Мишона, не ти ни притесняваш, ние сами
Съвсем верно! Татитче, съчувствам ти и те разбирам!
Как сте с чичо Дюки? Похвали се!
Еее, Иве, забравихме се!

sweetytweety, много ти е хубаво детенцето!

Съвсем верно!
Как сте с чичо Дюки? Похвали се!

).
.

После пиииисъци и рев, няма успокояване, няма сън през деня, през нощта си спи. Четох, че големи когнитивни скокове правят и в повече им идва информацията. Приложих лечение: да не среща никой освен мен и баща си 2 дена, та и аз й говорех само като ме погледне, носене в слинг и днеска вече пак си е тя. Нашите казаха, че и аз съм била така на тая възраст. Повечето сте с по-големи бебенца (нали ние последния януарски влак хванахме), но може и при вас това да е причината.
1 ден по-рано!

.
.
....
...
Та и аз не съм с особено добро мнение към еднократните пелени. Освен това, като знам и колко химия има в тях - съвсем са ми неприятни. А ЕБХ определно ми звучи сложно на този етап, незнам защо. Но мисля да попропчета повечко и да предприемем такъв похват при научаването на бебка, защото може и да е вярно това с гърнето и по-ранното приучаване и последтсвията от това, но най-вероятно е важен похвата при приучаването!
Бреййй, необичайно тихо е тук днес?! При нас е грейнало едно слънчице, но аз днес съм като разбита и едва ли ще се възползваме от разходката преди обед?!?
Снощи Калин не спа добре, аз също, разсополяви се и това направо го измъчи, горкичкия!
Засега накапвам само физиологичен разтвор и изсмуквам с аспиратора, надявам се на бързо подобрение, но да видим!

и верно къде са всички днес, само в софия ли е тоолкова ужасно 
, и поклон за тортата
отне ми време, докато осъзная, че това всъщност Е тортата, а не просто купена кукла за украса
и за ЕБХ браво, това си е постижение