Отговори
# 720
  • София
Хайде първа под прашеца, че ще ми трябва за утре  Embarassed
Пуфпаф честито  newsm44, стискам палци за лека и безпроблемна бременност  Hug
Ети браво миличка, стискам палци да се оплоди и другото ембрионче, после двечките да си те харесат за мама  newsm51
Биби, Лейди, всички бременни момичета погал по коремчетата   newsm03

# 721
И аз под прашеца на Лейди Н и Биби  Hug Hug Hug
Жесикаfingerscrossed

# 722
  • Видин
Радвам се за добрите новини при Ети! Не се притеснявай за шефката ти - важно след трансфера е да си почиваш и да си спокойна, майната им на всички други  Peace
Честито на всички новобремелинки   bouquet

# 723
Добро Утрооооо, как сте?

едно кафенце от мене.
А сега специално за Пуф-Паф- честито мила, едни леки 9 месеца ти желая.
Ети- тебе съм те мислила 2 дена-нямам нет у нас и не мога да разбера какво става с вас. Сега виждам, че всичко е добре, радвам се за вас. Дано месеца е вашия.
Аника - снимките са супер.
За мене какво да ви кажа, ям по 20пъти на ден  Sick , надвечер и вечер ми се гади  - и най-важното носът ми - пак се е изострил. Вчера мъжото се прибира след 12 часова смяна - събува кобинките и викам с пълно гърло бягаййййй в банята, а той милия се чуди защо викам  Joy
Та за лекар никак не бързам - към края на месеца ще ида. Пък и още се чудя при кого да ида де. То не че в малкия град избор има де, но все пак...
пожелавам ви лека и много плодородна седмица.
П.П аз докато е намотам и плодчето е изпреварило, нищо двойна доза за днес.

# 724
  • София
Etigra- много хубави новини,страхотно.Все по-хубави да ни казваш от сега нататък.
Честито на wind и pufpaf , безпроблемни 9 месеца им желая,с много щастливи новини с тях и здраво бебче накрая.
Аника- страхотни снимки,радвам се,че добре сте си изкарали,още много такива екскурзии да имате.

# 725
  • Габрово
Уинд, Пуфпаф, още не съм ви честитила май. Да имате леки бремености и здрави бебчета накрая.

Джиджи, Ети, стискам палци за процедурите.

Аника, завиждам ви за пътуването  Simple Smile. Ама защо и в Габрово не сте се отбили  Naughty?

Хубава седмица на всички  Hug.

# 726
Добро утроо! Ех, че хубаво ми става на душата когато в темичката има добри новини, така се зареждам с позитивна енергия  Heart Eyes

Pufpaf Честито! Леки бремелински месеци и на финала най-красивото, здраво бебоче Hug
peiota Радвам се, че пак си сред нас Heart Eyes Стискам палци за прегледа в петък и дано скоро се похвалиш с две чертички  Hug
Аничка Радвам се, че сте си изкарали добре. Ние миналата година го направихме този маршрут, невероятно красиви и зареждащи места.
Девора Надявам се, че сте се изяснили със съпруга ти и вече се чустваш по-добре  spoko
Ети  Hug Страхотни новини! Изпращам ти цялата си позитивна енергия. Ще успееш!

Аз днес не чакам  Rolling Eyes Засега няма признаци за лелище, а и t ме обнадеждава, засега се държи висока  Praynig Ако сме успели този месец ще имам най-страхотния коледен подарък, който някога съм получавала Praynig

Успешна седмица  Hug

# 727
Здравейте момичета  Hug Hug Hug
LADY N на мен също не ми се тръгва от темичката, ще досаждам още ..... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Pufpaf Честито и от мен, лека бременност и  stork-boy или stork-girl на финала

Ети радвам се за добрите новини, дано да има повече и за напред  EFP Hug

peiota  wavey

Аника хубави снимки сте си направили, аз не съм била там. Добре, че сте си изкарали хубаво   love001

Биби, Лита, Куестер незабравим сватбен ден ви желая, знам че ще сте много красиви  married От моята сватба изминаха близо 7 месеца, но все едно беше вчера... Cry

Желая на всички хубав и ползотворен ден

# 728
Честито на wind и  pufpaf , прекрасни 9 месеца ви желая  Hug

# 729
Привет и от мен!
Не съм писала отдавна,че то нещо много ми се насъбра изминалите дни- smile3515 smile3515 newsm61-но се опитвам да не го мисля-ще ви разкажа,ама хайде да отминат негативните мисли,не че нещо голямо се е случило/и то слава Богу/ами просто понякого човек изпада в емоционален срив.....
Стискам палчета за всички ви!
Ети- Hug Hug Hug Hug Hug
Poli- Hug Hug Hug Hug Hug
На всички новодошли късмет,а на новите бремелинки 9 прекрасни месеца!

# 730
Здравейте красавици  Hug

Pufpaf  Heart Eyes много се радвам за теб, честито и лека бременност  Hug

# 731
  • Морска приказка
Здравейет момичета. Виждам, че имаме още добри новини в темата.
Pufpaf Честито и  лека бременност
Ети мила, надявам се това да е твоя месец Praynig
LADY N ,bibi76  Hug благодаря за прашеца.
(wind) ,Плодчe благодаря ви за кафенцето, наистина имам нужда.
Аз си чакам лелката тия дни , само дето от 1 седмица все ми се гади и много ми е изострено обонянието, но го отдавам на изнервеността и проблемите , та така ,че не се надявам на нищо.

# 732
Аз си чакам лелката тия дни , само дето от 1 седмица все ми се гади и много ми е изострено обонянието, но го отдавам на изнервеността и проблемите , та така ,че не се надявам на нищо.
мене също последните дни носът ми долавяше всички миризми.
 fingerscrossed  fingerscrossed  Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover

# 733
Добро утро! Hug
Плод4е,Уинд, Благодаря за кафенцата и закуската!  bouquet Hug
Лита,Бибинка,Куестер, наистина е много вълнуващо покрай сватбите  Heart Eyes да ни показвате снимки после, ей  Mr. Green Hug
Ивап4е, минахме през Габрово  Embarassed , сетих се за теб, но нямаше как да ти пиша или звънна, нито имах интернет и лаптоп, нито ти имам телефона... Rolling Eyes, и през Дряново минахме, въпреки, 4е там сме ходили, малко преди да се сгодим...в пещерата Ба4о Киро и Дряновския манастир, но имахме време и пак минахме  на бързо, и се сетих за Алекс, но по същите при4ини не можах да се свържа и с нея  Blush Обещавам да не се повтаря Simple Smile Hug
Данили, стискам палци! Praynig Hug

# 734
love is in the air, Данили, много силно стискам  fingerscrossed fingerscrossed

Общи условия

Активация на акаунт