Хайде, слънчице, излез, ЯНУАРЧЕ гука в твоя чест- 4

• 28 763
  • 736
  •   1
Отговори
# 585

Joy
Ей, лудетино, имах предвид кой празнува имен ден!!!

Стефанийка, мерсииииии!!!!

# 586
  • София

, ама ми  мъчно и ими се иска да ми изпратите по една положителна мисъл и да ми кажете колко майки хранят децата си със АМ пък не го преживяват като мен  ooooh!

Аз кърмих месец и половина някаде с огромните 30-40 мл. Дохранвах с АМ.То едно дохранване беше, направо кърмата си беше просто да кажа, че съм кърмила. Но така не ми се искаше да спирам да кърмя. Някаква огромна близост изпитвах, като го кърмех, нещо което само аз можех да му дам.  Реших, че няма никакъв смисъл да се мъча за 30 мл и започнах да не му давам. Толкова ми беше гадно. Но свикнах. Какво да се прави. Има и такива моменти. Най- важно е да ги обичаме.
 А я сега кажи какви са тея сто лева, дето ще ти ги дава кмета.

# 587
Валкирия става ,става!Само ако обещаеш ,че ще си добра свекърва ,защото иначе  bash  Grinning

За диско въшките аз и ги слагам,за не повече от 10 минути разбира се.Косичката и е хлъзгава ,те се изплъзват ,а и тя се върти много.Но през цялото време съм при нея естествено,не я оставям сама,че ако паднe ,та да я гълта  Wink
Татит как така ,ще се повреди главата?Ти да не би да ги забиваш на главата и.Само се хваща малко кичурче косичка и се защипва.Тя щипката изобщо няма досег до главичката на детето.Нито пък прищипаното кичурче е опънато ,та да я скубе.Просто съвсем леко.А фото сесията е невероятна.Не мога да ти кажа коя снимка е най-хубава. Heart Eyes

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 11:20 от Тани`

# 588

Joy

Стефанийка, мерсииииии!!!!

Аааа  Laughing Laughing Laughing Ми така кажи де хаха, ей за така не бях се смяла от четвъртък когато ггледах Гонзалез в Шоуто на Слави  Laughing

beboran1 Общината дава 100лв еднократна помощ, ама подлежеше на някакво обсъждане и за това чак сега ще си я взема, че чак сега са взели решени дали да я има или не и тази година Wink

Абе да се поФаля, снощи бях на концерт на Веслин Маринов  dazzler1

# 589
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Добро утроооооо - развеселихте ме днес  Grinning

Joy
hahaha hahaha hahaha

Тани'Joy Joy Ти ходи обяснявай на баща и, че няма да ги забивам. Той не ми дава и лента да и сложа, представи си  Laughing Mr. Green

Честит имен ден на милите ни именничета!

Беборан, и при мен кърменето протече по същия начин.  Rolling Eyes. Пънах се до преди седмица, но като почна да реве като ми види циците се отказах.

Герганчето - споко мила, ще си кърмиш пак Hug

Марина благодари за комплиментите  bowuu  Mr. Green

# 590
За какви 100 лв иде реч?Аз пак съм не разбрала  Tired  ooooh! Нали еднократната е 250 лв.

# 591
..... но като почна да реве като ми види циците се отказах.

Абе да не е от циците, а?  smile3521

уффф, сънят ми е малко и ме избива на глезотия - отивам да готвя   chef.

До после момичета!  Heart Eyes

# 592
За какви 100 лв иде реч?Аз пак съм не разбрала  Tired  ooooh! Нали еднократната е 250 лв.

Не, не Тани нямам предвид еднократната от социалните, друга еднократна  Grinning Всяка община (или поне аз мисля че е всяка) дава еднократна помощ, документите се подават в Общината и са различни за всяка община, примерно там по Несебър, Созопол бяха писали че помощта е 2000лв. ама във Враца е само 100лв. ако след гласуването не са решили да е 50  Laughing

..... но като почна да реве като ми види циците се отказах.

Абе да не е от циците, а?  smile3521

Хахах моля ти се престани че ме боли подутия лимфен възел вече от смях с тебе  Joy Joy Joy

# 593
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Лигли!  Crossing Arms

hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy

Нещо се разспамихме днес!

