Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е посланието към Етигра в новата тема?
Какви са пожеланията и подкрепата към участниците във форума, които очакват положителни резултати от теста?
Какви са мненията за новата тема и участието в нея?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е посланието към Етигра в новата тема?
В новата тема членовете на форума изразяват своята подкрепа и пожелават късмет на Етигра, надявайки се темата да бъде изпълнена с положителни новини. Те също така изразяват надежда тя да бъде една от първите, които ще споделят добри новини. Форумът изразява благодарност към създателя на темата за усилията и отдадеността, които са вложили в нея.
-
Какви са пожеланията и подкрепата към участниците във форума, които очакват положителни резултати от теста?
-
Какви са мненията за новата тема и участието в нея?
-
Какви са поздравленията и коментарите към участниците, които споделят положителни резултати от теста?
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
, стискам палци за лека и безпроблемна бременност 

, надвечер и вечер ми се гади - и най-важното носът ми - пак се е изострил. Вчера мъжото се прибира след 12 часова смяна - събува кобинките и викам с пълно гърло бягаййййй в банята, а той милия се чуди защо викам 
. Ама защо и в Габрово не сте се отбили
?

Ако сме успели този месец ще имам най-страхотния коледен подарък, който някога съм получавала
или
на финала

От моята сватба изминаха близо 7 месеца, но все едно беше вчера... 
-но се опитвам да не го мисля-ще ви разкажа,ама хайде да отминат негативните мисли,не че нещо голямо се е случило/и то слава Богу/ами просто понякого човек изпада в емоционален срив.....
Обещавам да не се повтаря