МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас -тема 4

• 53 198
  • 882
  •   1
Отговори
# 270
  • Бургас
Гери днес ще идвам до Ветрен за тонове към 17 ч. Ти до колко си на работа?

До 16 ч. съм днес

# 271
Честито на новата маминка. Да и е жива и здрава малката Сиана  newsm59

# 272
Лекцията "Адаптация на новороденото. Най-чести здравословни проблеми при новородените през първата година. Ваксини. Режим на отглеждане", ще се проведе утре в 14 ч. Лектор д-р Згурова - Началник Неонатологично отделение Joy

# 273
Честито на Гогуна  Hug да и е жива и здрава Сиана  Heart Eyes

# 274
Еее ето още едно,  дългоочаквано бебенце се излюпии easter
Да е здрава и да радва много, всички вкъщи, малката Сианка  Tada 

# 275
Цветиту как е Михаелка. Разбрах от другия форум че ще ходите на лекар. Дано всичко да е наред ако не сте ходили.

# 276
Честито на мама Гогуна, да й е жива и здрава малката дъщеричка !   bouquet

Embarassed Може ли да помоля за графика на д-р Снежа Згурова ?

Д-р Згурова е завеждащ и е на работа дневна - 7,8,9,10,13,14,15,19,20,21,25,27,28,29 и нощна - 11,16,23

Много благодаря!

# 277
Гери днес ще идвам до Ветрен за тонове към 17 ч. Ти до колко си на работа?

До 16 ч. съм днес

Жалко другия път ще се видим  Hug

# 278
  • Бургас
Честита дъщеричка на Гогуна!Да расте здраво, щастливо и безгрижно дете!

# 279
Цветиту как е Михаелка. Разбрах от другия форум че ще ходите на лекар. Дано всичко да е наред ако не сте ходили.
Ще ходим сега към 3 Hug

# 280
Честита принцеса на мама Гогуна. Да е жива и здрава.

# 281
Една питанка към merry_ng : Кога ориентировъчно ще почнат наново лекциите в училището за бременни?
Благодаря!

# 282
И от мен едно въпросче.
ХИВ, Васерман и теста за алергия към упойки задължително ли ги искат при постъпване в Дева Мария ?

# 283
  • Бургас
Една питанка към merry_ng : Кога ориентировъчно ще почнат наново лекциите в училището за бременни?
Благодаря!

Утре ще има лекция в 14.00ч. за  "Адаптация на новороденото. Най-чести здравословни проблеми при новородените през първата година. Ваксини. Режим на отглеждане", ще се проведе утре в 14 ч. Лектор д-р Згурова - Началник Неонатологично отделение

# 284

Утре ще има лекция в 14.00ч. за  "Адаптация на новороденото. Най-чести здравословни проблеми при новородените през първата година. Ваксини. Режим на отглеждане", ще се проведе утре в 14 ч. Лектор д-р Згурова - Началник Неонатологично отделение
[/quote]

Да,благодаря,но имах предвид кога ще почнат от начало лекциите,виждам че остават само две до края ( тази и още една )
Ориентировъчно ме интересува - края на април,началото на май примерно.

Общи условия

Активация на акаунт