Точковата Диета на "УУ" ям каквото си искам и отслабвам трайно!

• 78 260
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
Момичета,
пуснах тема с рецепти Уейт Уотчърс - Рецепти

. Ако готвите нещо вкусно, пускайте рецептите там!

# 256
 здравейте мацки bouquet

sisi_8227 добре дошла, ние май наистина почваме да се множим

Идеята за тема с рецепти е супер! Браво на sisi_8227 за идеята и на weightie за осъществяването

# 257
Момичета, хляб Вита е различни калории. Има един дето има 103кал на 100кг. Нещо беше с 6 зърна без брашно. Иначе другите са със над 200калории на 100гр. Снощи и аз купих Вита, но не като предния ми, а какъвто имаше в магазина и обърнах внимание, че е с по-малко мазнини, но с повече калории.
dari7 БРАВО и от мен!
Всички да се похвалят с такива резултати.
Да ви кажа за вевче се вманиачвих да гледам етикетите и да смятам. Мисля че така е най-вярно смятането на точките. Щото то от един вид продукт може да има разновидности, който да не носят еднакво точки. За съжеление обаче не всички стокви имат етикети за енергийните стойности.

# 258
  • Vaudreuil Canada
На какви интервали обичайно се мерите? Седмица??

# 259
Момичета,
пуснах тема с рецепти Уейт Уотчърс - Рецепти

. Ако готвите нещо вкусно, пускайте рецептите там!

Hug Hug Hug

# 260
Здравейте!
До момента съм си използвала 13 от полагащите ми се 25 точки,но може би заложих повече на плодовете,а те пък нали захар много носят ooooh!Сега малко шоколадче ми се полага.Решила съм утре сутринта все пак да се претегля и да видя има ли резултат,това да се меря веднъж в седмицата не мога да го направя,пусто любопитство...
Браво на момичетата с минуси!

# 261
  • Варна
Момичета,предлагам всяка от нас,когато смята някакъв продукт по формулата да вписва точките му тук и така ще си запълваме списъците с продукти!После ще напиша за пастет Апетит на Компас и някои други...Честито на минусите!Браво мацки,колкото повече минуси,толкова повече стимул!!!! Hug

# 262
Здравей shemet_neveroiaten ,

по принцип Уейт Уотчърс казват на 7 дена. Даже предлагат групи, в които се ходи седмично и има само едно засичане на 7 дена, понеже казват че тялото т.е. организма има нужда от време за да се напасва на количеството енергия, вида храна и т.н. Но вие си решете. Ако искате се теглете всеки ден, но така ще видите че някой ден има плюс, някой ден минус а по някога застой. АЗ се тегля само 1 на седем дена, защото ежедневното теглене в началото направо ме побъркваше и от части адски много ме демотивираше. Понякога ако вечер се яде късно или храна която и трябва повече време да се преработи на др. ден тежиш повче от очакването и това направо ми смазваше мотивацията! Cry

annivv препоръчвам ти след като имаш 25 точки да ядеш на ден поне 21 точки. Не за друго, ами така като стигнеш в фаза задържане и запазване на теглото, организма ти ще може с повече храна да задържа теглото и няма да има йойо. А и е най добре да се предържаме към режима, щом така са ги изчислили точките. Ама ти пишеш че ще хапваш шокола, е сигурно и ще вечеряш тъй че, ще си наваксаш. Ама аз да си кажа, да си дъвча аз мойто като свекърва.... Joy

bva как го намерихте тоя хляб...направо позеленявам от яд че още не съм открила хляб с 100кал. на 100гр.  Mr. Green newsm61 Аааааа не, утре тръгвам да обикалям из супермаркетите.....Трябва да си го намеря, той е направо смъртоносно нискоточен Grinning eat

# 263
Момичета,предлагам всяка от нас,когато смята някакъв продукт по формулата да вписва точките му тук и така ще си запълваме списъците с продукти!После ще напиша за пастет Апетит на Компас и някои други...Честито на минусите!Браво мацки,колкото повече минуси,толкова повече стимул!!!! Hug
СУПЕР ИДЕЯ newsm10 Така правят в УУ форума.
Дали може да пуснем тема с заглавие "Уейт Уотчърс - Колко точки има...?". Там всеки може да пише продукти които е изчислил, или пък да пита за разни продукти, на които не знае точките?! newsm78

# 264
  • Пловдив
Дали може да пуснем тема с заглавие "Уейт Уотчърс - Колко точки има...?". Там всеки може да пише продукти които е изчислил, или пък да пита за разни продукти, на които не знае точките?! newsm78

Не може. За всеки режим или диета има по една тема. Изключение правят само рецептите.

# 265
  • София
Освен да се направи една Excel таблица и да вписваме точките , като ще се обновява на всяка тема. И пак да питам някой да знае Корнито колко точки е?

# 266
Супер идея. Сега ще пусна една в гугъл докс и ще пусна линка. И почваме да нанасяме. Кажи корнито каква марка е и какво? Неможе ли да се намерят данните в нета?

# 267
Момичета ето я табелата за нанасяне на точките. Аз сега ще нанеса на базисните продукти като олио и т.н. и ще ги подреждаме азбучно за по-лесно.
Табелата ще намерите ТУК newsm10

# 268
Аз ще си ви подосаждам до понеделник и после непрекъснато  Mr. Green.

Много се радвам ,че се раздвижи темичката. Hug.

И идеи прекрасни давате.

Аз разпускам ,уж скромно , но много калорично.

Днес си правих един десерт с козунак ,прясно мляко и яйца ,това нещо запечено и накрая със сметана отгоре ,абе вкусотия голяма се получи,който е гледал Гала сутринта го е видял.

# 269
  • София
weightie, на опаковката не пише колко калории е и т.н. Понеже пише, че е произведено в Германия може да си го засичала по форума. За състав не мога да напиша, че го нямам пред мен.
Пуснах търсачката в Google  и не ми показа нищо   Thinking

Понякога когато съм на път няма как да ям нищо освен нещо на бързо. За това ми е интересно Корнито /с банан ми е любимо/ колко точки има, Бейк Роус също. Обаче полудявам когато видя, че на опаковката нищо не пише  Twisted Evil

ПП. Ето намерих малко инфо за хляба на Вита
Може да се включи в табличката, има на всеки вид хранителните стойности

Последна редакция: чт, 08 апр 2010, 20:57 от dessitto

Общи условия

Активация на акаунт