Estee Lauder

• 124 860
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
  • София
На сайта им гледах, че Advanced Night Repair, го препоръчват за всяка възраст и после съответния хидратиращ крем, но за очния незнам. На фирмения сайт със сигурност има препоръчителна схема.

И аз ползвам вече Advanced Night Repair Synchronized и определено не е вълшебна пръчица за по-дълбоките бръчки, но пък прави кожата прекрасна - успокоява, придава друг вид просто. За дневен ползвам Time Zone и смея да кажа, че Este е моята марка бяла козметика, след всякакви експерименри с Шанели, Клиник, Кларинс и какво ли още не.
Не мога да не добавя и голямото ми разочарование от Диор Sad

# 106
 Advanced Night Repair наистина съвсем не е вълшебна пръчица за съжаление.....за тези парички очаквах малко повече.....

# 107
Advanced Night Repair няма как да прави чудеса. Панацея за вече появилите се бръчки няма в бялата козметика. Аз съм доволна от серума. Кожата става по свежа. Но много ме разочарова околоочния серум Advanced Night Repair. Не виждам никаква разлика. С него и без него все едно и също.
За разлика от този околоочен крем, който за съжаление спряха от производство.

Това е най доброто , което съм ползвала за околоочите. Никъде не мога да го намеря сега.
Незнам дали сте забелязали, че Ести пусна много добри сетове за коледа.
Това си го взех само за 50 евро

# 108
Вчера се разходих по Витошка и обиколих повечето магазини! Направи ми  впечатление ОГРОМНАТА надценка ! Разбираемо е, ако сe вземе предвид наемите ! В beauty zone още не съм погледнала, но ще се вдигна и до там !

# 109
  • в белята
Щом непише за каква възраст е Advanced nignt repair for eyes ще си го взема ,имам бръчици които само май аз си ги виждам,затова пък черните сенки под очите ми са огромни ( от недоспиване и малко ген).Мислех да видя на каква цена е тук както и да пробвам цвета на Double wear light и после да ги поръчвам от яготка.

# 110
  • Бургас
Привет и от мен - още един почитател на марката Laughing
от 4-5 години само тази марка бяла козметика ползвам и съм много доволна и аз.
За адванс-а, тъй като и аз  съм го заплюла да го купя, днес гледах в сайта им, че го даватдори и в комбинация пр- сутрин идеалист-а + крем, а вечер адванс-а пак +крем, без да пишат за години. И като споменах сайта им, от този английския имат безплатна доставка до УК адрес, а после може да се ползва от тези фирми превозвачи до тук. Така ще излезе по-евтино от нашите магазини.

# 111
  • Варна
Здравейте! Ползвам козметиката на Clinique, защото съм със чувствителна кожа, която реагира със зачервяване на всичко, което слагам на лицето.Оправих си проблема с тази марка, но ми се иска да опитам на  Ести крем за очния контур.След като родих получих торбички и тъмни кръгове.Имам и първи бръчки около очите.Интересувам се от крем анти-ейдж за над 35 години.Очите ми текат от доста кремове за тази област. От прехваления All about eyes rich на Clinique стигнах до очен лекар. Фен съм на Clinique, но и Ести сигурно ще ми хареса. Нали са под една шапка. Единствено ме притеснява, че са по-ароматизирани.

# 112
Здравейте! Ползвам козметиката на Clinique, защото съм със чувствителна кожа, която реагира със зачервяване на всичко, което слагам на лицето.Оправих си проблема с тази марка, но ми се иска да опитам на  Ести крем за очния контур.След като родих получих торбички и тъмни кръгове.Имам и първи бръчки около очите.Интересувам се от крем анти-ейдж за над 35 години.Очите ми текат от доста кремове за тази област. От прехваления All about eyes rich на Clinique стигнах до очен лекар. Фен съм на Clinique, но и Ести сигурно ще ми хареса. Нали са под една шапка. Единствено ме притеснява, че са по-ароматизирани.

Много доволна останах от розовата серия на ЕЛ - Ресиленс,най вече от околоочния крем Peace
http://eu.strawberrynet.com/skincare/estee-lauder/resilience-lif … ing/47566/#DETAIL
Този също тествах и останах доволна:
http://eu.strawberrynet.com/skincare/estee-lauder/future-perfect … ce/113705/#DETAIL

Старият Advanced Night Repair Eye не струваше...лютеше и не вършеше особенна работа,но новия http://eu.strawberrynet.com/skincare/estee-lauder/advanced-night … ed/109659/#DETAIL много го хвалят,взела съм си мостричка но още не съм пробвала за да дам мнение Peace

# 113

Аз ползвам това Peace

# 114
 didaka ,ако се спреш на Future Perfect Anti-Wrinkle Radiance Eye Cream задължително вземи първо мостра,защото на мен ми сълзят очите от него  Peace

# 115
  • BABYLAND
Guilty , как си го поръча този комплект??? До България изпращат ли се направените поръчки или с посредник? Харесах си някои неща, но не знам как да направя поръчка.  Confused

# 116
Аз си го купих от магазина. Ти от кой сайт искаш да направиш поръчка?

# 117
  • Варна
Много благодаря за бързите отговори. Наистина трудно понасям кремове за очен контур. Веднага започва сълзене.Сега ползвам Редермик на La roche и не ме дразни, но ако крем на  ЕЛ е по- ефикасен ще си взема. Кажете как се понасят продуктите от чувствителни кожи. Има ли някой с капризна кожа, който е доволен от Ести.

# 118
  • по света
Guilty , как си го поръча този комплект??? До България изпращат ли се направените поръчки или с посредник? Харесах си някои неща, но не знам как да направя поръчка.  Confused
И аз искам чрез посредник,сега имат божествен комплект гримове ето http://www.esteelauder.com/media/flash/holidaygiftguide/index.tmpl който в сайта струва 55$ тук се прадлага в редуциран  състав при цена 200лв.

# 119
Не е в редуциран състав. Точно така изглежда за 200 лв.

Общи условия

Активация на акаунт