За пролетни одежди купуваме прежди

• 76 228
  • 729
  •   1
Отговори
# 420
Марчелита - облечено е още по-хубаво  Peace
Кабзи - много ме кефят авторски плетива, по-принцип и на мен ми е по-интересно да си измисля някакъв модел и да видя какво ще излезе - обикновено не точно това дето съм намислила първоначално Mr. Green  Блузката е чудна  Hug

# 421
  • Варна
Mилички,мерси за похвалите.И на мен много ми хареса как стана и как ми седи.

# 422
  • Севлиево
kabzimalka страхотно е   bouquet Едно време и аз плетях измислени неща, ма сега нещо нерви не ми стигат  Crazy
mar4elita много е хубаво   bouquet

# 423
  • Варна
Кабзи, Марчелитка, невероятна красора и умения!   bouquet   bouquet Браво на вас - дано и аз някой ден достигна вашето майсторство. Всъщност тъкмо мислех да си постна снимки на вече оплетената ми жилетка, но на фона на вашите красоти май трябваше да поизчакам Simple Smile. Жилетката се оказа малко по-къса отколкото ми се искаше, но спазвах стриктно модела и понеже ми е първата изплетена дреха, не исках да рискувам докато експерентирам да променям, което се оказа грешка:

http://media.snimka.bg/6026/018307468.jpg
http://media.snimka.bg/6026/018307475.jpg
http://media.snimka.bg/6026/018307490.jpg

# 424
Manzhelka, явно с много голямо желание си  knit, защото като за първо плетиво си е направо майсторско  smile3501 smile3501 smile3501 Моите поздравления!

# 425
  • Варна
Manzhelka, явно с много голямо желание си  knit, защото като за първо плетиво си е направо майсторско  smile3501 smile3501 smile3501 Моите поздравления!

Напълно подкрепям!!!!!!!!!!!!!ТИ СИ МАЙСТОРКА!!!!!!!!!!!!!

# 426
kabzimalka, голяма красота!   bouquet
mar4elita  , прекрасна работа и страхотно ти стои!   bouquet
Мanzhelka , поздравления за първата жилетка!   bouquet

Ако не сте го виждали - плетен часовник

# 427
Браво момичета! С много неща ме запалихте!  smile3501

# 428

Радвам се, че ви хареса моята жилетка. Признавам си, че на нея се учих да държа кукичка, а в паузите на отчаяние, че ще стане - изплетох една рокличка  и една смачкана кошничка.
За katiABV
Модела беше син елек в кръг, ама докато разбера, че нещата се получават по схемата само ако си избрал подходящата прежда и кука, минаха 2 месеца в плетене и разплитане. А не бях разбрала как се плете хикса и вместо него съм плела нещо друго , което май е буквата „т” . След това почнах да плета на фантазия, като гледах от различни салфетки в мамините списания и като не ставаше разплитах. Сега ако трябва да кажа какво съм плела – дори и аз не знам. Много ме измъчиха дупките за ръкавите – станаха криви и големи и ги заших на ръка с голямата игла.
Много ми харесва всичко показано, чак се замислих да ще мога да спретна и аз една блузка за лятото. 

# 429
  • Бургас
И аз да се похваля с жилетката, която изплетох с помощта на Iz1mpt, която направи превода . Благодаря, Iz1mpt.

# 430
Момичета, някой знае ли къде е Iz1mpt, не съм я засичала скоро.

# 431
http://picasaweb.google.com/jola373.6/MojeSzydeKoweINieTylkoCius … 75434611624700050 това много ми хареса. Някой да е срещал схемата му?

# 432
  • София
Кабзи, много е хубав авторският ти проект! Благородно ти завиждам и аз за манекена. Докато плетеш лесно си го обличаш за да видиш как върви.   bouquet А произведенията стоят като изляти по него просто!   bouquet

Марчелитка, много добре е изработено и твоето произведение! Пончо ли се води? Като си вдигнеш нагоре ръцете, много ли се вдига от кръста? Много ми допадна, но сигурно няма да мога да шофирам  newsm78   bouquet

Манжелка, твоята жилетка изглежда много интересна, но искам снимка облечена на теб, а не на стола  Naughty Всъщност добих представа за гърба, но ми е интересно отпред как стои. И въобще не си личи да ти е първа   bouquet

# 433
# 434
Ей, Нели светкавична си! Много ти благодаря! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт