Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 5

• 64 341
  • 714
  •   1
Отговори
# 690
  • Гърция
Привет мацки Wink и хора на клона  Mr. Green(пардон терасата Crazy)... Bсе още има summary  Wink Peace

**"Тя помни предупреждението на майка си - ако не се получат нещата при тях - да не й вземат детето." - за това ще пиша утре ... има си обяснение  Peace

БЗ  newsm51

# 691
bz   Hug Hug Hug радост за очите  Grinning  bouquet  bouquet  bouquet

защо Яса се дъпра  newsm78 има го страха и отговорността за детето, но мисля, че има и друго - страха от близост, от провал, в крайна сметка, първото не се брои  Mr. Green, мисля, че още не се е отървала от срама за първата нощ - и заради баща си, и заради самата себе си. Сега трябва Саваш пак да я напие  Mr. Green и ще е ок  hahaha ама пусти телефони

# 692
За мен най- правдоподобно ми звучи мнението на mimata67.
Сигурно се страхува ,че ще го побърка от любов. #Crazy

пенда , newsm10 newsm48

# 693
  • Варна

МИМЕ, И АЗ НЕ УСТОЯХ НА САВАШ И ЯСЕМИН  smile3503

И НАПРАВИХ ПЪРВОТО СИ КЛИПЧЕ  ЗА ТОЗИ  ФИЛМ !

ЗНАЧИ МАГИЯТА ДЕЙСТВА   newsm10

OH  MY  LOVE

# 694
Здравейте! Най- после се регистрирах, отдавна съм пристрастена! Благодаря на всички, които превеждат!

# 695
Planet! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ясемин има все още проблем с доверието - чака предложение за брак, а то ....не идва! Laughing Това я кара да се чувства несигурна Whistling
И същевременно знае, че няма да устои на целувките...ша са даде, затуй се дърпа! Mr. Green

# 696

МИМЕ, И АЗ НЕ УСТОЯХ НА САВАШ И ЯСЕМИН  smile3503

И НАПРАВИХ ПЪРВОТО СИ КЛИПЧЕ  ЗА ТОЗИ  ФИЛМ !

ЗНАЧИ МАГИЯТА ДЕЙСТВА   newsm10

OH  MY  LOVE
Клипчето ти е блокирано в тубето и няма да го пуснат там.Премести го в бокса.
This video contains content from WMG, UMG and Craze Productions, one or more of whom have blocked it on copyright grounds.

Последна редакция: вт, 06 апр 2010, 20:52 от 1001fan

# 697
 smile3525  venera66

# 698
  • Гърция
Здравейте! Най- после се регистрирах, отдавна съм пристрастена! Благодаря на всички, които превеждат!

Добре дошла Hug

Planet не ми се отвори клипчето newsm78 Ще опитам по - късно може още да се одобрява newsm78

# 699
Дърпа се, но сигурно си мисли,дали не се дърпа прекалено ,че Саваш да се откаже. Joy

# 700
  • Гърция
Момичета кажете да пуснали новата тема за да превода на БЗ и линковете да са в новата, защото тази няма да ни събере тази вечер. Иначе превода ще се разпокъса в две теми. Но както кажете.

# 701
Дърпа се, но сигурно си мисли,дали не се дърпа прекалено ,че Саваш да се откаже. Joy
Точно заради това отиде на уикенд с него.

# 702
Момичета кажете да пуснали новата тема за да превода на БЗ и линковете да са в новата, защото тази няма да ни събере тази вечер. Иначе превода ще се разпокъса в две теми. Но както кажете.
Мисля че е много разумно защото настина превода ще се разпокъса Благодаряти че винаги си готова.

# 703
При мен не може да се гледа  А ТВ.Пише,че може да се гледа само от Турция Sad

# 704

мисля, че да  Peace нова

Общи условия

Активация на акаунт