Schuhstore.co.uk - маркови обувки - 3

• 35 470
  • 262
  •   1
Отговори
# 210
много съм изостанала от тук, много...ама си ви чета  Hug

# 211
  • Испания
Здравейте ,нахлувам в темата,защото съм поредната зарибена.Ще поръчвам за първи път от този сайт и моля за малко помощ.Дъщеря ми си е харесала ето тези http://www2.branch309.co.uk/item.asp?s_ref=490730&C3_Ref=&am … Ref=&junior=0,но се колебая между 5 и 6 -в Бг носи 38-39 .Някой ако има поглед върху тоя тип кецове!И трябва ли предварително да се регистрирам в сайта за да направя поръчка.Уж изчетох темата..

# 212
pepina1965, по-добре е да й поръчаш 39 щом е м/у двата номера.

На мен ми освободиха парите на следващия ден и си поръчах ботушките, ама сега нямам трекинг номер за тях. Дали са ми ги пратили? Иначе мейл за потвърдена поръчка имам.

# 213
Нито ми изпратиха номер за проследяване, нито пък пристигат. 10 дни станаха вече. С кой куриер идваха тези обувки?

# 214
Нага, как така не са?
Я си виж нещо пощата, да не е сложила писмото в спам. Ако нямаш, веднага им пиши.  newsm78

# 215
Nqмам нищо в пощата, всеки ден гледам  Sad. Само първия потвърдителен имейл и това си беше.
Ще взема вЕрно да им драсна някой ред  Crossing Arms

# 216
Нага, я виж мейл от тук дали имаш - YourOrder@Schuh.co.uk и Your tracking number is:

# 217
  • ...край Дунава
Запис в темичката Blush

# 218
Нага, я виж мейл от тук дали имаш - YourOrder@Schuh.co.uk и Your tracking number is:

И това го нямаше, но днес им писах. Сега ми пратиха трекинг номера и последно са тръгнали на 5.11.(петък) от Румъния.
По мое мнение трябваше да са пристигнали вече, ама ги няма още  Crossing Arms

П.П. Дойдохаааааа. Милото ми се обади, че са пристигнали. Още не съм ги видяла, ще пиша отзиви като се прибера. Може и снимки да пусна.
Ето тези си поръчах: http://www2.branch309.co.uk/item.asp?s_ref=450250&C3_Ref=&am … Ref=&junior=0

Последна редакция: вт, 09 ное 2010, 14:55 от sunny day

# 219
Давам отчет: Много сладки ботушчета, отговарят си на номера, обаче......много трудно се обуват. Нямат цип, а в глезена са тесни.
Понеже съм с много слаби крачка и ми лепват страхотно, че досега не си купувах ботуши, щот все ми широки.

# 220
Честито, Нага. Много гадно това с липсата на цип, но щом се събираш - идеално! Радвам се, че ги получи.  Flutter

# 221
 big pufana   Hug

# 222
  • Sofia
Чета ви и се обърках за номерацията на HUSH PUPPIES, става въпрос за дамски ботуши, не мога да разбера умалени ли са или не.

# 223
Според мен са умалени. Но ако имаш тясно краче ... друг въпрос. Мери някъде пъпески и прецени сама.

# 224
И тук има коледно намаление - някои обувки до 40 % , 50 % , даже 70 % надолу, дано си харесате нещо  Peace Аз съм доволна, едни ги чаках отдавна да паднат.

Общи условия

Активация на акаунт