# 594
За какви 100 лв иде реч?Аз пак съм не разбрала  Tired  ooooh! Нали еднократната е 250 лв.

Не, не Тани нямам предвид еднократната от социалните, друга еднократна  Grinning Всяка община (или поне аз мисля че е всяка) дава еднократна помощ, документите се подават в Общината и са различни за всяка община, примерно там по Несебър, Созопол бяха писали че помощта е 2000лв. ама във Враца е само 100лв. ако след гласуването не са решили да е 50  Laughing

Aaaa такива ли?Тук има само за циганите  ....опс ромите Tired

# 595
Честит имен ден на Марти на stefaniika! Да е все така весел и щастлив и да носи само радост на мама и тати!  newsm59

Относно смученето на юмручето и пръстите и нашият бебок усилено и настървено си лапа ръчичките, което хич не ми харесва.  Crazy

# 596
Ех, че е весело тук днес......

Честито на Марти! Много подаръци да получи!

Ударила съм го през просото....Не съм гладила до сега нищо на Ревльо....Нито е изринат, ни нищо.....Мразя да гладя....То едва намирам време да сготвя и да се наям(че ако аз не ям и Ревльо няма да има какво да яде, кой каквото и да ми разправя кърменето е = добро хранене на майката), пък за такива луксове като гладене време не намирам. Ако някой ще се възмути - да не се възмущава и да хаби енергия на вятъра, а да дойде и да ми изглади......

Много пестеливо го раздавам откак се е родил Ревльо.....Толкова съм редуцирала домакинските задължения, че просто няма и накъде повече....При мен се редуцираха, а при татито обаче се увеличиха. Няма как да не го похваля - докато ние бяхме в Добрич той е изчистил цялата къща - тупане, минаване с препарат, зазимяване на парното + минаване с препарат и в банята + чистене на хладилника. Беше и наготвил. И като се прибрах и видях къщата си - просто мед ми капеше от сърцето...Цял ден си го целувах, а за нощта няма да пиша Mr. Green........

Герганче, колко даде кмета?

Да отчета и консултацията. За 35 дни - толкова минаха от последната консултация - Ревльо е наддал 1 кг. и е пораснал с 2 см. и вече е 8,600кг. и 62см. Сложиха му ваксината ДТК и днес няма да го къпим. Хич не съм и търсила тази Пентаксим. Срещнах една позната и тя каза,че я е търсила из целия регион и никъде не я е намерила, а уж имала връзки......Та въобще не си слагам на сърце това,че Пентаксим няма. Слагам каквото има и това е.  То дано не стават никакви произшествия с никакви ваксини, че никой не е застрахован, Господ да ни пази децата и това е! Педиатърката ми каза да я карам на кърма до 6м. и ми каза никакви сокове. И аз послушно казах Да. Въпреки,че ако има някакъв хубав плод в къщи познайте дали няма да дам 2-3 маааааааалки лъжички сок на Ревльо......Ам така де - тази снажна негова фигура трябва да се поддържа Wink!

Продължавайте в същия добър дух днес...Явно лошото време навън се отразява добре на темата.....Тук спря дъжда, ама е едно влажно и мокро.........

# 597
  • Mediterraneo
Цоци, да споделиш как сте изкарали днес и утре след ДТК, понеже и на нас ни предстои другата седмица. Малко се притеснявам, но съм казала, че пари за ваксини няма да давам! Господ да пази децата- там е истината, всички ваксини са необходимо зло( задължително необходимо, иначе нямаше да слагам, но това е друга тема).
За вашите кг няма да коментирам  Grinning На фона на снажната фигура на твоето момче, моята е направо като новородена. Едва ли има 6 кг с тези темпове на качване( по 600 г първите два месеца). Но пък струва ми се на височина ще го мине, преди месец беше 61, сега е дръпнала още. Ще видим във вторник.

# 598
Добър ден,дами и бебоци!Честито на празнуващите,да са здрави и щастливи! Татит наборката ми обра точките!Невероятна е!
Тони цяла сутрин се върти и не иска да спи.Искаме си разходката пък  Crossing Arms Аз правя някакви последни опити за откриването на Пентаксима и ако не стане се насочвам към другата,която ни спомена педиатърката.Иначе пробвах да приспя Тони на нейното легълце и резултата беше,че се чуствах кофти,че съм я зарязала сама там.Тя също не беше очарована.Ще спи при нас,точка.Кой каквото ще да казва.
Имам едно питане към мамите,които ще захранват късно.От кога мислите да въведете детска кухня ако ще взимате ,разбира се.На мен ми беше голямо улеснение с каката.Но нещо не съм наясно ако се започне с пюре на5-6 месеца евентуално кога може да се въведе детската кухня?Да отбележа само,че при нас няма възрастово разделение,храната е една и съща тоест на много дребни късчета.За сега толкова от мен.После сигурно ще се присетя още нещо ама какво да се прави като по цял ден ще сме затворници.

# 599
Детската кухня не е ли след годинката? newsm78
Пък и аз не мисля,че ще се възползвам от нея.Знам ли ги как готвят и какво слагат  Tired Една супа не е толкова сложна.

Общи условия

Активация на акаунт