МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас -тема 4

• 53 177
  • 882
  •   1
Отговори
# 750
momi4eta iskam da vi popitam nqkoi ot vas pil li e ZINAT poneje na men mi go ispisaxa .v 9 mesec sam i pravix sterilna urina i mi otkrixa bakteriq, 7 dena trqbva da go piq Rolling Eyes pretesnqvam se da ne navredi na beb4o ne6to.nqkoi ako moje da mi dade informaciq po vaprosa ako znae ne6to mn 6te sam blagodarna....blagodarq predvaritelno :)lek den

# 751
Добър ден, по - рнапо в темата беше писано за фетална морфология в ДЕва Мария, че някои са ходили при д-р Хубчев, други при д-р Ризова. Искам да попитам,, койтое ходил - вие виждате ли на голям цветен екран това което доктора гледа? И някой ходил ли е на 4Д да в края на бременността, т.е. дали има смисъл още веднъж да се ходи според вас?

# 752
Добър ден, по - рнапо в темата беше писано за фетална морфология в ДЕва Мария, че някои са ходили при д-р Хубчев, други при д-р Ризова. Искам да попитам,, койтое ходил - вие виждате ли на голям цветен екран това което доктора гледа? И някой ходил ли е на 4Д да в края на бременността, т.е. дали има смисъл още веднъж да се ходи според вас?
Ризова е човека.Виждаш всичко на голям екран да, но е черно-бяло, не цветно.Всичко си обяснява жената и ти го записва накрая.На 4Д не съм ходила, ама и за какво да ходя, броени дни ме очакват до срещата с бебока, а както виждам и при теб е така

# 753
И аз се чудих дали да ходя още веднъж на 4Д,но като го обсъдихме с милото решихме,че няма смисъл.Иначе екрана е срещу теб и виждаш всичко.В един момент от черно бяло става кафяво-жълта картина и е страхотно изживяване.Представяте ли си един ден като го пуснете на детето си,да се види още в утробата ни.Моят термин наближава-9 юли,започвам да се притеснявам малко,но вече ми се иска да си гушна бебка. baby

# 754
  papeshonka, ако не си ходила до сега, не виждам смисъл в края, мамите са прави, то не останало, все пак скоро ще се видите на живо, но наистина изживяването е неповторимо. Аз бях днес (23г.с.) и затова ми е прясно все още, просто... заслужава си парите и притесненията!
  maya_katya, леко раждане, да се радваш на красиво и послушно бебче! Благодаря ти, че беше така отзивчива!

# 755
Мерси за отговорите, аз ходих 22 седмица, но сега просто се притесних ,защото според обикновените ехографи като го измерват ми казват че  е много малко бебе, аз имам 20 дни да наваксам, Сега било 2 кила, което за 37 седмица е малко. И незнам просто дали мерят точно . Ям насила двойно повече и за последните 2 месеца само 1 килограм съм качила. Затова ме е страх, че не напълнявам и ако плода остане малък. а по всички видове изслевания винаги всичко ми е ОК  и се чувствам добре, но съм с много малък корем .

# 756
Мерси за отговорите, аз ходих 22 седмица, но сега просто се притесних ,защото според обикновените ехографи като го измерват ми казват че  е много малко бебе, аз имам 20 дни да наваксам, Сега било 2 кила, което за 37 седмица е малко. И незнам просто дали мерят точно . Ям насила двойно повече и за последните 2 месеца само 1 килограм съм качила. Затова ме е страх, че не напълнявам и ако плода остане малък. а по всички видове изслевания винаги всичко ми е ОК  и се чувствам добре, но съм с много малък корем .
Ей! Ще ти се карам, какви са тези неща дето си ги написала.Първо:количеството поета храна от теб не влияе на килограмите на бебето ти.Второ, никой себеуважаващ се АГ не може да ти каже с точност колко килограма е детето ти, могат да видят размери, но тегло НЕ.И трето практиката толкова пъти показва, че голям корем не означава голямо бебе.
Така че успокой се,  и се консултирай с някой по-добър специалист чисто за твое успокоение, защото явно този, който ти ги казва тези неща хич го няма.

# 757
papeshonka, аз до колкото знам на 2D не могат да видят с точност килограмите. Според другите измервания (глава, крака и т.н.) назад ли върви?  Моята лекарка въобще не ми казва подобни неща- размери, дължини и т.н., а само дали в развитиетоси отговаря на седмиците си.
И аз имах притеснения за моя корем защото е много малък за девети месец и всички се чудят къде се събира бебето вътре, но лекарката ми казва че това не е никакъв критерий.

# 758
Мила,изобщо не се връзвай на тези прогнози !Аз си изпатих с това през предната бременност.Ходих при Гамишев и мереше ли мереше и ми каза максимум ще има 3 кг ,но даже по-малко ще е!А като го извадиха 3800,разликата както виждаш не е никак малка!Ако знаех ,че  е толкова голямо нямаше да тръгна да раждам нормално!
Ти не се притеснявай ,ако и на другите показатели всичко е ок! Peace

# 759
Maya_ Katya, искам, неискам, стискам, не че не ми е притеснено, че не преносвам , ама както е тръгнало ще си чакам съботата и това е !
Та вероятността с теб да се засечем е голяма Wink

# 760
Забравих да попитам нещо важно за мен- трябва ли да презаверявам нещо на регистратура , при положение, че се записах март месец и датата на термина ми отмина, беше 16 май?
Предварително благодаря!

# 761
  • Бургас
momi4eta iskam da vi popitam nqkoi ot vas pil li e ZINAT poneje na men mi go ispisaxa .v 9 mesec sam i pravix sterilna urina i mi otkrixa bakteriq, 7 dena trqbva da go piq Rolling Eyes pretesnqvam se da ne navredi na beb4o ne6to.nqkoi ako moje da mi dade informaciq po vaprosa ako znae ne6to mn 6te sam blagodarna....blagodarq predvaritelno :)lek den
Зинат се приема и от много малки бебета, за това и са ти го изяписали. За твое успокоение - ние бяхме 2-3 месец, когато го пихме. Само се успокой - всичко ще е ок! Успех на финала! Peace

# 762
  • у дома
Папешонка и моя юнак в 37 г.с. беше 2,200 кг. Каката в тази седмица се роди 3 кг., а Гоги доносен на термин 3500, така че нямаш основания да се притесняваш  Peace

# 763
Момичета, сега ми вкараха една муха в главата и да питам вас дали има нещо вярно.
Вярно ли е, че на раждането не трябвало родилката да е с лак на ноктите, защото лекарите държали п отях да проследяват нещо си там.Т.е. цвета им бил от голямо значение.Някой, който е бил с упойка и е раждал в Девата знае ли за такова условие?

# 764
Момичета, сега ми вкараха една муха в главата и да питам вас дали има нещо вярно.
Вярно ли е, че на раждането не трябвало родилката да е с лак на ноктите, защото лекарите държали п отях да проследяват нещо си там.Т.е. цвета им бил от голямо значение.Някой, който е бил с упойка и е раждал в Девата знае ли за такова условие?
вярно е ,на мен ми изтриха лака на единия пръст,за да следят

Общи условия

Активация на акаунт