възхищавам се от начина по които си гледаш децата, определено заслужаваш приза "Най-добрата майка"

Мишона, все се каня да те питам, по колко капки Вигантол даваш? На последната консултация на Кристиян му увеличиха капките от 4 на 6. Педиатърът беше видимо притеснен, може и да е заради бързото наддаване

Ние вече лекуваме гъбичките на Кико (ходихме на гастроентеролог), надявам се да се поуспокои малко. Коликите му започват около час преди да се наака и става нещо страшно, пищи, свива крачетата...ужас, има ли и други, като нас? И като се нахрани продължава да свива крачетата и нрвничи

Ходих до работата да си подавам декларациите, защото ми изтече последния болничен. Определено добре ми дойде няколко часа навън, сред хората, без децата. Оставих на Кико едно шише с кърма, но той категорично е отказал да пие от него....стоял е гладен 4 часа и половина

Аз немога да сколасам с дветет деца да излязя.....единя реве от колики, другия от зъби
добре че се сдобих с едни хомеопатични хапченца за дентинация, ефектът е поразителен, днес в къщи цари мир Нели, аз купувам по-големи дрехи, още повече, че и двете ми деца вървят едрички, подвивам ръкавките и готово
За захранването, тук има една много хубава темичка Примерна схема на захранване, може да намерите много полезна информация. Когато захранвах Михаела пишеше Косе Босе, която даваше безценни съвети, които съм следвала стриктно, тъй като Михаела беше с чувствително стомахче и непоносимост към белтъка на кравето мляко и изискваше много внимателно и прецизно захранване

Малко усмивки от Кико http://www.youtube.com/watch?v=lTbK66qI0WQ

). Малко ми е криво, защото не знам дали ще мога да отида с Анна (ще е късничко и вероятно хладничко), затова таткото ще снима с камера. Стискайте ни палци
Таткото днес с по-добре (също го лекувахме с хомеопатия...).

В такъв случай храните ли ги после пак?
, но не храня веднага,изчаквам да мине поне около час и тогава - освен ако не нададе вик за храна все пак