Подстригахте ли косичката за да се сгъсти?

• 7 316
  • 157
  •   1
Отговори
# 90
  • Плевен
Не съм и не мисля, че има ефект от това. Около мен имам много примери на постригвани О номер и пак с рядка коса и обратно. Просто гъстотата на косата май се и въпрос на ген и нищо друго  newsm78

# 91
  • София
не, разбира се...това са пълни глупости.
подстригвах го след като стана на година(не от суеверие, просто тогава му порастна достатъчно коса, че да има какво да подстригваме Simple Smile), не 0 но първи номер...не се сгъсти от това...лека полека с времето сама си стана повече и по-гъста...и спря да расте само отгоре като на пънкар Simple Smile))

Това е и моето мнение, пълни глупости са това с постригването до кожа.

# 92
Досега само два пъти съм й подстригвала бретона с по един пръст, защото й влизаше в очите. Нямам намерение да я подстригвам късо, пък и баща й не дава  Grinning, била момиче и трябвало да е с дълга коса.

# 93
Не съм,нямам и намерение да го подстривам чак до кожа  Peace

# 94
Аз пък малката ми дъщеря я подстригах нула номер, беше на годинка  Blush

Сега ако ми е никога няма да го направя, но преди 10г. живеех все още със свекървата
и тя беше "специалист" по всичко. Няколко пъти все това повтаряше и аз и повярвах-
стара жена, отгледала 3 деца, доверих се.
А и като гледах каката /с 3г. е по- голяма/ с буйна коса, а малката с перушина, си мислех, че ще помогне..
Никакъв ефект- само си загрозих детето, докато пак му порасна косичката.

# 95
Не, не съм до ден днешен, не смятам, че има нужда.
Не смятам и че това с подстригването 1 или 0номер има влияни евърху сгъстяването на косата.

# 96
  • София
не, защото има много гъста коса. Подстригатхме малко преди 2 седм, колкото да не му влиза в очите.

# 97
  • софия
Не съм,но и не смятам,че това ще помогне. Naughty

# 98
Няма нищо вярно в това твърдение , косата , както и всичко останало си е до ген . Косата на сина ми е постригвана вече , поради това че бретона му влиза в очите , само и единствено за това . Не бих постригала детето си 0 номер .  Peace

# 99
Не и не смятам да го подстригвам до годинка.След това ако му е много дълга и му пречи ще я подкъся малко  Peace

# 100
  Не, подстригах го защото му беше много топло.

# 101
Аз не спирам да се чудя на това , че все още има хора , които вярват в тази глупост  Confused

# 102
Не мога да си кривя душата, че имаше ефект от подстригването.
Най-много при малката. Косичката и се заплиташе отзад, имаше много корички и все не растеше, а аз исках да връзвам опашчици и да правя прически (ненаиграла се  Mr. Green). Подстригах я 2 номер и започнах да третирам яко коричките. Като резултат започна да и израства "голямата" коса - нищо общо с бебешката.
Ноооооо...НО!
И двамата имат много гъсти коси, не благодарение на моята намеса, а на моят ГЕН!
Тук сме двечките.. Mr. Green

# 103
  • Стара Загора
Не. Тя без това си му е гъста.

# 104
  • София
Мен са ме стригали нула номер на 1г.- пълна глупост- косата си ми е рядка и тънка
Заблудата е защото при бебетата косичката е мекичка ,а после става по- твърда и затова си мислят някои че се сгъстява...

Общи условия

Активация на акаунт