Валкирия - е много е хубав Оги! Пу-пу!
Linna^ , Герганчето - какви моми само си имате! И на тях пу-пу!

Tatitt - аууу! Чудесна фотосесия!!! Голям кеф
Аз докато се наканя, ха като изчезне тази пъпчица, ха като сме по-спокойни и хоп на бебка взе че и косичката й поопада и сега не е толкова пънкарлива
Та май ще поизчакаме още малко за нашата фотосесия...За играчките - ми аз като се замислих имаме само една книжка - другите са висящи от разни места (като количката и над повивалника) и бебка милата си прекарва повечето време на бебешката гимнастика
Ние днес упорито излязохме. Градинката беше празна, само 1-2 луди като мене майки скитаха и разбира се след 10 минути заваля дъжд. Бяхме с майка ми, връчих й чадър, сложих дъждобрана и упорито продължих да бутам количката, но бебка нещо се беше изнервила (защото не беше спала дълго време) и дъжда засили и накрая се предадохме и се прибрахме в къщи където пак се приспивахме в слинга! Уф това време, да взима да се оправя вече

И този глупав проект, който взех да работя - само ме мотаят и на срещи ме карат да ходя - хем им обясних колко ми е сложно ходенето (защото нямам книжка и не шофирам) и пак! Голям зор! Не трябваше да се хващам аз... ама ей на! Това да ми е за урок - няма повече да се връзвам!
Хъм - преди обичах "лошото време", но от както ми зависят разходките от него май взех да се сдухвам

Лека неревлива нощ и утре - по-усмихнат ден на всички!
Аз винаги хранех бебка от двете гърди и явно си е имало защо, просто след едната си оставаше гладна и това е, и макар че знам че не е правилно в нашия случай си беше оправдано храненето от двете гърди на едно кърмене
???

Имах нужда да прочета постовете ви 
А баба й й подари една луничка дето се дърпа от нея едно въженце със звездичка накрая и се дърпа... после почва да се прибира и да пее