Цени за раждане в АГ болниците в София

• 312 471
  • 443
  •   2
Отговори
# 120
незнам за какво става въпрос

# 121
300 лв упойка (упойката не и я сложиха понеже вече имаше разкритие)
100 лв анестезиолог

предварително ли е платила? защо не са й върнали парите за упойката... няма ли кой да ги съди тиа хора??  все са им малко кифтетата, ей... Thinking

значи, като теглиш чертата - пак същата сума.

Ако си избирам екип ще помоля някой приятел адвокат да ми направи договор - такова и такова раждане - такава и такава сума за това и това. В случай на разминаване парите се връщат... Предварително подписан от избрания лекар.   Twisted Evil

# 122
Те отидоха за да чуят тоновете на детето и доктора е казал че ще ражда и бащата да отиде за парите тя го е чакала долу при регистратурата.Като дошъл таткото с пачката са и дали да подпише документите и тогава са я качили на горе.И вече като се е качила горе видя ли че е имала нужното разкритие.Мила кои ще и ги върне??????????????????????

# 123
Нали навсякъде другаде ако не могат да ти предоставят стока или услуга, за която предварително си платил, ти връщат парите... На болниците какво им е... нали и те си имат там счетоводители и т.н.
Ако си поръчам нещо по интернет, платя предварително, после се окаже, че го нямат, не ми казват:
"ами то на теб вече така и така няма да ти трябва" и да си задържат сумата, нали?
Според мен това е противозаконно...

# 124
  • София
Нали навсякъде другаде ако не могат да ти предоставят стока или услуга, за която предварително си платил, ти връщат парите... На болниците какво им е... нали и те си имат там счетоводители и т.н.
Ако си поръчам нещо по интернет, платя предварително, после се окаже, че го нямат, не ми казват:
"ами то на теб вече така и така няма да ти трябва" и да си задържат сумата, нали?
Според мен това е противозаконно...

Абсолютно подкрепям! Момичета, търсете си правата, на мен ако ми се случи такова нещо, голяма олелия ще вдигна. Не става въпрос само за вас, а за всички! Тази порочна практика трябва да бъде прекратена. Ако всеки си мълчи докъде ще стигнем ???

# 125
зависи и дали си плащате осигуровките в този случай 200 минимум

# 126
Извинявам се, че се намесвам така в темата. Аз съм в 14 седмица. знам че ми е рано за тези неща, но искам да съм подготвена предварително.
Питането ми е след като се осигурявам на 1000 лв как ще ми се отрази това? От друга страна задължително ли трябва да си избирам екип?

За мен е шок, че отивам да раждам и трябва да си плащам едва ли не ръкавиците на лекаря  Tired

Мерси предварително и още веднъж сори за неподготвеното ми включване  Peace

# 127
  • София
lilka08, няма значение на каква заплата се осигуряваш. Важното е да си здравноосигурена. Изборът на екип не е задължителен. Може да си отидеш на късмет и няма да ти струва нищо. Естествено ако искаш вип стая или апартамент си плащаш.

# 128
Епидуралната упойка се заплаща отделно също.

# 129
 Laughing Laughing Laughing Laughing Смятам да се лиша от вип стаята, но ще си поръчам апартамент задължително  Laughing

Иначе сериозно: Излиза, че раждането е безплатно (изключая упойката), ако се доверя на който и да е лекар!
За съжаление имам лош лекарски пример. Майка ми е загубила второто си дете (аз съм третото) защото доктора, който е бил на смяна, не й е обърнал достатъчно внимание.

От друга страна, ако си платя (каквато и да е сумата), осигурявам ли си внимание и грижи?

Странно ми е, че не получавам имейл, че някой е писал   newsm78

# 130
Аз лично ще си платя, въпреки че на моменти се ядосвам сама на себе си защо съм го решила. Но както казват "страх лозе пази".

# 131
Обаче в крайна сметка нали всеки месец отделяме определена сума за здравни осигуровки, а някои от нас от години не са се ползвали от услугите на здравеопазването... така че не се ли компенсират финансовите ресурси и не би трябвало да се чувстваме длъжни да плащаме за раждането и грижите, които ще получим в болницата в този период?!

# 132
Каква компенсация Laughing.!
Здравното осигуряване, както и пенсионното е на солидарен принцип.

# 133
  • София
Хора, чакайте  Stop Никой не карат против волята му да плаща за избор на екип. Който си е плащал осигуровките, отива и ражда без да доплаща нищо. Това, че аз съм искала да имам интернет, тв и примерно д-р Хаус да ме държи за ръката си е чисто моя прищявка. Не съм чула някоя родилка да са я върнали от държавна болница.

# 134
Скоро роди една съседка .. и тя тръгваше да ражда дори и изтекоха водите и тези тъпанари са и били за задържане и вместо да си роди по естествен път трябваше секциум за малко да умре бебето вече и на лекари да не вярваш  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт