Редно ли е да плащаме заплатата на здравен работник в училище???

• 3 596
  • 36
  •   1
Отговори
# 30
Мисля, че нещо сте в грешка и в училищата има фелдшери, а не мед. сестри. Ако има лекар, той няма да е специалист, както смятат повечето коментирали по темата. Дай, Боже, да не се налага да се прибягва до помощта им, защото няма нищо в тези кабинети, освен памук, бинт, риванол, кислородна вода, марли, парацетамол.  И да има, и да няма лекар, когато има контузии се налага намесата на Бърза помощ.

В двете училища на дъщеря ми има медицинско лице , точно фелдшер , не сестра .
Не плащаме нищо за тях .

# 31
В нашето у-ще - (23-то СОУ) има както медицинска сестра,така и лекар от миналата година,за който и ние плащаме по 10лв. на срок.Естетствено първоначално пуснаха анкета сред родителите,дали са съгласни...Не знам защо  вас поне не са ви уведомили предварително,но мисля че е редно така да се направи

# 32

Плащане - в частно училище.
Ако има някакви въпроси,това трябва да става в началото на учебната година
и при записване.
Не!Не искам да плащам за нещо,което не е регламентирано и нискоквалифицирано.

# 33
По принцип, здравните работници назначени от Общината/в София/ взимат "жьлти" стотинки за труда си. Моя приятелка Фелдшер,напусна известно училище заради заплащане 300лева.За тези жалки пари,жената работи години наред и помагаше на деца и родители.То не бяха:счупени глави,рьце,крака,припадьци....За всичко Тя:тичаше до болницата в квартала "Света Анна" бивша "Окрьжна" Младост-1.Когато Дьржавата си прави гавра сьс здравният работник,да му мислят родители и деца! Stop

# 34
  • Стара Загора

и при записване.
Ако се случи нещо на детето ти именно това нискиквалифициранолице ще окаже помощ на детето ти.

# 35

и при записване.
Ако се случи нещо на детето ти именно това нискиквалифициранолице ще окаже помощ на детето ти.
Не си разбрала мисълта ми!
Никой естествено няма да работи за без пари,но тези въпроси не ги решават родителите.
И пак повтарям - зо държавно училище - НЕ!
Плащам данъци,както и всички останали.

# 36
Според мен не е редно родителите да плащат,но май се рзчита на страхът им(който е основателен),че ако нещо се случи,няма да има кой да окаже необходимата медецинска помощ на децата им.

Общи условия

Активация на акаунт