МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас -тема 4

• 53 228
  • 882
  •   1
Отговори
# 225
Честито Възкресение Христово!!!
Здраве, мир и благоденствие на вас и вашите семейства!

Благодаря на всички за споделеното!  bouquet Малко по-спокойно ми е вече.

# 226
Христос Возкресе!
Мили момичета, благодаря на всички за огромната подкрепа. Не съм успяла да изчета всичко, но днес съм на работа и ще се постарая!
ОБИЧАМ ВИ ВСИЧКИ!

И ние те обичаме Гери ! newsm51

# 227
здравейте момичета:)Гери , надявам се нещата да са се подредили при теб!Аз утре ще ходя на лекар да видим малката защо закъснява!Иначе още съм леко болнова.Имаше една мама от сарафово Светла дали е родила?!С нея бяхме заедно за 2 април!

# 228
  • Бургас
Добро утро!

# 229
Добро да е Гери! Как си мила?

# 230
Добро утро и от мен!

Гери, кажи моля те мила кой е дежурен днес и утре в родилна зала, че от снощи съм с контракции?
Ще звъня сега на Дорийска да ме види, ама ако не стигна до нея да знам кой да очаквам в болницата!

# 231
Добро утро!

# 232
goguna, искаш ли да ти пусна телефона на Гери на лична? Ха дано днес си имаме бебче стискам ти палци мила  Hug

# 233
goguna, искаш ли да ти пусна телефона на Гери на лична? Ха дано днес си имаме бебче стискам ти палци мила  Hug

Аз звъннах на рецепцията, че не се сдържах!!! BlushЩе видим дали днес ще се обебя!Стискайте палци само всичко да мине по вода!!! Praynig Peace

# 234
goguna, искаш ли да ти пусна телефона на Гери на лична? Ха дано днес си имаме бебче стискам ти палци мила  Hug

Аз звъннах на рецепцията, че не се сдържах!!! BlushЩе видим дали днес ще се обебя!Стискайте палци само всичко да мине по вода!!! Praynig Peace
Всичко, ще е наред няма да се притесняваш, ние ще сме с теб! Hug

# 235
  • Бургас
Добро утро и от мен!

Гери, кажи моля те мила кой е дежурен днес и утре в родилна зала, че от снощи съм с контракции?
Ще звъня сега на Дорийска да ме види, ама ако не стигна до нея да знам кой да очаквам в болницата!

Гогуна, извинявай, че столкова закъснение но ето смените до края на месеца на д-р Дорийска - дневни - 8,13,16,20,27 и нощни - 14,17,21,23,28

# 236
  • Бургас
Извинявай, не прочетох по-горният пост. Днес е д-р Добрева и дс-р Люцканов.
Обади се от рецепция ако идваш!!!

# 237
  • Бургас
Добро да е Гери! Как си мила?

Благодаря, много добре! Hug

# 238
Гогуна, извинявай, че столкова закъснение но ето смените до края на месеца на д-р Дорийска - дневни - 8,13,16,20,27 и нощни - 14,17,21,23,28

Много благодаря!!! Hug  bouquet

Извинявай, не прочетох по-горният пост. Днес е д-р Добрева и дс-р Люцканов.
Обади се от рецепция ако идваш!!!

На мен ми казаха от рецепция-Люцканов дневна, Гамишев- нощна!!!! newsm78

Ще се обадя задължително!!! Peace Hug

# 239
  • Бургас
Гогунче ,късмет ! Стискам палци !!!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт