ЖЕНА БЛИЗНАЦИ!? - 2

• 25 909
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Благодаря Близначки мили.Мама е мама на две близначета-усмивка и батко й:)) Утре ще я чуя и ще й кажа,че много близначета са се молили за нея.Само знам,че е адекватна,без апаратури,утре я свалят в отделението.Майките са безценни,както ние за нашите деца.Прегръщам ви силно Hug Hug Hug

# 616
нещо не можах да се справя с албумчето...
оставих ги както си бяха преди на отделни папки.
сори Simple Smile

# 617
  • Варна
Привет близначета,мама се възстановява вече Praynig и съм по-спокойна.Оправих снимките,сега са в албумчето с близначетата.Във Варна се изсипа голям дъжд днес,надявахме се да поиграем но е мокро.Няма ви никакви вече 2 дни.Нека някой се появи,споделете какво става....

# 618
  • Пловдив
УСМИВЧИЦЕ радвам се за майчицата ти  Hugнека жената да се въстановява още по бързо Hug Hug Hug

Аз цял ден днес месих козунаци, круши, правих и хляб та раздавах за баща ми на този ден почина преди 8 месеца
Да раздам и на вас

# 619
  • Варна
Да почива в мир баща ти ЗИЧЕ,много боли да загубиш близък,но животът е такъв.Вярвам,че скъпите за нас хора отиват в едно добро място,в свят без болка и мъка.Взимам си от подавката.Бог да прости Praynig

# 620
  • Някъде в търсене ............
Зиче , моите съболезнования  Hug взимам си от почерпката и Бог да прости! На по-добро място са

# 621
Усмивче,много се радвам за майчето ти! И от мен има поздрави!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Зиченцееей  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 622
Усмивка, радвам се за майка ти!
Зиче, съболезнования!

Ние днес си направихме разходка с беба в морската градина... добре и се отразява Simple Smile спи и гък не казва. После като се прибрахме не беше много доволна, ама няма как, не можем цел ден по градинките да висим Simple Smile
Нашия татко е толкова горд, че не мога да се вредя да бутам количката Grinning
Нямам търпение да порасне и да я заведем на плаж.
Сега си лягам, че това ставане посред нощ да я храня не ми  се отразява добре...

# 623
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
ЗичеHug, мир на душата му.

Момичета, на почивка съм, та наминах само да ви видя как сте в темата. Да споделя само, че ако може, бих живяла на морето целогодишно.  Heart Eyes

# 624
Didranad къде си на почивка? Качи някой снимка в албумчето да се похвалиш Simple Smile

# 625
  • Варна
ама няма как, не можем цел ден по градинките да висим Simple Smile
Нашия татко е толкова горд, че не мога да се вредя да бутам количката Grinning

Може може,висяла съм та пушек се вдигаше,ама вкъщи се не издържаше,то все ревеше моето малкото.Миличка,точно сега е момента да й спираш нощното.На мен нямаше кой да ми каже и до ден днешен ставам нощем да давам чай-убийствено е.Дет се вика малката не знае още от къде изгрява слънцето.Не й трябва нощем,че мама има нужда от сън.Питай патили.Мъничка е и за няколко дни ще свикне.Аз съм на морето ама друго си е почивката

# 626
момичета търся вътрешна информация за веригата Меркатор
http://www.mercator.bg/za_mercator/mercator_grup
откриват магазин във Варна и моя мъж е на интервю, а никой няма идея какви са като работодатели.
писах в разни други теми, но никой нищо не казва...
да имате някой познат, който работи там?

# 627
  • Варна
Мадамкииииииииииии,няма ви нещо 2-3 дни #Crazy
Вилияна82,не съм чувала нищо за тези мила newsm78

# 628
ей къде се затрихте всички?
вече си помислих, че темата е заключена Simple Smile
може ли такова нещо!!!???
я се стегнете!
Simple Smile

# 629
ей мЪ бе....И аз съм тука Mr. Green