Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 5

• 64 358
  • 714
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте момичета. За първи път пиша но от 1001 нощ до сега вися по балконите и ви чета с голямо удоволствие.  Относно Надя възможно ли е да е пратена от някоя служба за борба с наркотиците.
Много благодарности за всички преводачки. Чудесни сте.

Hug Hug Hug Добре дошла!

# 661
Христос воскресе, момичета. С малко закъснение ви честитя Великденските празници, и ви желая много щастие, много любов и християнско смирение. На всички вас и на семействата ви желая много здраве и истинска обич.

# 662
Воистина воскресе ,hiacint!

# 663
  • планетата Земя и по точно до морето
Здравейте !   Hug Hug Hug
Саваш чака Ясемин, а ние поредната серия !  Shocked Shocked Shocked Joy Joy Joy

soledad-5 , добре дошла !  smile3525
На мен Надя нещо не ми се вързва като агент на службите, но и Мата Хари преди да я разкрият никой не я е подозирал. Така, че може и ти да се окажеш права. Ще гледаме ! Мисля, че днес доста капани ще щракнат !
Приятно гледане на всички !   Hug  Дано и BZ отново да е тук !  newsm17

# 664
Христос воскресе, момичета!

Сега осъзнавам колко широко експлоатирана е темата за любовта и наказанието и в библейския смисъл на думата.
Темата е буквално неизчерпаема!

Това за Надя е интересно, но си мисля, че няма да допуснат "чуждата полиция" да се занимава с вътрешните проблеми на Турция. Там и без това са много, ама много чувствителни на тема кюрди, а Ван е в центъра на Кюрдистан, та не виждам как ще допуснат Интерпол да се намърда в складовете на Ахмет Моран. Някак си няма да е "патриотично".

От друга страна, Сабанджъ бръкна в раната с бердела, що да не задълбае още малко  newsm78 та белким изкара повечко кирливи ризи.

# 665
Bz предполагам,че  се приготвя, тъй като нейната част е най -трудна тази вечер.
Сигурно медитира! Simple Smile

Аз се сетих,че Мишел не се е появявала скоро.дано тази вечер е на линия и тя.

Джем подозираше Саваш и Надя в "по-топли" чувства.Поне ми се стори ,че не беше много искрен със Саваш.
Не можах да се начудя на Ясемин защо отиде на екскурзията ,а не искаше дори по-страстни целИФки newsm78

# 666

Дори да бягаш като сърна

от планина в планина

моята ЛЮБОВ ще те преследва...

... КАТО ЧУДОВИЩЕ ...

Иска ми се малко да се поразвие действието в някоя от насоките. Имаме доста
двойки с неясни взаимоотношения,нека поне една да получи някакво движение. Имам чувството ,че се залагат само капани, а все още не се поглежда дали някой не се е хванал.

Наистина е време капаните да щракнат, ако не тази вечер, най-късно в следващата серия. "Казанът" с лъжите до сега тихичко къкреше, интересно кой ще сложи малко повечко съчки в огъня, за да започне да изкипва, за да свърши измамното спокойствие.. Очаквам ефекта на доминото..
Май не са двойки, а тройки с измамни отношения  Rolling Eyes Ясемин-Саваш-Чичек, Назан-Бора-Севги  Thinking чудя се как Дерия не се възползва от отсъствието на Надя, да 'утеши' Джем, да избърше.. сълзите му  Rolling Eyes
Джем и Надя изобщо не ги виждам като двойка  Thinking гледат в абсолютно различни посоки. Наистина, той я иска цялата, по всяко време, любовта му е обсебваща. А тя иска свободата си, няма лошо, но чак до степен на тотално незачитане на чувствата му и незаинтересованост..
това за службите  Grinning преди време си го мислех, но за Джем  Wink Crazy Laughing

soledad-5  Hug добре дошла

приятно гледане  Hug Hug Hug кой когато и както може  Laughing

# 667
Bz предполагам,че  се приготвя, тъй като нейната част е най -трудна тази вечер.
Сигурно медитира! Simple Smile

Аз се сетих,че Мишел не се е появявала скоро.дано тази вечер е на линия и тя.

Джем подозираше Саваш и Надя в "по-топли" чувства.Поне ми се стори ,че не беше много искрен със Саваш.
Не можах да се начудя на Ясемин защо отиде на екскурзията ,а не искаше дори по-страстни целИФки newsm78

Може би е очаквала романтична вечеря с дългоочакваното предложение за брак и ...после да продължат...с другото  Laughing
Но Саваш директно действа- дори не чака вечеря- и това я травмира  вероятно newsm78

# 668

Мисля, че Ясето чакаше предложението за женитба на тая екскурзия. И на мен ми е странно това въздържание, но при тях явно един път допуснат грях не е грях.

# 669
_Magi, добре че ме подсети. Преди когато ми изпрати картата, аз бях питала Ван дали не е в Кюрдистан, но исках и да питам този обичай бердела дали е турски или е наследен от кюрдите?

# 670
Здравейте момичета.Тази вечер сам с вас. И аз се надявам поне една истина да започне да се разкрива. С нетърпение чакам Назан да се изправи пред Шахнур мисля че след всичките години смирение доста е натрупала. Харесами че много добре осъзнава къде се намира и знае как да се справя. Но мисля че беше излишно да окуражава Чичек Тук май малко изхитрува за да я запази като съюзник.

# 671
Момичета за въздържанието Ясито мисля че е като при всички жени иска сигурност.

# 672
Мисля си ,че Назан не е толкова веща в любовните игрички и може лесно да бъде измамена.

# 673
По интересно ще бъде според мен когато разбере за лъжата. Имах предвид че  е на ясно за положението си в семейството си традициите.

# 674
  • планетата Земя и по точно до морето
Момичета за въздържанието Ясито мисля че е като при всички жени иска сигурност.
И аз мисля, че Ясемин има нужда от сигурност, още повече, че бебо е вече факт ! Може би ако беше "свободен електрон" щеше да се отпусне и да се наслади на любовта, но сега има да мисли не само за себе си !

Общи условия

Активация на акаунт