Точковата Диета на "УУ" ям каквото си искам и отслабвам трайно!

• 78 260
  • 746
  •   1
Отговори
# 240
Браво за минусите на двете Десита   bouquet
Аз ще се тегля чак в понеделник и дано до тогава има някакъв напредък  Praynig
Ето и дневното ми меню:
З: 60 гр. мюсли (4т), плодово кис мляко 0.2% - 125 гр. (2т.)
О: ръж. спагети до ситост със сос от домати, босилек и чесън (4т.)
В: Скат филе на скара, домати и краставици без мазнина (3т), 200 гр. кис. мляко 0.1% - 1т.
Гризкане: за сега само 1 ябълка, но ще ям нещо до 19т., най - вероятно ще са сурови ядки Simple Smile
И продължавайте да се хвалите с минуси  Naughty, не се спотайвайте  Whistling Hug

# 241
  • Vaudreuil Canada
Мацки вчера смятах по колко точки съм изяждала предните дни и се отчаях ... аз само с газираните напитки правя точките за деня  Embarassed
Явно от там ще трябва да започна да режа... Въобще все още съм на фаза настройване и осмисляне на процеса (като свършат козунаците ще стартирам)
Браво на отчитащите минуси!!!

# 242
Момичета има домашна кайма-в по-голямата часте телешка. Ако си направя нещо с преобладаващо да е каймата колко точки да си сложа. Е, има и мазнинка в нея де. Върти ми се нащо като руло "Сефани". Да сложа месо до ситост 3т , за мазнината 2т, и за яйцето в 1 порция 2т. Дали са ми верни сметките?

# 243
100гр. смесена кайма има 6т. Е айде ако е повече телешко...може 5т на 100гр. Ама в момента в който има мазно, се покачват калориите и мазнините и с това точките. Ти си реши  newsm78 Ама аз не бих я смятала със фактор ситост Thinking
То макар че като направиш рулто стефани можеш да си изчислиш общо на цялото точките и да делиш на порциите, пък може и да не е много?! newsm78

# 244
ето го и моето меню днес:
з: козунак за 4,5т. с мармалад (Свърши най после тоя гаден козунак, ама след вчерашните коктейли мн ми стържеше корема и ми се хапваше нещо нездравословно)
о. Варена царевица до ситост 3т. и 1 к. таратор1т. общо 4т.
в: свинско филе запържено в грилтигана с малко зехтин и розмарин 4т. 2 тънки фил. джабата с маслини 2,5т. + домати и краставици общо: 6,5т.
гризкане: кисело мляко с плодове 3т.(няма начин, мн ми се отрази алкохола, понеже пия рядко най много 1 чаша вино, а и тея коктейли са направо убийство трябва да наблегна), ябълка, банан
общо:18т. нищо не спестих, ама утре смятам да спортя...така или иначе от първия ден съм на 22 минус cry Banghead

# 245
Вкусна салата за по-добра и по-бърза обмяна на веществата... Grinning 1,5т.

1/2 ряпа
2 големи моркова
3 с.л. кис. мляко 0,1%-1% 0,5т.
1 с.л. олио/зехтин
оцет (балзамико тъмен)
сол

Ряпата и моркова се настъргват. Посоляват се и се добавя олиото, оцета и кис. мляко. Разбърква се добре и е готова за консумация.

# 246
Добро утро,момичета GrinningПри мен всичко е наред.Продължавам с диетата.Засега не чувствам глад.А по повод вчерашния пост на weihtie към мен искам да кажа,че се тегля всяка сутрин/навик от Дюкан/и днес ми е четвърти ден от диетата,така че може би е рано да се надявам на минуси.А причините,поради които не смъквам аз си ги знам-малко кг за сваляне,не мога все още да си изям точките за деня и организмът ми е привикнал към протеиновото хранене на Дюкан.
  Въпреки това продължавам да се надявам ,че и при мен ще има резултат от "УУ" и благородно завиждам на всички,които свалят.Браво,момичета Hug Hug Hug

# 247
Относно хлябът "Вита"искам да кажа,че аз днес също си купих от този без брашно.1 филийка от него тежи около 36 гр.и има 1,4 т.или 3 филийки/109 гр/носят 4,2 точки.Съставът му е :пшеничен шрот,кисела ръжена закваска,пресована мая,подобрители,кълнове  .На първа стр.на темата пише 1 филийка ръжен хляб/50 гр/-1 т.А от хляб "Вита"50 гр.носят около 2 т. ThinkingКое да смятам за вярно???                           

