Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 5

• 64 348
  • 714
  •   1
Отговори
# 75
А, и още нещо - всъщност мен изобщо не ме интересува личния живот на Мурат. Не ме интересува за кого се е оженил,избора си е негов.Аз просто не я харесвам на тази снимка нито като тоалет, нито като образ.Това е.

# 76
Има 5 теми,където се пише за Мурат, Бурчин, Нургюл и Туба. Тази
е единствената ,в която се намират момичета ,които харесват Бурчин и
Нургюл. Защо трябва точно тук да си излеете неодобрението от роклята и прическата на
Бурчин. newsm78 Знаете къде ще бъдете приети с фанфари за тези писания, но е по -интересно да ги изкажете тук и след това да се оплачете от нетолерантността на пишещите в тази тема.Дори и днес не се стърпяхте.  Peace

# 77
Гледах анонса /докато чакам превода/ и се чудя, чия тайна пъва ще бъде разкрита. Тази на Ясемин или тази на Саваш. Как мислите?

# 78
Хайдеее,раздвижихме се .Аз не коментирам Норгюл, просто няма какво да кажа.С нея или без нея,филма ми харесва,замисъла за мафията,съпоставката на традициите и модерния живот, новото и старото, вълнувам се как ще се развият образите на Назан, на Чичек, на Бора, каква еволюция ще претърпи образа на Шахнур ,как ще се измъкнат Саваш и Ясемин от собствените си лъжи ,интересува ме докъде ще ни заведе Сабанжъ бей по отношение на любовта и наказанието и.....очаквам следващия вторник с нетърпение,така както очаквам и петъците. newsm78 newsm78 newsm78

# 79
Все още мисля ,че е рано да се разкриват тайните им. Те тъкмо се намериха, не са се нарадвали още на близостта си и smile3512

# 80
Гледах анонса /докато чакам превода/ и се чудя, чия тайна пъва ще бъде разкрита. Тази на Ясемин или тази на Саваш. Как мислите?

Залагам на досетливостта на Саваш.А пък и това настояване да се запознае със "сестрата и зетя", а и думите му,че детето му се видяло по-голямо.На мен ми се иска той да разбере за сина си,стига бабата да не направи някои золуми.

# 81
А някой мислил ли за това, какво ще се случи ,когато Саваш не получи държавната помощ? Мисля че тогава ще му е най-тясто ще бъде претиснат от липсата на пари.  Шахнур и АМ ще се опитат да го поставят на колене. Чичек ще бъде най-лесното решени. Тогава любовта му към Ясеми ще бъде подложена на най-голямо изпитание. И ми се струва ,че този момент наближава  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 82

Скоро - нито една. Ясемин пак замазва положението, а Саваш явно показва, че има всякакви проблеми и изобщо не му е до това да си разкрива тайните. Но предупреди Ясемин, че майка му е много властна. Което не знам за какво е заявка, защото така представя нещата, сякаш я подготвя за бъдещето, а засега това не изглежда възможно.

да питам някой знае ли защо вече не може да се гледа онлай АТВ?   Пише това Şuan izlemek istediğiniz canlı yayın videosu ATV yayın hakları ve hukuki sebepler nedeniyle sadece Türkiye’den izlenebilmektedir.    Вече може да се гледа само в Турция, но защо така!  

И против уроки на темата  

# 83
Може да сложат някаква такса за гледане на живо или просто се страхуват, че след време
няма да могат да си продадат филмите. #Cussing out

# 84
Здравейте ! Малко в страни от темата , но пак свързана с главните герои. Наблюдавайки играта на Мурат си мисля ,че само Кудрет Сабанджъ може така талантливо да разгръща амплоа-то на актьорите. И в "Аси" Мурат имаше роля на влюбен мъж , но там просто беше много вял и неуверен в образа ,в който трябваше да се превъплащава. Сега в Ask очичките му грейнаха , езика на тялото е друг , по-раздвижен е , действащ. А за Нюргюл - доста добра актриса.Тя  знае как да владее партньора си и си личи класата на изиграните филми. Много ми е интересно как ще се развият образите на Бора и Назан . Те са истинското предизвикателство във филма , както и Ахмет Моран- Халил Кумова  е невероятен артист. Като хиена е във филма.Има невероятен дрезгав глас и говори като типичен представител на Ван. Много хубав филм. Предстои да изгорим в него.

# 85
  • планетата Земя и по точно до морето
да питам някой знае ли защо вече не може да се гледа онлай АТВ?   Пише това Şuan izlemek istediğiniz canlı yayın videosu ATV yayın hakları ve hukuki sebepler nedeniyle sadece Türkiye’den izlenebilmektedir.    Вече може да се гледа само в Турция, но защо така!  
И аз щях да питам това.  Явно много им идва натоварването и има голяма гледаемост. То на практика не може да се гледа с тези прекъсвания. Аз си преведох с Гугъл, но нищо не ми стана ясно. Ако някое от момичетата , които разбират турски го видят може да внесат повече яснота.  Peace

# 86
  • ES
12 серия има ли я вече по торент сайтовете с субтитри?

# 87
12 серия има ли я вече по торент сайтовете с субтитри?

Няма я.

# 88
Алооооо  melisa  вярваш ли си на това което пишеш?

# 89
А някой мислил ли за това, какво ще се случи ,когато Саваш не получи държавната помощ? Мисля че тогава ще му е най-тясто ще бъде претиснат от липсата на пари.  Шахнур и АМ ще се опитат да го поставят на колене. Чичек ще бъде най-лесното решени. Тогава любовта му към Ясеми ще бъде подложена на най-голямо изпитание. И ми се струва ,че този момент наближава  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Още не е излязъл превода,но аз да кажа,че може спасението за пари да дойде от друго място.Надя именно за това заминава за Италия имат предложение от старите си шефове,дано не се наложи да се молят на АМ,но нали знаете  Naughty само гадаем  newsm78 newsm78

за излъчването онлай само пише правни причини,друго не се обяснява

Общи условия

Активация на акаунт