Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 5

• 64 355
  • 714
  •   1
Отговори
# 675
В смисъл че не тръгва с рогата напред , преследва поривът си като заобикаля трудностите , които много добре познава.

# 676
Привет мривет Hug ... аз съм вашата стрина и пак съм тук  Laughing Wink.

Къде ти медитация ... направо и директно превод hahaha Joy Whistling Crazy Mr. Green Laughing Wink.

Процедурен въпрос - както казах и предишня път, аз ползвам тази страница за превод от латиница на кирилица - пак дa пиша като всеки път newsm78 Thinking ?! ....  прoсто в рекламите ще оправя 'маймуниците' Mr. Green; надявам се модератрите да са снизходителни за тези 2 часа  Hug Peace.

По ? за бердела - това е (по-скоро) кюрдска традиция отколкото турска. Ще поразпитам по-обстойно и пак ще пиша.

Епизодът ще почен в 9 (до тогава има summary на предишния) Hug

# 677
Иска сигурност ,съгласна съм, но тя не го допуска и за целувка.
Когато бяха заедно в апартамента на Ясемин  се целуваха, а сега все едно имаше препятствие и не можеше да го преодолее. Тя беше доста дистанцирана.

# 678
Ari888 Точно така, когато имаш дете основната ти мисъл е кое е най-добре за него и за последиците от твоите постъпки , как ще се отразят на детето. Общо взето страховете на една майка, но и желанията на една влюбена жена.
 paolinio Мисля че беше обременена от очакванията на Саваш. И  тава я накара да му изясни че го обича и иска да е с него, но след разказа за сестра си очакваше наистина предложене и тогава..........

Последна редакция: вт, 06 апр 2010, 20:08 от dajoan

# 679
bz, привет!
Бях сигурна ,че е кюрдска традиция. Те са по-закостенели.

# 680
# 681
bz Привет!!! Hug Hug  love001

# 682
# 683
  • Варна
      Здравейте, момичета.

Всички с нетърпение очакваме новия епизод. newsm10
      АРИ, съгласна съм с теб - за причините за поведението на Ясемин.
      И според мен - тя се страхува от по-интимна близост със Саваш, преди да й е направил
      предложение за женитба. Тя помни предупреждението на майка си - ако не се получат
      нещата при тях - да не й вземат детето.  newsm09
      И думите й, че Саваш не се различава от Мехмед - според мен се дължат на неговото
      настояване за интимност. Да - тя отиде на уикенд с него, защото той много настояваше
      и не можа да му откаже. Но през цялото време избягваше да останат насаме.
      И това  обаждане - според мен от майка й - ще я спаси  от плашещата я вечер.
      Мисля, че майка й се обажда, защото  Мехмед е у тях - в Бодрум.

BZ   newsm51      РАДВАМ СЕ ДА ТЕ ВИДЯ !   newsm47

# 684
Привет мацки Wink и хора на клона  Mr. Green(пардон терасата Crazy)... Bсе още има summary  Wink Peace

**"Тя помни предупреждението на майка си - ако не се получат нещата при тях - да не й вземат детето." - за това ще пиша утре ... има си обяснение  Peace

# 685
Хайде, и аз пристигам...сколасах най-накрая! Mr. Green Bz, радвам се, че си тук!
Ама как няма да се дърпа Ясето на целувките, тя се страхува от себе си - няма да устои на Саваш.... Grinning

# 686
# 687
Това пък какво е?Сега регистрация ли ми иска?По-иналата седмица си го гледах съвсем нормално newsm78

http://www.atv.com.tr/canli_yayin

# 688
Съгласна съм ,че иска да има сигурност, но не знам какво общо има детето. Той може да го вземе, ако разбере,че е негово. В този случай няма от какво да се бои.Той не знае.
Плюс това какво мисли за детето. Тази дилема би трябвало да стои пред нея, ако Саваш не е бащата.

# 689
  • Гърция
Това пък какво е?Сега регистрация ли ми иска?По-иналата седмица си го гледах съвсем нормално newsm78

http://www.atv.com.tr/canli_yayin

Вече не може да се гледа он лайн и за това чакаме да се качи в нета и тогава.

Общи условия

Активация на акаунт