Точковата Диета на "УУ" ям каквото си искам и отслабвам трайно!

• 78 260
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте, момичета. Не съм на вашата диета, но скоро може да вляза и във вашия "отбор". Не ми стана ясно как точно да изчисля точките на храните, които ги няма в списъка. Ще ми разясните ли?

пп. На втора станица видях този калкулатор http://www.myjane.ru/diets/calculator/

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 18:51 от Плодчe

# 406
Здравей Плодче,

виж в моя подпис в Седмичен Базис като кликнеш можеш да си свалиш една ексел табела, която е разделена на 7 дни както е в УУ и там си ги има калкулаторите, като директно ти изчисляват точките на продукта и изяденото от теб количество. Иначе формулата я има в първия пост. Прочети го, там е формулата за дневните точки и формулата за изчисляване точките на продуктите.
За тази формула руската немога да ти гарантирам, аз руски незнам а и незнам дали е за Флекс на Уейт Уотчърс или за някия друга по-стара тяхна програма и може да има разминавания.

# 407
weightie, не разбрах как да смятам с формулата, за това "се доверих" на калкулатора  Peace
Калкулаторът пресметна следното:
пример: вафла
ккал в 100 гр.:488
мазнини: 27
вафлата е 40 гр. = 4,5 т.

А как ще стане по формулата?

# 408
аз смятам също с автоматичен калкулатор. Имам софтуера на УУ за това. Но сега сметнах и излиза наистина 4,5т. Дано всичко е точно като смяташ с него Peace Предполагам че ще е окей newsm10

# 409
Моите точки ги сметнах 18, ако има грешка, поправете ме.

жена: 7т.
възраст 21: 4т.
кг.54-55: 5т.
 ръст 165: 2т.
седнала: 0т.

Често пия 3в1, но не мога да сметна колко точки е, някой смятъл ли го е?

# 410
weightie, благодаря. Аз си сметнах точките, но някой по- напред беше писал обиколка на талия и ханш. Та затова. Simple Smile
Моите са 22 точки получени по следния начин:
жена-7т
възраст-4т
кг-7т
ръст-2т
движение-2т

# 411
Момичета за миналата седмица съм минус 1,5кг! Спестени останаха 3 точки. Вече така свикнах , че до обяд си гризкам плодове, предимно ябълки. Вече не ми е трядно да се вмвествам в точките. Като че напоследък не ми сеяде чак толкова сладко. Тази вечер бях на косъм да купя едни еклерчета, но се отказах.
Доказахме вече, че тази формула на дитета действа, така че всички с пълен напред!!!

# 412
bva Честит ти минус!!!!  bouquet Hug Много си ми мотивираща в тези трудни МЦ времена за мен Embarassed Cry БРАВО!!!! Ех, и еклерчета може. Малко спорт...и тогава и за тях има място! Party

gretacvetina правилно си сметнала значи. Това за другите мерки беше защото нямах формулата, а ги смятах с моя софтуер, а той засича и седмичната разлика на мерките в ханш и талия и без да задам тях не иска да смята. Та за това. Иначе те не са важни за дневните точки. Само за отчета Peace Пожелавам ти успех и много минусчета Hug

Плодчe
Имаш колкото мен Peace За 3в1 аз не пия, само като съм при майка и като ми е първо кафе не го смятам, защото млякото е малко според мен а захарта влиза в правилото 3х3 (виж в първия пост). Инче предполагам че би имало 0,5т. Да ме поправи някой ако знае колко точки има. Аз така по усет му ги слагам ама незна newsm78 Thinking

# 413
Момичета, от утре съм сред вас. Хареса ми режимът, защото и да отида на гости (примерно) ще ям каквото има, а не каквото трябва да ям точно този ден (както е при много други диети). Имам и един друг въпрос. Според вас правилно ли е този режим да го съчетая и с лунуването?

# 414
Плодчe аз не съм запозната с лунуването...незнам. Ако някой знае да каже. Ама то не е ли вид гладуване? С УУ поемаш в сравнение с това тогава голямо количество калории и сигурно килограмите които си загубила с лунуването ще си ги върнеш с УУ много бързо и ще стане нещо като ЙоЙо. Поне според мен. Има ли някакво захранване после? Освен след захранването да продължиш с УУ? newsm78
Можеш да пробваш и да кажеш какъв е ефекта. Rolling Eyes

# 415
При лунуването едно денонощие в седмицата се поемат само течности.
Преди малко изчислих точките на 3в1, на опаковката са дадени на 100 мл. 50ккал и мазнини 1.5, а пакетчето е за 150 мл. и това прави 1,5 т.

# 416
При лунуването едно денонощие в седмицата се поемат само течности.
Преди малко изчислих точките на 3в1, на опаковката са дадени на 100 мл. 50ккал и мазнини 1.5, а пакетчето е за 150 мл. и това прави 1,5 т.
Ами пробвай тогава след единия ден течности да захранваш с УУ например първия ден 4 по-малко, втория 3 по-малко, 3-я 2 по-малко и после спестените точки напр. за гости ги ползваш или за нещо друго или ги развърляш по дните... Незнам. Това е моето предложение. Пробвай. Макар че аз съм мн. против такива течни гладуващи диети и незнам един ден на течности какво може да допринесе, ама не разбирам много от лунуване, ако си доволна си го прави Peace
За 3в1 незнам тези точки от какво идват, дали от млякото или захарта. Ами смятай си ги тогава по 1,5т или просто си прави ти кафето. Хем по-вкусно, хем по "евтино" откъм точките Laughing

# 417
  • София
Плодчe Добре дошла  Laughing Аз 3в1-то първото не си го броя.  А второто, ако има такова за 0.5. Понеже ползвам правилото 3 х 1 за захарта. Та и аз се чудя дали да не си го пиша по 1.5т.  Thinking Обикновенно кафе не пия.

bva Честити ти минуси  Hug

ПП. Сега погледнах аз мойто 3в1, според мен това са калориите за 100гр прах пък в колко вода се разтваря няма значение. Едно пакетче е 18гр, което според мен има 0.18т. Как мислите вие?

# 418
Здравейте, точици! Да ви е оплача как ометох 23,5 точки Sad
З: 100 гр. мюсли - 6т.
О: спагети с доматен сос и босилек - 4т.
В: 3 фил. ръжен хляб (4т.), таратор (2т.), сирене 20 гр.(1т), маслини 15 бр. (1.5т.)
Гризкане - 2 ябълки, 2 ч.л. шоколадов крем (1т.), овесени бисквитки 8бр. (4т.)
Имам 4,5 бонусточки от спорта в понеделник и явно днес без да се усетя си ги ометох Simple Smile

# 419
Досега бях на 90- дневната диета, не я изкарах до края, останаха ми още 4 седмици, но реших да мина на тази.
На лунната не съм била, но съм запозната с нея.

Сметнах и точките на Горещия шоколад, защото и него много го обичам - 2 т.

Общи условия

Активация на акаунт