Посещение на Ангели

• 92 257
  • 823
  •   1
Отговори
# 585
Привет.Имам две покани,някой иска ли

# 586
Момичета някои иска ли да посреща на 26.02 скъпи гости

# 587
  • Уханното пристанище на Вселената
Аз също имам 2 покани за 26.02.
Ами ако не се появят желаещи, какво става? Всъщност има ли значение дали изобщо отиват някъде? Но май се прекъсва веригата ако не се появят желаещи.
Само питам, ако някой е светнат, да сподели, Wink)

# 588
Привет на всички писали в темата . Случайно попаднах на всички вас . По природа не съм силно вярваща но си имам свои неща в който вярвам и знам че те са нещата които които трябва да вярвам. Живота не ми е от най леките но мисля че всичко което ти се случва си е определено и колкото ида се опитваш да го промениш все ще се връщаш от начало . Когато прочетох за ангелите реших че това е мястото където да пише без да ми се смеят . Споделяла съм с приятелките си за сънищата си в които сякаш имам ангел които ми казва за нещата които ще ми се случат и добри и лоши но аз не мога да ги предвидя . Конкретно ми се явява нечие лице за което знам че през следващите дни ме чака нещо добро това  са образи на хора започващи с буквата Д или образи на хора започващи с буква Ж .Доброто винаги е добре дошло но лошите сънища понякога ме побъркват защото сънувам едно и също няколко дни подред и е много изнервящо. Понякога си мисля че лошото е отминало но си оказва че то се случило но аз не съм разбрала.Тогава запалвам кандилцито и благодаря на господа че всичко минало . Ходя в църква по големи празници но предпочитам ако имам нещо да кажа на господ да го кажа в къщи пред кандилото с мои си думи .ВЯРВАМ че има ангели които бдят над нас ни помогнат независимо дали си поканил или не . Вярвам че доброто се връща и ако не двойно поне толкова колкото си дал но и злото се връща при нас ако отвръщаме с зло .  В  заключение на обърканите си писания аз съм човек здраво стъпил на земята имам съпруг две деца и мило внуче и се надявам да се приобщя при вас и редовно да се включвам . може би и   дори да си поканя ангел - надявам се да е точно моя.

Последна редакция: сб, 12 фев 2011, 10:45 от rusova11

# 589
Здравейте мадам,

Регистрирах се тук, защото имам силна нужда от покана за посещение на ангели! Моля ви за съдействие. Видях, че имате покани и ако можете да ми дадете едната! Изпанала съм в труден момент и просто имам нужда! Ще ви бъда благоадарна за съдействие и поне за кратък отговор!
Ако имате някакви въпроси, моля ви пишете ми на: Spirova86@gmail.com

Поздрави и предварителни благодарности от Станислава!

# 590
Здравейте Буба Мара,

Аз имам силна нужда от покана. Моля ви, тъй като пощата ви е препълнена и не мога да ви пиша, ви пиша тук. Ако имате възможност пишете ми на ЛС или на Spirova86@gmail.com. Ще очаквам кратък отговор! Поздрави!

# 591
Здравейте на всички,

Аз получих покана за ангели от SPIROVA, за което много и благодаря Simple Smile При мен ще пристигнат на 8 март, на 13.03. ги изпращам, така че на 18 март вечерта, който желае- може да ги посрещне. Обещала съм вече една покана, така че ми остават още двама човека Simple Smile ИСКАТЕ ЛИИИ???? Simple Smile)))

# 592
  • Добрич
hernani, за да ти отговоря на въпросите, които ми зададе на ЛС, те моля да си освободиш място в кутията.

# 593

Здравейте дами,

Имам две покани за посещение на ангели,  който иска да ми пише на ЛС или на Spirova86@gmail.com

Ще отговоря където и да ми пишете. Хайде момичета, нека сбъднем малко мечти Simple Smile

# 594
Никой ли не иска покана Sad имам още една...

# 595
Здравейте. И аз искам покана. Ако може да е за края на март. След 24 март ще е най добре

Последна редакция: ср, 02 мар 2011, 17:45 от angel4eto

# 596
Здравейте. И аз искам покана. Ако моге да е за 18 март.

аз имам покани точно за 18 Simple Smile

# 597
Погледнах си графика и 18 не ме устроива. извинявам се че избързах. Ако има за след 24 ще се радвам.

# 598
Може ли някой да ми прати покана ако има?Трябва ми колкото може по-рано... Simple Smile 

# 599
Все още не съм си намерила покана,а ми трябва много,ако някой има моля да ми прати

Общи условия

Активация на акаунт