МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас -тема 4

• 53 108
  • 882
  •   1
Отговори
# 375
  • Бургас
Благодаря ти за информацията,psychology!
Няма нищо ,че не сме се засекли важното е да сме живи и здрави!
А и не е късно за това,тъй като смятам и занапред да ползвам услугите на болницата!
Поздрави от мен и бебе Венелина на целия екип от Родилно и Неонатология!

# 376
tiramisy,Георгиев е моя наблюдаващ лекар, много съм доволна от него, винаги е готов да отговори на всички мои въпроси и е много отзивчив.А да не говорим, че цял Бургас си го знае от край време и за толкова години не съм чула лошо за него.Аз лично съм си го заплюла той да ме изражда, особено ако ще съм секцио(а натам май отива работата).

# 377
Ами то май и аз ще съм секцио затова към него съм се насочила,утре ще му звъна да си запазя час при него.

# 378
Неделина моят съвет е да отидеш в Окръжна болница при алерголог. Аз отидох в Света София но там за да се изследваш трябва доста да почакаш. И двете алерголожки в Окръжна са добри още повече, че едната всъщност работи и в Света София - това е д-р Иванова. В Окръжна не се чака ред нито се запазва час отиваш в 9.00 часа грам човек няма те ти правят изследванията пращаш мъжа да плати и след половин час се вижда резултата. Успех и скоро да ни зарадваш.
Благодаря ти Анести за съвета Hug Надявам се да ви зарадвам по скоро от колкото предполагам, другата седмица д-р Ризова ме вика на гинекологичен преглед и се надявам да имаме набези на раждане, а най много искам да засека Гери Praynig

# 379
Майчета, имам въпрос по отношение на теста за алергия. На първа страница в тази има следното разяснение: "* тест за алергия към упойки (не се поемат от ЗК. За тях не е нужно направление. Моят съвет е да конкретизирате при прегледа, че желаете да ви се направи тест с необходимите точно 4 проби, вместо да заплащате 10, които де факто не са необходими. Заплаща се по 3 лв на тест-упойка." Интересува ме кои са точно тези 4 проби?
Хубав ден на всички!!! Hug

# 380

И аз бях при Хубчев за ФМ.Прегледа мина за 20 минути,като той обясняваше всичко.Изживяването за мен беше страхотно,а и ти дават диск който си остава спомен. preggo

Аз също бях при Хубчев на първа ФМ през 13 седмица. Доволна съм от вниманието и обясненията (въпреки че не измери нухална транслуценция), прегледът продължи 15-20 мин. Втората ще е през 20 седмица. Не съм си правила БХС преди това. Доколкото знам БХС се прави между 15 - 19 седмица, защото нивата на хормоните в кръвта били най-високи.

# 381

И аз бях при Хубчев за ФМ.Прегледа мина за 20 минути,като той обясняваше всичко.Изживяването за мен беше страхотно,а и ти дават диск който си остава спомен. preggo

Аз също бях при Хубчев на първа ФМ през 13 седмица. Доволна съм от вниманието и обясненията (въпреки че не измери нухална транслуценция), прегледът продължи 15-20 мин. Втората ще е през 20 седмица. Не съм си правила БХС преди това. Доколкото знам БХС се прави между 15 - 19 седмица, защото нивата на хормоните в кръвта били най-високи.

Напротив-ранния БХС  дава много по-точен резултат от късния.Но не помня 11-13 седмица ли беше....може да се прочете.

# 382
Ето точната информация за БХС-
ранен от 11г.с до 13г.с.+6дни    ;
късен-от 14г.с.+4дни до 19г.с.+6дни

За Хубчев ми се обадиха и ми отмениха прегледа ,нямал да преглежда и се отказах ,ще отида другаде!

# 383
Майчета, имам въпрос по отношение на теста за алергия. На първа страница в тази има следното разяснение: "* тест за алергия към упойки (не се поемат от ЗК. За тях не е нужно направление. Моят съвет е да конкретизирате при прегледа, че желаете да ви се направи тест с необходимите точно 4 проби, вместо да заплащате 10, които де факто не са необходими. Заплаща се по 3 лв на тест-упойка." Интересува ме кои са точно тези 4 проби?
Хубав ден на всички!!! Hug
Живе, една от упойките е за лидокаин, която правят при приемане в Дева Мария. Д-р Ризова ми каза, че тази проба я правят на всички мами.

# 384
Сега прегледа от АГ може ли да се мине по ЗК с направление ? Или още не  newsm78

# 385
Сега прегледа от АГ може ли да се мине по ЗК с направление ? Или още не  newsm78

Тани, за Девата ли питаш или за друго .... ?

# 386
Здравейте мами
къде мога да се информирам относно къде и кога лекции за бременни....и безплатни или платени са те?

Благодаря

# 387
psychology, ако е удобно, би ли ми дала графика на Д-р Гамишев за този месец. Предварително благодаря!!! Hug
bubole4kataaa в сайта на Дева Мария има инфо, за по-удобно:http://www.saintsofia.com/divisions/id/1/page/3
Хубав ден на всички!!!

# 388

Тани, за Девата ли питаш или за друго .... ?
За Девата мила.Нали пиша в тая темичка  Wink Щото в сайта за запазване онлайн на час има такава опция с направление или без,та за това се чудя  newsm78

# 389
  • Бургас
psychology, ако е удобно, би ли ми дала графика на Д-р Гамишев за този месец. Предварително благодаря!!! Hug
bubole4kataaa в сайта на Дева Мария има инфо, за по-удобно:http://www.saintsofia.com/divisions/id/1/page/3
Хубав ден на всички!!!

Живе, ето ти датите на д-р Гамишев - дневна - 17,20,23,28; нощна 18,26.
Приятен ден.

Общи условия

Активация на акаунт