Estee Lauder

• 124 906
  • 753
  •   1
Отговори
# 120
  • в белята
Проверих вчера в Дъглас advanced night repair eye synchronized струва 115 лв ,а в Яготка е 90 лв. ooooh! ooooh! ooooh! Иначе за тези комплекти които говорите ги има и там ,но за техните цени не съм питала.

# 121
Пратките от Ягодата идват вече на митница и се плаща ддс и пощенски такси.

# 122
Момичета, някой ползвал ли е полупрозрачната пудра на Estee lauder-Lucidity- Translucent Pressed Powder?
Изобщо има ли някаква покривност, след като е полупрозрачна? Какъв е в крайна сметка ефекта й? И цената  каква е?

# 123
До колкото знам не може да се поръчва от сайта, ако не живееш в държава изписана на първата страничка.
Аз съм пробвала да поръчвам от УК, но не составят до Ирландия.
А тези комплекти за коледа от сайта ги има в магазините тук, но не са на същите цени. Но ще ги пуснат на разпродажба на 27.12.
Ето това http://www.esteelauder.com/product/630/9595/Product-Catalog/Frag … ers-_-Blockbuster при нас струва 89 евро. Пак е същото условие , да купиш парфЮм.

# 124
  • Варна
Момичета съвсем се обърках. От всичко, което чета не мога да реша кой крем ще е подходящ за чувствителни очи с тъмни кръгове, торбички и първи бръчки. Бях се насочила към advanced night repair eye synchronized и Ресиленс, но мненията са противоречиви. Вече съм за кремове против бръчки-35 години. Кой е комплексен и поне тъмните кръгове да заличава, а ако наистина  действа анти- ейдж ще черпя. Laughing Time zone заличава ли бръчици.

Последна редакция: ср, 15 дек 2010, 12:19 от didaka

# 125
Здравейте момичета!Приемате ли нови попълнения във вашите редици.След дълго четене и разглеждане на продукти се спрях на Estee Lauder.На 26 г. съм и досега не съм ползвала много кремове,само леки за под базата за грим,до тук основно наблягах на почистващи и тонизиращи продукти за лице.Вече обаче смятам,че ми е време да се замисля определено за по-сериозна грижа за лицето си.Нямам все още бръчици,кожата ми е смесен тип с омазняване около Т-зоната,доста разглеждах и най-накрая се спрях на http://www.esteelauder.com/product/1045/15130/Product-Catalog/Sk … u-need/index.tmpl.Моля да ми дадете съвет,дали съм направила правилен избор или е по-добре да се ориентирам към нещо друго.

# 126

Това не ли само, ако стойността надвишава 45 долара?

# 127

Това не ли само, ако стойността надвишава 45 долара?
Не всички сега идват на митницата. Има обърквания в момента. В темата за Ягодата всичко е описано подробно.

# 128
Много благодаря за бързите отговори. Наистина трудно понасям кремове за очен контур. Веднага започва сълзене.Сега ползвам Редермик на La roche и не ме дразни, но ако крем на  ЕЛ е по- ефикасен ще си взема. Кажете как се понасят продуктите от чувствителни кожи. Има ли някой с капризна кожа, който е доволен от Ести.

Аз от Ести съм доволна по принцип и го ползвам от години , като само няколко пъти съм сменяла марката и на няколко пъти кожата ми е реагирала при първото нанасяне.Все пак кремовете им са доста концентрирани и силни и ако кожата ти не  е свикнала и е чувствителна може да се получи реакция.
При мен на няколко пъти ми излиза лек обрив в областа на слепоочията , като последния път не беше и толкова лек , но след , като обрива утихне при второто нанасяне  явно кожата ми свиква и се приспособява и всичко е наред .Но все пак всичко е индивидуално и това , че при мен така се е получило не значи , че и при теб ще стане . Затова е хубаво да се пробва  тестер преди покупката на крема . Peace

