Точковата Диета на "УУ" ям каквото си искам и отслабвам трайно!

• 78 261
  • 746
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте момичета,

прочетох ви по диагонал, че бързам да се оплача колко съм тъжна. Сутринта ми беше първото отчетно мерене и....НИЩО  Cry Cry Cry, ама грам дори не е мръднал тъпия кантар Sad
Това не е голяма изненада за мен, аз от 1 година много трудно свалям, но така се надявах да му се не-види  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Много съм сърдита на гадния си организъм, но продължавам

Днес съм яла:

закуска 3 шоколадови бонбона  Embarassed- броя ги по 1т на бонбон

обяд: пържена пъстърва -3т за пъстървата и 4 за мазнина; краставици и домати за 0т.

ако нещо не смятам като хората, моля да ме поправите  bouquet

# 346
 milinkoto 4т за мазнината е не е ли много бе. Най-много сложи 2т.
Заради това карначе снощи сега имам да спестявам цели 6т днес, защото днес ми свършва седмицата.
За довера ще трябва да е нещо до ситост със зеленчуци или ще наблегна на гъбите ,че да има количство.

# 347
   Здравейте момичета. Мисля да се включа при вас. Изчетох темата набързо, не много задълбочено, но нямам време, а искам да започна от днес. Това със следенето на грамчета и смятане на точки ще ми е доста досадно, но дано поне даде резултат. Ще питам много и се надявам да ми помагате поне в началото.

Мисля, че точките ми са 22. Смятам ги така: 7т. за жена + 4 за възраст (33) + 8 за килограми (82) + 1 за ръст (1.60) + 2 за движение (смятам го неседящо, защото правя разходки с малката, чистене у дома, но не знам дали съм права за тези 2 точки).

Днес съм на:
1. голяма чаша кафе с 1 и половина ч.л. захар с прясно мляко (сигурно около 30мл.) - сметнах го 2т.
2. 4-5 с.л. кус-кус със сирене останали от малката - 5т.
3. 1чиния зелен фасул с 1с.л. кисело мляко и 2ф. хляб - 8т.

Всички точки са смятани грубо. Не видях никъде зелен фасул. Моля ако някой може да ми каже поне дали се доближавам до вярното смятане на точките.

Надявам се да влеза в релси и да не ми писне да броя точки. А и най важното надявам се да има резултат. Не прочетох някой да е споделил за резултати освен двете  Десита.

Успех на всички.

# 348
Здравейте и от мен ,както обещах се включвам от днес в редиците ви .
Мерките ми са ръст 165 см, 58 кг, а желаното ми тегло е 52, а ако стигна и до 50 ще е още по-добре.
Започвам с 18 т на ден и ще започна да ви питам много .

И сега менюто до сега

З:  половин банан 1 т
О: ориз със зеленчуци/грах, тиквички, домати, лук, моркови ,патладжан, брокули/ до ситост ,слагам му около 6 т , заради грахта  и мазнинката и салата от моркови и зеле с 2 -2 т.

И така до тук 9  т.

За вечеря остават 9 т и имам половин дюнер и се чудя дали него да изям или кюфтета на скара.
Но ще го измисля после , а утре ще карам лунната .
Връщам се назад да ви чета.

Изникнаха няколко въпроси докато ви прочета, та...

Кафето , ако е само кафе без подсладител, захари или мляко ,само чисто кафе нали няма точки?
И днес си купих да ям утре Активия  ягода с фибри и мюсли ,но не сме я обсъждали,та незнам как да си я сметна, дали си има готови точки  или да си я сметна от табличката?

Последна редакция: пн, 12 апр 2010, 15:09 от sisi_8227

# 349
sisi_8227 plodovete нямат точки... значи за банана не си смятай.
Лунната няма ли адско гладуване и захранване? Неможеш да ги смесваш тогава. Свърши лунната и после почвай, защото за ден на лунната през който не си си изяла точките ще трябва да наваксваш. Предполагам че ядене на УУ след глад ще стане нещо като мини йойо т.е. ще си наваксаш килата от глада с Лунната заради УУ мн. бързо. Мое лично мнение, но пробвай.
Tincheto 78 под 160 е една точка, следователно ти имаш две за ръст. А за движение не си смятай. Защото не го правиш като вид работа т.е. 8 часа на ден. разходките си ги смятай бонус. Иначе няма да функц.
milinkoto колко мазнина сложи? Ама може, ако са били 1-2 с.л. олио. То за пърженето отива мн олио...
bva ами шопинга.... мн е натоварващ, бързаш, качваш стълби, в стрес си, събличаш се обличаш се. Къде къде по изморително от една разходчица в парка Wink
А за колата лайт. Сега зададох в софтуера...пуска ми 0 точки... Четох,четох...изчетох се и стигнах до извода, че всички напитки които имат до 1,8 кал. на 100мл. излиза че могат да се пият без точки. Калкулатора не ги хваща newsm44 Но за всички зиро напитки знам че са "безплатни"

МНОГО МИ СЕ ПУШИ...... smile3514 smile3511 Banghead

П.С:sisi_8227 прочети първия пост за правилото 3х3. Има продукти от които общо 3 пъти ако се яде на ден имаш право да си смяташ 0 точки. Т.е. не от всеки продукт 3 пъти на ден а от самия блок продукти 3х. Например захар, мед, мармалад със захар по една чаена лъжичка. Аз сутрин си пия кафето с 1 ч.л. захар и мн. малко мляко и не си смятам точки, вечер на чая меда също. Така че първото ти кафе сутрин си е без точки. А кафе без мляко без захар или само с захарин си е без точки винаги. За активията: гледаш на опаковката какво пиши и смяташ точките на порцията с калкулатора. Него можеш да го намериш в моя подпис под "Седмичен Базис+калкулатор" сваляш го на твоя комп и си смяташ както на продуктите точките така и бонус точките.

