки, че го правиха наскоро пак си е проход.

Ами това от мен, отивам да гушвам милото под юргана  Mr. Green

Цвети, как да е алпинистката ..... вече дясната ми ръка заякна от това да ми виси на нея, с крака качени на дивана,  докато аз щракам с мишката  #Crazy (едва ли можеш да си представиш гледката)

# 744
Мацко, кат свършим бирата в кръчмата на хотела, да идем да заредим нова Mr. Green А иначе като сме близо до Търново - я Щастливец, я дискотека, това онова Sunglasses Магазини - за кво са ми магазини на мен Joy

# 745
Деси, много е хубаво че имате АТВ, сега можете да ходите на толкова много красиви места!

Толо, то възпитанието на дете си е едно постоянно приключение Simple Smile И Алекс понякога посяга все още... На мен ми помага да помисля какъв е мотива да посегне и да се опитам да му посоча алтернатива, ако е възможно. Напр. понякога удря брат си, когато Дими посяга да го скубе или да му дръпне играчката, както и когато Дими пищи (Алекс се плаши)- тогава гледам да не го наказвам а му показвам как да му хване ръката, как да му пробута нещо друго за да не му разваля играта или за пищенето да си запуши ушите. Но няма как никога да не посягат, де, той Боян може да е бил в правото си, няма как да прецениш като не си била там. За това, което се случва в градината все пак си отговарят госпожите Simple Smile

Вчера се прибрахме от къщата на бабата на Сашо до нас като Дими вървеше на собствен ход (натам го носех в слинг)- разстоянието е сигурно 1-2 километра- отне ни много време, но си беше голямо приключение, имам си вече малък пешеходец Simple Smile

За срещата ако мога ще дойда тази година, но вероятно през Юни ще бъдем в САЩ.

А, и да се запиша при феновете на Рамщайн Simple Smile

# 746
Оооо, прекрасно си го представям, при нас е същото. Днес след като цял ден се мъчи да се пребие, падайки от дивана и аз все я хващам в полет, накрая се ботурляса във вратичката на пералнята. В резултат има една дъъъълга синина, която започва от челото, минава през клепача, бузката и стига почти до брадичката. И клепачът и е надут. Все си мисля за онази реклама:"Родителите, чиито деца са жертви на домашно насилие се опитват да прикрият това... " и гримираните деца. Моите сами се докарват дотам, ама върви, че обяснявай, че нямаш сестра.  Tired
А Калина оня ден ми спретна един етюд и сега цялата рода ме бъзика. Закъснявам с вечерята, а тя пита кога ще ядем, аз казвам:"След 5 минути." Пет минути по-късно вечерята е готова и аз започвам да ги викам, ама никой не ми обръща внимание. Калина гледа някакво филмче и ме игнорира тотално. След като съм ги викала вече 2-3 пъти звъни телефона. Чавето вдига и отсреща явно я питат какво прави. "Ами гладничка съм",казва тя със сълзи в гласа, аха да ревне"не ми дават да ям". Изтръпнах. Помислих, че е свеки и ей сега ще долети да си нахрани внучката. Слава Богу, оказа се етърва ми, понеже я познава каква е артистка, когато взех телефона вече се смееше с глас. Ама родата научи и сега ми се обаждат вечер да ме бъзикат да си нахраня детето, че срамота е гладно да ходи.  Twisted Evil Ще ме вкара тя или в затвора, или в гробищата, и то без връзки като Мимето на Зари.  Mr. Green Та сега едното недохранено, другото пребито- каква форумска прелест е мама, само за тема в Д и С.  Twisted Evil
Гея, знаеш я ти вълшебната дума за пещерата.  Simple Smile "Щастливец" кажи и съм твоя.
Спи ми се явно много, само правописни грешки бях нацвъкала. Лека нощ, аз ви изоставям! Ново утро-нова тема- нов късмет. Wink

# 747

Нищо чудно, че ми се стори познато.  Crazy Както и да е, аз май клоня все пак към Вонеща вода, може би защото не съм го виждала на живо, а в Света гора съм ходила и имам бегъл спомен, че беше току до главния път. Сякаш предпочитам за 2 дни да сме си само ние.  Laughing
[/quote]

Цвети, не те лъже паметта. От дясната страна на магистралата София- Варна се пада хотела, като идвате от морето Grinning Той е горе на хълмчето и е чист въздуха. Има и хубава панорамна гледка към Царевец от там Flutter
Ей, не го споменайвайте тоя щастливец Joy Страхотна сладка пица правят с банани, орехи и шоколад Crazy Та такава ми е асоциацията с щастливеца- сладка пица  Laughing Laughing Mr. Green

# 748
Мдаа, знам я аз Mr. Green Между другото моя терминатор миналия ден щеше да се усмърти, та и аз като теб все си мисля, че ще дойдат социалните да ме питат що го бия тва дете Rolling Eyes А в детската ме сготвил човека - обяснил, че той сутрин закусва в къщи и поради тази причина не трябва да яде и там ooooh!
Хаха, айде още един зарибен за Щастливеца Joy

# 749

Хаха, айде още един зарибен за Щастливеца Joy

Хаха, остави ами и с единият от пицарите сме приятели  Sunglasses Sunglasses Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт