Колики от пюре с лук?

• 727
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте мами,
моя син тези дни ще навърши 7 месеца. Приготвях му домашно пюре, 4 порции, в които сложих и лук, но май съм сложила много, 3 малки главички. Вечерта плака страшно много и ми се стори, че има колики. По принцип съм му давала готово пюре с лук и не е имал проблеми. Възможно ли е да съм превишила много количеството и това да ги е предизвикало? Рано ли е да се дава лук? Благодаря предварително.

# 1
  • тук...при моите момчета
чак пък 3 главички Shockedмисля,че е доста това количество......и аз приготвям манджичките с лук,но четвъртинка,че и по-малко от една малка главичка

# 2
Струва ми се,че доста си прекалила с лука.Една малка главичка е напълно достатъчна за приготвянето на храна на 7 месечно дете.

# 3
Ох, май наистина съм прекалила. Горкото! Пръцка цяла нощ, май другите пюрета в такъв случай ще ги хвърлям. Повече изобщо няма да слагам лук.

# 4
  • софия
Попрекалила си с лука и според мен.Аз лично още не съм давала на сина ми,а той
е на почти 10 месеца.

# 5
  • Някъде там...
Лукът е тежък за стомаха, слагай символично количество. Аз с една малка главичка лук правя пюретата за цяла седмица почти. Напоследък използвам пресен лук. Вкъщи готвим почти всичко с лук, нека свикват.  Grinning

# 6
  • София
  За четири порции пюре по малко от четвъртинка малка главичка лук или половин стръкче пресен .
 И големите като ядем кавърма например получаваме газове и болки.

Общи условия

Активация на акаунт