Последна редакция: пн, 12 апр 2010, 15:25 от weightie

# 350
   weightie, благодаря за отговора. Еми ще смятам 21 точки тогава.

А би ли споделила за зеления фасул. При него важи ли фактор Ситост, колко точки е примерно 1 порция. Аз днес го сметнах с фактор ситост 3 точки, но не знам дали е правилно.

Другото, което ме интересува е грамажа след приготвяне ли се отчита или преди това? Примерно като се яде макарони или спагети.

# 351
Грамажа на сурово се отчита винаги. Да всички бобови растения са със фактор ситост, както и зеления фасул. Даже сега ми се прияде...(Всичко ми се яде в момента. Май ще си купя цигари. Избива ме на нерви и незнам...)

# 352
weightie, не знам колко олио има, защото я ядох в ресторант. Не беше много мазна, а и аз не и ядох кожата, но приемам, че са изяла 2 с.л. олио

Аз не пуша от 42 дни, и за моя радост и изненада не съм качила дори грам. Но да ти кажа все още ми се пуши от време на време, а днес особено много, защото е един фантастично гаден ден  smile3515

# 353
zdraveite,otdavna ja pravix podobna dieta.imashe efekt no mi pisna da smjatam i vse da se saobrazjvam,sega sam v perfektna forma ot slucaina sreshta s edna zena.zavede me na individoalna konsultacija i sled tozi den zabravix za problemite s kilogramite.dori mi pomognaxa za problemi koito ne ocakvax da resha,no te sa dr. tema.ako zelaesh pishi mi shte ti dam nomerat i,tj s tova se zanimava Simple Smile

# 354
viktorij кой с какво се занимава?
Извинявай ама не разбрах за какво става дума...
Ааа сигурно за milinkoto ...
Я разкажи на всички за тази магическа система/режим/диета...

# 355
zabravix da dobavja ce tova sa xranitelni dobavki i vitamini.licno na men mi dade xr.dobavka i cai.posle si vzex i dr.neshta.straxotni sa.imat i neverojatna kozmetika za lice.

# 356
firmata e herballaif.moze i da si cuvala.az licno nebjx

# 357
sisi_8227 plodovete нямат точки... значи за банана не си смятай.
Лунната няма ли адско гладуване и захранване? Неможеш да ги смесваш тогава. Свърши лунната и после почвай, защото за ден на лунната през който не си си изяла точките ще трябва да наваксваш. Предполагам че ядене на УУ след глад ще стане нещо като мини йойо т.е. ще си наваксаш килата от глада с Лунната заради УУ мн. бързо. Мое лично мнение, но пробвай.
Вярно,че трябва да се наваксват точки после  newsm78,не бях се замислила за това.Май ще си пладувам утре и почвам от сряда тогава , а днес ще си се храня както обичайно.И плодовете знам,че не носят точки, но все паке  банан и реших да му дам точица.

П.С:sisi_8227 прочети първия пост за правилото 3х3. Има продукти от които общо 3 пъти ако се яде на ден имаш право да си смяташ 0 точки. Т.е. не от всеки продукт 3 пъти на ден а от самия блок продукти 3х. Например захар, мед, мармалад със захар по една чаена лъжичка. Аз сутрин си пия кафето с 1 ч.л. захар и мн. малко мляко и не си смятам точки, вечер на чая меда също. Така че първото ти кафе сутрин си е без точки. А кафе без мляко без захар или само с захарин си е без точки винаги. За активията: гледаш на опаковката какво пиши и смяташ точките на порцията с калкулатора. Него можеш да го намериш в моя подпис под "Седмичен Базис+калкулатор" сваляш го на твоя комп и си смяташ както на продуктите точките така и бонус точките.

Благодаря за бързия отговор ,свалила съм си калкулатора и ще си го ползвам него.А кафето си го пия чисто и знаех за трите продукта без точки  Wink,това съм го чела.

# 358
ami podrobno nebix mogla.obesnixa mi ce e individoalno.izmervat te na njkakav ured i sled tova ti izcisljavat njakakvi neshta ,razpitvat te kak se xranish piesh li voda i dr.ot sorta.posle ti preporacvat koi sa nai podxodjashti za tvoiti ezednevie.izvinjavai ako ne sam mnogo izcerpatelna no vece ne si spomnjam savsem tocno. Grinning

# 359
firmata e herballaif.moze i da si cuvala.az licno nebjx

Тъкмо щях да попитам дали е Хербалайф ,аз съм пробвала продуктите им и чая съм пила, но преди години , е честно казано бая ми е скъпичко , Wink, а и свалих тогава само 2 кг, а майка ми дори напълняваше ,явно си е до натура, аз съм много против тези добавни и прочие .
Пазара е бъкан с такива продукти и по-точно аптечната мрежа ,предпочитам да се храня балансирано и да не прибягвам до такива продукти  Wink.

Общи условия

Активация на акаунт