Точно така си мисля и аз!
Лек ден, ние излизаме.
И аз бих я дала на някое бебче с удоволствие, но си позволявам да хапвам шоколад по малко, мляко и т.н., неща към които някой бебчета са алергични,а с банката за кърма не знам дали ми се занимава. Мен също ме боли сърцето като я хвърлям... Замразената не знам дали някога ще я използвам, защото дори да я оставя Кати за малко на баба й, така или иначе след 3 часа се прибирам да я накърмя, защото ще се пръсна
Понякога оставям изцедена прясня кърма като излизам, но тя не иска да я пие от шишето и си реве за гърдата 
).
). И после, точно се успокоих и се усъмниха докторите за синдром на Едуардс
. Обаче всичко мина - до 6 месец плувах, до края на 8 ходех по 20 мин. пеша. Когато ми казаха и че ще е момиче ..... 

- чела съм ,че може да сложиш кърма във ваната за къпане на малката.Като Клеопатра 
Правила съм го доста пъти, дори понякога и аз се къпя с нея
, заради всичко разхлабващо което изядох и изпих, но при нея ефект никакъв 

- чела съм ,че може да сложиш кърма във ваната за къпане на малката.Като Клеопатра 

Само така, като не се усещат сами.
При сегашните темперетури Вики е облечена с боди, блузка / тъничка/, чорапогащник, дънки и отгоре слагах жилетка, но сега щее обличам джинсово якенце / без подплата/, защото пък май жилетката ни обостри обрива по бузката 
, а после, за да си потвърдя- и с кръвен тест. Заради операцията е можело и да не разбера, че вече съм била бременна
Най-обичаното дете, най-прегръщаното, най-целуваното... 
Получаваш много повече, отколкото си дал, невероятно е, необяснимо е с ресурсите на обикновения говорим език...

, после ще имат да наваааааксват... 
Това за тревожността също е 100% валидно за мен. Онзи ден примерно правех спагети и тя като ревна а не мога да оставя спагетите .... и сигурно три пъти се порязах докато режех краставичките и накрая захвърлих всичко и я нагушках