Цени за раждане в АГ болниците в София

• 312 424
  • 443
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте, изправя ми се косата ............преди година родих в Испания и не съм дала и стотинка, всички консумативи си бяха от болницата и след раждането ми носеxа млекце, сокче, меню със закуска, обяд, вечеря и всичко за бебка, памперси, дрешки и ако бях поискала и мляко,но аз реших да си я кърмя....................както и да е сега си мислех да се върна в България да родя февруари догодина и не искам да им давам пари за раждането, единственото което искам е щом родя да ми дадат веднага бебето и да си спи с мене в стаята без да ми го взимат.............има ли я тази екстра някъде, кажете моля ви ако имате идея............ да не забравя от София съм

# 196
  • София
В Майчин дом бебето е при теб, ако родиш нормално.
В Шейново не е при теб, дават ти го на 3 часа. Да се включи някой за ТК и 2ра градска.

# 197
Аз съм чувала за АГ Света София, че дават бебето веднага при нормално раждане.
При секцио не знам как стоят нещата.

# 198
  • Русе
Аз раждах в ТК но бях във ВИП стая и бебето беше при мен

# 199
  • София
Аз раждах в ТК но бях във ВИП стая и бебето беше при мен
И не само във ВИП-а. Бебетата са при майките в Тина Киркова и в обикновените стаи. Ако си секцио не го дават веднага, но при нормално - да. Зависи и кога си родила де. Аз втоия път родих вечерта в 18 и като ме приведоха на 5 етаж във ВИП ми казаха, че бебето ще ми качат утре. Детските отделения на 2 и на 5 етаж са различни. Та на мен и на момичето, с което родихме заедно и после лежахме ни докараха бебетата на другата сутрин в 10. Проблем не съм имала с кърменето по този повод.

# 200
Мерси за инфото момичета    bouquet, олекна ми  Wink

# 201
Avchelinia, аз родих със секцио в Майчин дом и ми дадоха бебето след  2 дни, тъй като бях 1 ден в реанимация и 1 ден се раздвиждах. Мамчетата с нормално раждане веднага можеха да си стоят с бебчетата, стига всичко да е наред. Обаче акушерките бяха ужасни, освен че не ти помагат да си кърмиш детето, на мен така ми настискаха зърната до кръв, че за малко да се откажа и да започна да го храня с АМ.
Леко  бременеене и успех  Peace

# 202
В Света Анна /Окръжна б-ца/ бебето се дава веднага на майката, стои си при нея в стаята, особено при изрично желание на майката, дори и вечерта да е родила.

# 203
Интересува ме дали в Правителствена болница все още пакетът струва 770 лв. за проследяване на бременност и за раждане? Изследванията включват ли се в цената? Трябва ли направление от ЛЛ за регистриране или е достатъчно техен лекар да направи първоначалния преглед? Може ли от самото начало да се избере лекар, който да води зцяло консултацията?

# 204
Струва 800 лв. Има ценоразпис на сайта им.

само да попитам , това означава 800 и за секцио по желание ли?

# 205
  • София
Струва 800 лв. Има ценоразпис на сайта им.

само да попитам , това означава 800 и за секцио по желание ли?

Не пише за секцио по желание.
Те попринцип не знам дали предлагат такава опция.
По-добре се обади и питай Wink

# 206
Добре де едно не разбрах - здравноосигурена съм и се двоумя между две болници: Майчин дом и Шейново/ако знаете още такива болници ще съм ви благодарна да ми ги кажете/.  Та има ли вариант, в който да не платя една маса пари за едно нормално раждане? Има ли въобще такова нещо като безплатно раждане? Трябва ми голяма държавна болница/не съм от София, но се налага да раждам там/, защото съм с таласемия и лекарката ми ми каза, че най-вероятно ще има усложнения при мен след раждането/по план да е нормално/ и ще се наложи кръвопреливане, а само в големите болници имат кръв и каквото там още, и няма да ми струва 1000лв, както е в частните или в такива, които нямат кръвни центрове. Нямам голяма възможност да плащам за раждане и всичко останало, затова се надявам да ми разясните за какво иде реч, че не остава много  Grinning

# 207
  • София
Трите големи родилни дома в София са Майчин дом, Света София (бившата Тина Киркова) и Шейново.
При положение че не избираш екип, не плащаш ВИП стая и евентуално епидурална упойка за нормалното раждане, няма да платиш нищо.

# 208
  • В сърцето на моите съкровища...:)
sonitabs, аз също имах въпросителни къде да родя. Реших,че ще ми е от полза да посетя отворените врати на здравните заведения и така да се информирам за всичко в детайли,което ме вълнува за раждането. Peace В крайна сметка се спрях на ''Шейново''. Родих без избор на екип,без упойка и вип стая, въпреки това при тогава стеклите се обстоятелства за мен, останах доволна. Peace

Пожелавам ти успех и безпроблемно ''приключение''  Mr. Green  bouquet

# 209
Добре де едно не разбрах - здравноосигурена съм и се двоумя между две болници: Майчин дом и Шейново/ако знаете още такива болници ще съм ви благодарна да ми ги кажете/.  Та има ли вариант, в който да не платя една маса пари за едно нормално раждане? Има ли въобще такова нещо като безплатно раждане? Трябва ми голяма държавна болница/не съм от София, но се налага да раждам там/, защото съм с таласемия и лекарката ми ми каза, че най-вероятно ще има усложнения при мен след раждането/по план да е нормално/ и ще се наложи кръвопреливане, а само в големите болници имат кръв и каквото там още, и няма да ми струва 1000лв, както е в частните или в такива, които нямат кръвни центрове. Нямам голяма възможност да плащам за раждане и всичко останало, затова се надявам да ми разясните за какво иде реч, че не остава много  Grinning

* І-ВА АГ БОЛНИЦА''СВЕТА СОФИЯ''
(бившата Тина Киркова)
www.1agb.com
Адрес: 1330 София, кв. Красна поляна, ул. ''Михалаки Ташев'' 2
Тел. 920-20-31, (-32 до -38 )

* САГБАЛ ''ШEЙНОВО'' ЕАД
Женска консултация - Тел.: 9659-461

* СБАЛАГ ''МАЙЧИН ДОМ''
http://www.maichindom.com
ул. ''Здраве'' 2
тел.-централа: 9172-
регистратура: 9172 220

* Втора многопрофилна болница за активно лечение-София ЕАД
тел. 9 158 500

* Многопрофилна болница за активно лечение "Света Анна" АД
тел. 975 90 11; 975 90 12

* Токуда Болница София
http://www.tokudabolnica.bg
София 1407
Телефон: Централа: 02/403 4000
Информация: 02/403 4900
всеки работен ден от 07:30 до 19:30, в събота от 08:00 до 14:00.

Мисля ,че и Правителствена болница работи по ЗК

Общи условия

Активация на акаунт