Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 5

• 64 359
  • 714
  •   1
Отговори
# 90
aleynam, благодарско скъпа.

# 91
# 92
Гони, скъпа, това е форум.Мойто мнение си е мое мнение,не те задължавам да го споделяш.Няма как да съм на твоето мнение защото си имам мое.Не харесвам Бурчин на снимката- не я харесвам.Това много ли пречи и на кого. С тази разлика,че ако някой я харесва, аз не му правя забележка, разни хора,разни идеали.Писах един път ще го напиша пак - ако в един форум има 100 потребители, ще има и 100 мнения, които не задължават никого. Няма нужда да им гледам филма - не искам да го правя.Това също пречи ли.
За Норгюл - да виждаш някъде по горе да съм писала за нея? А, да не забравя - всъщност благодарение на дамите от другите форуми, гледаш този сериал.Не им нареждай моля те как да пишат в собствения си форум.Смятам,че тона ми не е груб.
Хайде бъди жива и здрава,днес е благовещение и ако си се засегнала толкова,че имам други вкусове много съжалявам, няма как да се променя на 53 години.Благодаря за "мойто момиче", много съм доволна,че съм оставила впечатление за по млада жена. МИР джанъм, подавам ти ръка за мир, дано няма сърдити.Аз по принцип не споря ,доста толерантна съм ,така че приемам твоето мнение напълно,но не го споделям.  
.Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig txtloves txtloves txtloves

Нямах намерение да отговарям, защото вече съм писала в този форум за максимата си, а и още повече, че днес е такъв празник, за да получаваш добри вести, но явно на някои хора трябва да им слезеш на нивото, за да те разберат, иначе ЙОК.
1. "Моето момиче" - представи си излязохме и наборки на всичкото отгоре -  но аз така се обръщам към много по-малки от мен, момичета,  за които  виждам, че все още имат нужда  много да учат за живота. С теб, защо се е получило така, мисля, че сама трябва да си дадеш отговор на този въпрос!
2. Гледам филма благодарение на труда на много дами от всички форуми, които безрезервно се трудят за такива като нас и аз не еднократно съм заявявала това и съм благодарила на АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ  тях. За момичето, което имаш пред вид оставам с най-добри впечатления, защото ми е помогнала много, а и тя самата е пускала линкове в тази тема. Казах, че оставам с най-добри впечатления от нея като човек, въпреки различията в мненията ни по определени виждания. Затова не се и вписвам във Вашата тема, за да не нарушавам  спокойствието, което цари там. Въпреки, че доколкото следя и там не се приема, ама въобще не се приема различно от Вашето мнение. Научила съм се за годините си да се съобразявам с аудиторията, която ме заобикаля. Затова и не си търся място, където да развявам различното си мнение и то с цел да дразня.
Приемам протегната ти ръка, с най-добри чувства, въпреки различията в мненията ни, но не приемам злонамерените подмятания,  с които нарочно да се дразнят другите. Както една съфорумка от Вашата тема, след като си изля тук подигравките,  при Вас написа "Отидох да им лисна малко студена вода" - е това "моето момиче" не мога да приема.
А иначе, нямам, ама нищо против нямам различното мнение на абсолютно никой.

# 93
УФФФФ, изчетох ви най-накрая !
Яко сте се развихрили и няма лошо, че във всеки коментар има истина.
Аз ли бутнах фитила  без да искам незнам, но това не ми е била целта, вервайте ми. Simple Smile
Кой и защо харесва този или онзи сериал не е важно, защото май всички чакаме вечерите в:
Понеделник - Езел
Вторник - Любов и наказание
Сряда - Незабравима
Петък - Запленяваща сърцето
Неделя - Сърдечна болка http://kalpagrisi-serial.blogspot.com
Сигурно някой пропускам, но не ми се мисли сега кой точно - помощ !!!!
В промеждутъците е Любов назаем, разбира се. Simple Smile
Мен лично ме вълнува всеки сюжет в даден сериал, че ми е бягство от тъпата бг действителност и ми е много КЕФ
да обсъждам :
- особата Бурчи, дето има 6+, че върза наш Муратчо, а как само тя си знае....
- Муратчо и по-специално шортите му кой ще ги докопа след "Бурчи Терзиоглу" периода и когато се освести човека
- плочките на Харунчо
- пакето на Ерканчо Пакетбая
- гадните Мелда, Шахнур, Мерве, Крушан и много други от сорта
- готината Туба и леко грозноватия бойфренд Сами
- нахаканата Нюргюл
- всички други знайни и незнайни типажи от сериалите
Не виждам какво толкова ги делите темите на мои и твои и тази - онази или се дразните на нечии  по-така мнения ?
Давайте да ни е купон и да си ги гледаме серийките със здраве Simple Smile

# 94
1001 fen, не съм почнала да гледам още Езел, но чувам добри отзиви за него. Ти откъде го гледаш?

# 95
1001 fen, не съм почнала да гледам още Езел, но чувам добри отзиви за него. Ти откъде го гледаш?
От тук в оригинал - бързо качват новите серии
http://ezel-serial.blogspot.com
Тук преведени епизоди, но само началните до 9-10 май
http://ezel-bg.blogspot.com
Готин е сериала, но първо изгледай с превода да се ориентираш кой кой е, че много бързо върви и е с много герои.
Пичовете са жестоки - Езел преди и след пластичната операция

# 96
  • планетата Земя и по точно до морето
За "Езел" има тема в бгмама. Момичетата имат перфектна организация за превод и са много готини и любезни. Там ще намериш всичко , линковете, къде се качват сериите с превод в наносет и бокса. Ето я темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=485293.0

# 97
# 98
За "Езел" има тема в бгмама. Момичетата имат перфектна организация за превод и са много готини и любезни. Там ще намериш всичко , линковете, къде се качват сериите с превод в наносет и бокса. Ето я темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=485293.0
Да, вярно е. Има много инфо и май момичетата превеждат сериала.
Дано скоро някоя бг тв да влезе в този форум и да се сети да купи ЛиН, Запленяваща сърцето и Езел.
Дано и някой да се сети да направи темичка за Сърдечна болка - Kalp agrisi, че също се очертава много интересен сериал -
2 серии до сега са минали и добре върви като темпо според мен.

# 99
# 100
# 101
# 102
  • планетата Земя и по точно до морето
Joy Joy Joy Joy

# 103
Здравейте ! Малко в страни от темата , но пак свързана с главните герои. Наблюдавайки играта на Мурат си мисля ,че само Кудрет Сабанджъ може така талантливо да разгръща амплоа-то на актьорите. И в "Аси" Мурат имаше роля на влюбен мъж , но там просто беше много вял и неуверен в образа ,в който трябваше да се превъплащава. Сега в Ask очичките му грейнаха , езика на тялото е друг , по-раздвижен е , действащ. А за Нюргюл - доста добра актриса.Тя  знае как да владее партньора си и си личи класата на изиграните филми. Много ми е интересно как ще се развият образите на Бора и Назан . Те са истинското предизвикателство във филма , както и Ахмет Моран- Халил Кумова  е невероятен артист. Като хиена е във филма.Има невероятен дрезгав глас и говори като типичен представител на Ван. Много хубав филм. Предстои да изгорим в него.
Алооооо  melisa  вярваш ли си на това което пишеш?
Най-вероятно по погрешка е разменила имената на сериалите Simple Smile
Сори за офтопика, но не се сдържах !

# 104
  • до най слънчевия бряг
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  НУРГЮЛ

Последна редакция: пт, 26 мар 2010, 02:49 от siren62

Общи условия

Активация на акаунт