# 248
Привет и от мен моми4ета  Hug smile3501
desinceto82 и  dessitto браво за минусите
annivv  6те успее6 ,бавно ,но сигурно  Hug
Бързам да се похваля ,4е съм минус 1 кг  newsm44 ( и аз се тегля всяка сутрин , навик   )
Продължавам с диетата за6тото имам доста да свалям  Mr. Green
weihtie благодаря ,4е пусна тази тема  Hug и за рецептите които дава6   bouquet ,както и на вси4ки останали моми4ета  Hug
Да ви кажа аз ве4ер съм на салати и малко месо ( филе )
сутрин овесени ядки с пр.мляко,после хапвам малко сирене ,плодове,
на обед готвено пак месо филе и картофи или със салата
Да ви питам граха колко да го сметна като ле6тата 4 т на пълна купа или не6то не го намирам  newsm78

# 249
Относно хлябът "Вита"искам да кажа,че аз днес също си купих от този без брашно.1 филийка от него тежи около 36 гр.и има 1,4 т.или 3 филийки/109 гр/носят 4,2 точки.Съставът му е :пшеничен шрот,кисела ръжена закваска,пресована мая,подобрители,кълнове  .На първа стр.на темата пише 1 филийка ръжен хляб/50 гр/-1 т.А от хляб "Вита"50 гр.носят около 2 т. ThinkingКое да смятам за вярно???                           

Здравей Paia4e_54, тези точки на първия пост честно казано съм ги превеждала за майка ми, като съм се съобразявала с това какво яде и копува тя. Ръжения хляб на филийка за 1т. си е най-обикновения ръжен хляб с примеси дето е на едни малки филийки и може да се купи в всяка пекарница. Иначе пълнозърнестите хлябове от шрот си имат на филия 1,5 т.е. според хляба. Изчислявате по данните на опаковката. От това което си писала изглежда че твоя както и моя има 1,5 на филия. Става и за ситост. Аз като изям 3 фил, което се случва най-много 1 път в месеца, защото много засища, си го смятам за ситост с 4т.
А относно предния ти пост: еми да ти си знаеш много добре на какво се дължи Wink но всичко ще се оправи, като свикне организма и ти към точките, ще дойдат и минусите Peace

# 250
Привет и от мен моми4ета  Hug smile3501
desinceto82 и  dessitto браво за минусите
annivv  6те успее6 ,бавно ,но сигурно  Hug
Бързам да се похваля ,4е съм минус 1 кг  newsm44 ( и аз се тегля всяка сутрин , навик   )
Продължавам с диетата за6тото имам доста да свалям  Mr. Green
weihtie благодаря ,4е пусна тази тема  Hug и за рецептите които дава6   bouquet ,както и на вси4ки останали моми4ета  Hug
Да ви кажа аз ве4ер съм на салати и малко месо ( филе )
сутрин овесени ядки с пр.мляко,после хапвам малко сирене ,плодове,
на обед готвено пак месо филе и картофи или със салата
Да ви питам граха колко да го сметна като ле6тата 4 т на пълна купа или не6то не го намирам  newsm78

dari7 поздравления за минуса!!! smile3501
Граха има на 100гр.1т. или 3т. до ситост!

