Вироглавка - май е сряда
Ей, лудетино, имах предвид кой празнува имен ден!!!
Стефанийка, мерсииииии!!!!

Ти ходи обяснявай на баща и, че няма да ги забивам. Той не ми дава и лента да и сложа, представи си 

.
Нали еднократната е 250 лв.
Всяка община (или поне аз мисля че е всяка) дава еднократна помощ, документите се подават в Общината и са различни за всяка община, примерно там по Несебър, Созопол бяха писали че помощта е 2000лв. ама във Враца е само 100лв. ако след гласуването не са решили да е 50 
Нали еднократната е 250 лв.
Всяка община (или поне аз мисля че е всяка) дава еднократна помощ, документите се подават в Общината и са различни за всяка община, примерно там по Несебър, Созопол бяха писали че помощта е 2000лв. ама във Враца е само 100лв. ако след гласуването не са решили да е 50
!
На фона на снажната фигура на твоето момче, моята е направо като новородена. Едва ли има 6 кг с тези темпове на качване( по 600 г първите два месеца). Но пък струва ми се на височина ще го мине, преди месец беше 61, сега е дръпнала още. Ще видим във вторник.
Аз правя някакви последни опити за откриването на Пентаксима и ако не стане се насочвам към другата,която ни спомена педиатърката.Иначе пробвах да приспя Тони на нейното легълце и резултата беше,че се чуствах кофти,че съм я зарязала сама там.Тя също не беше очарована.Ще спи при нас,точка.Кой каквото ще да казва.Препоръчани теми