МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас -тема 4

• 53 072
  • 882
  •   1
Отговори
# 450
Неделинааа,тук съм.Бебчо май взе да слиза надолу. Усещам го по-ниско в корема. Аз имам едно питане  може би Гери или Мария ще ми помогнат.   Има ли алерголог в Св. София,че в понеделник смятам да минавам необходимите консултации? И трябва ли да си запиша час предварително? Благодаря.love001

Здравей, има алерголог в МЦ "Св. София", д-р Иванова преглежда на 27 и 29 април.  Simple Smile

# 451
Хайде не се стискайте де!!! Crossing Arms NaughtyДнес няма ли обебили се?! newsm78 baby_neutral

# 452
оп и аз да ви следя Simple Smile

# 453
Ох, да ви се похваля. Вчера бях на преглед и решихме да раждам секцио,че нашият мъж с голяма глава и не ми се рискува. Много исках да е нормално ама... Още не сме определили датата,ама ще е в седмицата 3-9 май. Леле не остана.Уж бях много курназ,а пък снощи не съм мигнала. Вече полудявам.Дано всичко е наред.

# 454
Привет! Днес някой ще ходи ли на йога от 14 в Дева Мария?????

# 455
Аз,аз ще ходя на йога Simple Smile

# 456
Ох, да ви се похваля. Вчера бях на преглед и решихме да раждам секцио,че нашият мъж с голяма глава и не ми се рискува. Много исках да е нормално ама... Още не сме определили датата,ама ще е в седмицата 3-9 май. Леле не остана.Уж бях много курназ,а пък снощи не съм мигнала. Вече полудявам.Дано всичко е наред.

Таничка, мила успокой се, всичко ще е наред! Сега си почивай използвай момента  Peace
Охх аз теб успокоявам, а аз съм тотално изперкала Outta Joint , но Гери преди време ми беше казала, че е нормално.
Я си кажете имената с Рени, че Гери вече я няма да ни уведомява кой е родил, та аз да ви издирвам Mr. Green
Аз съм Неделина Кабадова Hug

# 457
Защо така Гери я няма вече.Няма вече да е на работа така ли? Аз пак неразбрала  Rolling Eyes
Моето си е Рени.

# 458

Таничка, успокой се - всичко ще е наред, там поне със сигурност си в добри ръце и под добри грижи. Имаш седмица и нещо - използвай я за максимален релакс. Аз нощта преди секциото не мигнах, а на сутринта почти бяхме стигнали до болницата и аз крещя на мъжо :" Спирай и обръщай, няма да раждам, ще си го държа в корема"  newsm62 , но до вечерта бях забравила, че съм раждала, но то при толкова внимание и грижи няма как другояче да е.

# 459
Таничка,че защото му е голяма главата ли вече решават секцио,много странно.Не се ли гледа общото тегло и тазът на майката.Или ти така реши?

Неделина ти ходи ли на преглед? Мен ще ме гледат на 29-ти за разкритие,вчера само видеозон.Май пак ще ходя на космомах  Joy

# 460
Таничка,че защото му е голяма главата ли вече решават секцио,много странно.Не се ли гледа общото тегло и тазът на майката.Или ти така реши?

Неделина ти ходи ли на преглед? Мен ще ме гледат на 29-ти за разкритие,вчера само видеозон.Май пак ще ходя на космомах  Joy

Оххх Рени аз днес ще ходя за разкритие и видеозон. Малко ме е шубе защото знам колко е неприятен прегледа  ooooh! А Гери вече не е на работа за съжаление  Tired

# 461
  • Бургас

Неделина ти ходи ли на преглед? Мен ще ме гледат на 29-ти за разкритие,вчера само видеозон.Май пак ще ходя на космомах  Joy

Оххх Рени аз днес ще ходя за разкритие и видеозон. Малко ме е шубе защото знам колко е неприятен прегледа  ooooh! А Гери вече не е на работа за съжаление  Tired

Неди,мила, аз от растояние ще те подкрепям и теб и Таничка. Не се притеснявайте, всичко ще мине добр. Вие само бъдете спокойни. Мислено съм с вас! Hug Hug Hug

# 462
Благодаря ти Геринце, какво винаги си прекрасна!  love001

# 463
Здравейте!
Имам въпрос към родилите мами със секцио - на същия ден след операцията ли те раздвижват и кога ти дават бебчо?
Те станаха два май ...

Защото първия път беше така - станах и се пораздвижих още като ми премина упойката и ми махнаха катетъра, а бебока като ми мина упойката се гушкахме. Имаше и график - беше си при мен от 6 сутринта до 12 вечерта, после го взимаха. В Девата как е, споделете моля   smile3525

# 464
Гери, благодаря ти мила.Всъщност решението за секциото си е мое по препоръка на д-р Дорийска. С тази голяма глава не искам да рискувам. Важното е бебчо и аз да сме добре. Стискам палци на всички. Аз съм Таня Никова. Айде среща след десетина дни в Девата.  love001

Общи условия

Активация на акаунт