# 251
ето и моето меню за днес:
з. млечно хлебче с мармалад -2т.
о: макарони(4т) с песто от грах (2)-6т.
в: салата от ряпа и моркови-1,5т+фил. пълнозърнест хляб с нискомаслено сирене за мазане 2т. и 5 маслини 0,5т- (4т)
гризкане: сок от череша 1т. 5 бадема 0,5т. и блокче шоколад 0,5т., ябълка, ягоди
Общо за деня 14т. спестени 4т. и ще ходя на фитнес за 1,5часа + 5 бонусточки
От голямото ядене съм след днес с 13,5 отгоре....ама и тях ще компенсирам

# 252
Здравейте момичета,
ето още няколко любими рецепти за мазила върху филийките:

Вегетариански пастет-5т.

100гр. червен боб сварен(от консерва/буркан)1т.
100гр. пушено Тофу 2т
2 ч.л. олио 2т.
4 ч.л. вода
1 малък лук
2 с.л. майоран
магданоз, сол и пипер

Боба, тофу и лукъ се нарязват на ситно. Добавя се олиото и водата и се пюрира. След това се овкусява с подправките. Пюрира се последно и е готово за консумация.

Доматено сирене за мазане-3-4т.

240 гр. обезмаслена извара/обезм. сирене за мазане 0,2%2т./1%-3т
1 домат
1 с.л. пармазан настърган 1т.
1 с.л. чубрица
сол, пипер

Домата се реже на ситно и се изцежда течността. Добавя се изварата, пармазана и чубрицата и се пасира. Увкосява се с солта и пипера и е готово за консумация.

Чеснов крем за мазане2-3т.

240гр. обезмаслена извара/сирене за мазане 0,2% 2т./1%3т
2 скил. чесън
1/2 лук
1 ч.л. розмарин
1 ч.л. майоран
1 ч.л. чубрица
босилек (ако е ронен 2 с.л.)
и магданоз пресен колкото количеството на босилека
сол, пипер черен
Лука и чесъна се режат на ситно. Изварата се прибавя към тях, заедно свсички подправки и се пюрира добре с пасатора.

Вегетариански пастет 2вид- 1т.

100гр. варен бял боб 1т
25гр (1/2 малък червен лук)
1 скил. чесън
2 с.л. вода
1 с.л. гъсто доматено пюре (прецедено)
червен-черен пипер, сол и може малко чили или ронени сухи парливи чушки.
Магданоз по желание.

Лука и чесъна се режат на ситно. Прибавят се към боба заедно с всички подправки и се пасира, докато се получи кремовидна маса.

Зеленчуков пастет  с гъби 2,5-3т

120 гр. нискомаслена извара/сирене за мазане 0,2%-1т/1%-1,5т.
2 варени белтъка 1т.
1 с.л. нискомаслено пр. мляко
50гр. гъби
1 малък домат
1/2 чушка
50 гр. царевица 0,5т
сол, черен и червен пипер
 Белтъците, гъбите, домата и чушката се режат на ситно. Смесва се изварата с млякото и се добавя към зеленчуците. Увкосява се с подправките. По желание може да се пюрира.

# 253
Здравейте момичета-кокичета.

От понеделник и аз съм във вашите редици .
До 7-ми март карах 90-дневната диета и свалих 11  кг и от тегло 66, станах на 55 кг и след края на режима се почна голямото плюскане и отпускане.
И качването на кг стана на лице и съм около 1 или 2 в + ,та със този режим ми се струва разумно да започна да сваля излишното и да ми стане ,като начин на живот, защото опитах разделното , но определено не е за мен това , защото трябва да готвя две манджи , а и няма как да се дояжда , абе не става. Laughing

Харесвате ми с позитивното си мислене и с радост ви чета.

Само искам да дам едно предложение ,да се направи отделна тема за рецептите ,както си имат 90-дневките и Дюканките ,за да ни е по-лесно да си намерим ,това което ще ни хареса да хапваме , а не да се ровим назад из страниците на всичките теми,защото сам по себе си този режим тепърва набира скорост и предполагам, че ще има много нови попълнения и ще се пише повечко .
Това е от мен , до понеделник ще ви надзиравам и ще се радвам на резултатите ви .  bouquet Hug

# 254
sisi_8227 добре дошла! Да идеята е добра с темата за рецептите. Сега ще я пусна.

Общи условия

Активация на акаунт