Момичета съвсем се обърках. От всичко, което чета не мога да реша кой крем ще е подходящ за чувствителни очи с тъмни кръгове, торбички и първи бръчки. Бях се насочила към advanced night repair eye synchronized и Ресиленс, но мненията са противоречиви. Вече съм за кремове против бръчки-35 години. Кой е комплексен и поне тъмните кръгове да заличава, а ако наистина  действа анти- ейдж ще черпя. Laughing Time zone заличава ли бръчици.
Заличава , ако са фини , не дълбоки , но все пак имай предвид , че няма крем , който да премахва бръчките напълно , ако ще и 1000$ да струва Peace

И последно , че много се разписах ...
Time Zone  в комбинация с това серумче прави чудеса с кожата  Wink

Последна редакция: чт, 16 дек 2010, 16:42 от Mаxi

# 129
Здравейте момичета!Приемате ли нови попълнения във вашите редици.След дълго четене и разглеждане на продукти се спрях на Estee Lauder.На 26 г. съм и досега не съм ползвала много кремове,само леки за под базата за грим,до тук основно наблягах на почистващи и тонизиращи продукти за лице.Вече обаче смятам,че ми е време да се замисля определено за по-сериозна грижа за лицето си.Нямам все още бръчици,кожата ми е смесен тип с омазняване около Т-зоната,доста разглеждах и най-накрая се спрях на http://www.esteelauder.com/product/1045/15130/Product-Catalog/Sk … u-need/index.tmpl.Моля да ми дадете съвет,дали съм направила правилен избор или е по-добре да се ориентирам към нещо друго.

Petkova, ползвала съм тази комбинация от продукти и съм с подобен тип кожа. Приятен е кремът, овлажнява добре, на мен ми идваше една идея по-тежък за моята кожа . Но пък бях на по-мек климат. Мисля, че за студената българска зима няма да ти е тежък. Иначе някакви чудеса не прави, просто овлажнител с превантивна грижа.

# 130
  • Варна
Mаxi, много благодаря за подробната информация! Знам, че чудеса няма как да станат, но има кремове, които намаляват по - слаби бръчки. При мен е същото с Qlinique. Само с околоочните не се сработихме. Щом оставих френската козметика и лицето ми се успокои. Единствено от трите стъпки не съм доволна. Козметиката  не е силна, но трите стъпки са агресивни и хората бягат от марката, ако не са ползвали друг продукт. Ще опитам с този крем на Ести.

# 131
  • Sofia

Заличава , ако са фини , не дълбоки , но все пак имай предвид , че няма крем , който да премахва бръчките напълно , ако ще и 1000$ да струва Peace

И последно , че много се разписах ...
Time Zone  в комбинация с това серумче
................ прави чудеса с кожата  Wink

Сигурна съм, че е така, това е уникален серум!
А пък от околоочния time zone съм изключително доволна, дори точно днес си купих от бюти-то отново. Купих и нощен time zone. Някой ползвал ли е, имате ли впечатления?
Ще го пробвам и ако е добре, ще взема и дневния.
Ресилиънса е за доста по-зряла кожа.
Бяха ми го подарили преди известно време, е няма такава мас, пфу! Колкото и да се мъчих, накрая го изхвърлих, защото се развали от стоене.

# 132
  • Варна
dodo_dodo , би ли ми казала колко го плати в Бюти, защото се чудя от къде да го взема. Определено се спрях на Time zone. Благодаря за вниманието и съветите. Бяхте ми много полезни.

# 133
  • Sofia
Не съм сигурна колко точно беше, защото пазарувах доста неща и платих общо. Embarassed
Вярно, че питах, когато избирах и ми се върти нещо около 160лв. - това нощният. А околоочния 90лв. и нещо беше. Дневният беше свършил. Казаха, че това била най-оборотната серия по празниците на ЕЛ.

# 134
  • Torino,IT
И аз съм в търсене на нов крем, дневен, ако намеря някакви комплекти които да включват и околоочен, серум или измиващ дори и в по малък грамаж бих взела, само че никога не съм ползвала продукти на Ести, така като им гледам каталога на кремовете, доста се изкушавам, какво ще препоръчате за комбинирана кожа, омазняваща се в Т зоната и по суха около слепоочията и скулите.
Като серия кремове към кои да се насоча на марката, и има ли някакви тестове в Интернет на сайта им за да видя към какво продутки ще ме насочат според типа кожа, нещо като 3 стъпки на Клиник?

Общи условия

Активация на акаунт