Отговори
# 705
  • София
Ети, силно се надявам липсата ти да се дължи на хубави новини  Praynig Много силно стискам палци да успеете!
Джиджи, и за теб  Praynig
Пейотка Heart Eyes добре завърнала се!
Пуф паф, честито   bouquet Едни пълни и прекрасни девет месеца ти пожелавам!
Кuester, страхотни неща си подбрала. И аз съм вече на финала с приготовленията, ама снимки ще пусна след събитието. Днес след голямо търсене си купих и аксесоарите за косата, та вече останаха само цветята за украсата и букета. Ама ти си първа, нашата е на 25.04. В слядя съм н втора проба за роклята, дано ми стане  Simple Smile
Неземната, ivap , Visible Heart Eyes
Аничка, чуесно сте си изкарали!
Успех на всички в правенето н бебе 2011!

# 706
Bibi аз и аз в сряда съм на последна проба преди сватбата!
хъх дано да не се налагат корекции
стискайте палчета Simple Smile))
че тумбака яко е пораснал

# 707
  • гр.София
А такаааа.....влизам и какво да видя.....имаме си нова бремелинка  newsm44
Честито на пуф паф,пожелавам ти най спокойните и прекрасни девет месеца и на финала най сладкото и добро бебе  Hug
Добре завърнала се и на пейотка Hug и да не се задържаш дълго тука а в най скоро време към отчетни  Praynig
Ети, силно се надявам че при теб всичко върви по мед и масло Praynig Praynig PraynigДано скоро пишеш и да ни съобщиш най хубавите новини  Hug
Аничка разказа ти е страхотен.И на мен ми се прииска една такава вълшебна ваканция.Сега ще разгледам и снимките
Приятен и ползотворен следобед на всички  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 708
милички нетърпеливи приятелки, влизам да рапортувам... Grinning
дотук новините са добри. бях на преглед, фоликулът беше с добри размери- 21 мм, а лигавицата- 8 мм, а щоме над 6, значи може да се прави трансфер още този месец!
вчера правихме хормонални изследвания, които показаха наличие на яйцеклетка, а днес- пълна кръвна картина...с две думи, утре съм на пункция, а ако всичко е наред и се оплоди яйцеклетката и направим второ ембрионче, ще има и трансфер до края на следващата седмица.. лекарката каза, че ако искаме, можем да чакаме още един месец и да прами и трето, но ние не мислим така. може другият месец лигавицата пак да е тънка...
много се вълнувам и ме е страх...после се чакат още 15 дни да се разбере дали се е захванало поне едното ембрионче...както виждате в уравнението има още много неизвестни, но Бог е добър и може да подреди всичко, нали?
иначе едва сега питах за болнични и се оказа, че имам право на 30 дни от пункцията нататък и ще ми ги дадат! шефката ще побеснее, това също ме притеснява, но няма връщане назад...все пак знам кое е по-важно.
днес бяхме в парка със сестра ми и едногодишното и детенце- мъжът ми много си игра с нея- като гледам колко е щастлив с малки деца ми се иска по-скоро да стане...
сега за другите теми
Пейотке, много ми липсваше! радвам се пак да си говорим тука!!! Hug
Аничка, ти заслужаваш такива приятни преживявания....радвам се за вас и сега отивам да гледам снимките.. Heart Eyes
биби, миличка, расте тумбачето, нали? добре ли се чувстваш, купувате ли вече неща за детската стая? мислите ли име? то ясно сега сватбата е на дневен ред, ам все пак...а и за роклята ти съм любопитнаааа, то 25-ти април съвсем наближи!
куестер, мерси за коментара за разказа! гледах нещата от сватбата и ...искам ощееееееееееееее! Party
девора, алкохолът понякога прави такива неща...сигулна съм, че не  еискал да те нарани...не оставяй нещата да се вгорчават, поговорете си и му обясни колко си чувствителна..ама го хвани в подходящ момент! горе главата!
пуфпафче, предаде ми хубавото си настроение! лека бременност и да влизаш тук да ръсиш прашец , нали?

# 709
Ети, много се радвам за хубавите новини!!! Всичко май се подрежда както си му е реда, продължавам да стискам палци и знам, че скоро ще ни съобщиш най-хубавата новина!!!  Hug Praynig

# 710
Здравейте сладурки ,аз си ви чета и мисля,но избягвам да пиша немога да се отърся от лошите мисли и си почивам активно от всичко свързано с бебета,но това не ми пречи да се зарадвам за вас разбира сееее Hug
Нооо специално за Пуф паф  newsm44 честитооооо мила.Леллеее как се радвам само,дано вичко е наред ,мн леки 9м и живо и здраво бебче  Hug Hug
Визи,Сюзан,Лейди Н,Ети,Плодче,Девора и всички дружки  Hug
На всички които се чудят къде е Каси ще ви кажа  Laughing При нея всичко е наред пишем си в facebook,дала си е и тя малко почивка,но ако има новина веднага ще викаже.Праща ви мн поздрави и целувкиии
Хубав ден момичета и не ни забравяйтееее  Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 11 апр 2010, 19:06 от polito_84

# 711
Етичка, толкова се радвам! Представям си каква е емоцията! Пу-пу! Много те прегръщам и продължавам да стискам палци Heart Eyes!
За болничния все се каня да ти предложа, и все забравям - не го носи ти. Аз съм използвала болничен два пъти и никога не съм го предавала лично. Така ще си спестиш притеснението от реакцията на крокодила.  Hug
Бибинка, нямам търпение да чуя разказчето след сватбата и да разгледам снимките! Сигурна съм, че роклята ще е перфектна Flutter! Как е беболинчо? Heart Eyes
Между другото ние ще сме кумове ден преди вашата сватба Grinning.
Аничка, снимките са много хубави! Така ми се прииска да попътуваме Blush.
Полинка, лоши мисли ли чувам? Не може така, не давам Crazy! Прегръдки, миличка! Hug
И поздрави на Каси Grinning!

# 712
Толкова много положителна енергия има в темичката ни  newsm44 Дано да продължи така...

Ети
, мила, много се радвам за тебе.  Hug Стискам палци и се моля скоро да се похвалиш и с  EFP  Praynig  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Аничка, много хубави снимки.  Hug
Поли  HugNaughty вън лошите мисли  Naughty

# 713
Ети, много се радвам, че всичко върви така добре! силно се моля с теб!  Praynig Praynig Praynig Hug
Биби, ще бъдеш зашеметяващо красива булка. Heart Eyes Сладкото коремче ще става още по-сладко, така че ще си прелестна Wink.разкажи след пробата  Hug
Лита, сигурна съм, че ще бъдеш неотразима. да разказваш Hug
Еми, много красиви снимки...вие сте много красиви за това  Hug върна ме в романтизма на разказите на Йовков, Яворов...много често докато съм  чела, съм си представяла точна такива къщички, украси...розите като част от фантазията за любовта от миналото и по-точно времето, в което те пишат. хаха, сега като прочетох какво съм написала и ми се струва, че ме носи някой облак...,ама ми е хубаво... Hug
куестър, мила, и прекрасните ти покани ме пратиха в дебрите на романтизма  Grinning наистина са много красиви!
Поли, прегръдки и усмивкииии- не забравяй! Hug

Аз съм след празненството за петдесетгодишнината на маминка ( свекърва ми )  Grinning и след двудневно обучение и съм учудващо свежа и с лежерно настроение... Party

Приятна вечер http://vbox7.com/play:db7402e4&al=1&vid=237929

# 714
  • гр.София
Ети много се радвам за добрите новини  Hug Дано все такива новини да получаваш от тук нататък.И стискам палци скоро да кажеш че бебо е налице и тръпнете в очакване на неговата поява  Praynig

# 715
Благодаря ви, момичета, за топлото посрещане  Hug
Ети...този ще е твоят месец Praynig
Биби, мила, как е коремчето  Hug Щипвам те по него - за късмет  Wink и ... кога ще е сватбата?
Визи, а ти как си?
Аз в петък ще ходя на преглед...дано да устискам до тогава  Rolling Eyes
прегръдки за всички  Hug

# 716
Привет момичета! Честито на всички момичета които чакат своите слънчица, лека и безпроблемна бременност ви желая и скоро дано и нас да ни прихване от вас! Simple Smile
Аз да ви се оплача дойде ми лелката и даже си замина Sad Взех си тестчета за овулация и утре почвам да си ги правя, че другата седмица ми е ову-то. Дано този месец да стане че не идрържам вече. Ще вземе да свърши лимитираната колекция на Chicco Black Label докато забременея! Simple Smile
Успех на Ети с ембриончетата Simple Smile и на всички които се борят за сбъдване на мечатата бебе Simple Smile
Като ви чета за подготовката на сватбите чак и на мен ми се дожени... Ама моя каза че първо бебе иска, после сватба, затова ще трябва да се задоволя само да чета за вашите, момичета Simple Smile А така ми се женииоиииии  Praynig

# 717
Eхе не мога да повярвам puf paf мила много се радвам за теб ,направо нямам думи  bouquet  bouquetлеко бременеене,kuester поканите са много готини ,пеиотка добре дошла пак мила   Hug,ети толкова се радвам ,че новините са добри браво мила,БИБИ  Hug Лита и аз съм сигурна че ще си много хубава,Аничка като гледам страхотно сте си изкарали Hugи на всички други мацки  Hug Hugпо много

# 718
Момичета, сърце не ми дава да се оттегля от тази темичка, обичам ви всичките и с нетърпение влизам всеки ден, за да видя дали има нова щастливка! Тъй като има момичета, които не съм срещала до сега, длъжна съм да поръся още от прашеца:                                                          babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 719
  • София
Ети  Heart Eyes много се радвам, чудесни новини, все такива да продължиш да носиш! И да се захванат не едно, а две ембриончета!  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
Лита, то и моето коремче расте всеки ден, затова казаха, че ще си взема роклята 5 дни преди сватбата, да няма изненади  Simple Smile
Пейотка, добре съм засега, пу-пу. Още не смея нищо да купувам, страха си го има свит дълбоко в мене. Но се оглеждам вече за креватчета, колички, шезлонгчета.... А и нали доскоро не знаехме пола. Сега вече и роклички взех да заглеждам
Визи, сигурно ще сте страхотни като кумове! И ти да пуснеш после някоя снимчица.
За всички: Blush babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Общи условия

Активация на акаунт