Estee Lauder

• 124 787
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
Sienna,дано зимата ни действат по-добре,но мисля че няма да го повторя този крем  Mr. GreenМежду другото като го бях пробвала на по хладно  време/имах тестер/ сякаш не лъсвах чак толкова....ще видим след 1-2 месеца.
Освен че ми лисва кожата след няколко часа, ами и креме не ми е достатъчен за кожата. Как да го обясня- кожата ми една повяхнала.
На мен една консултантка ми препоръча да ползвам Дай уеър плюс като нощен крем. И много добре ми е на кожата.

# 91
  • София
Аз съм много доволна от околоочния адвансд найт рипеър. Иначе този за лице не ми правеше някакви чудеса (3 тестера пробвах и накрая се отказах да го купя).
Ревелейшън на мен не ми допадна много - някак оставя лъскав филм върху лицето, като желе, не мазно точно. Но пък някак избистря тена след няколко дни ползване, лицето става малко като порцеланово. На много бяла кожа би направил добри неща, на тъмна - би избелил лицето в сравнение с тялото.

# 92
За него четох, че бил за по-млада кожа..под 30г. Вярно ли е? И изобщо, подходящ ли е хидратиращ крем за зимата? Доволна ли си от него? Аз по описание много го харесах, но това за по-младата кожа ме обърква newsm78

Да,за по-млада кожа е.
На 27 съм,затова съм на леките кремчета,макар да използвам advanced night repair серума + за околоочния контур.Хмм,може би прибързвам с кремовете против бръчки newsm78
 След 30 обаче ще атакувам времето с по-сериозни мерки.

На мен лятото ми стоеше много мазен на лицето,докато DayWear Plus ми идва идеален.
Затова Хидралиста го подготвям за есента и зимата.

Имам и един др крем в резервите.Дори не съм го изпробвала на лицето си.
 Ето този Spotlight http://www.esteelauder.com/product/mpp.tmpl?CATEGORY_ID=CAT693
Някакви лични впечатления да споделите?

# 93
А можеш ли да ми кажеш на каква цена е Future Perfect в магазина, защото не откривам никъде Rolling Eyes
От България си го взех само първия път и понеже беше по-скъп после от ягодка си поръчвах.Но сега виждам ,че и там го няма.Миналата година си го купих от чужбина 78 евро/аз ползвам Future perfect lotion,а не крема/.

# 94
  • София
Охооо...Никак не е малко  Confused

# 95
Кремчетата мисля, че са по евтини-така мисля.Преди около месец си купих крем time zone-около 65 евро,ако не се лъжа.Но в България са още по-скъпи,поне допреди 2-3 години така беше.
А иначе си заслужават парите-аз доста дълго ги ползвам,като мажа и шията,не само лицето.

# 96
  • София
Да, така е, но този месец много ми се натрупаха такива покупки...козметични и ми се искаше да мина с нещо по-тънко, поне до 100лв, каквато е цената на Day Wear, който досега ползвах Mr. Green Имам няколко мострички на Hydra Complete, май с тях ще изкарам поне до другия месец и тогава ще му мисля Laughing А крема дали омазнява? Че моята кожа не понася такива тежки и по-мазни кремове Rolling Eyes

# 97
future perfect  lotion не омазнява,но тъй като е доста парички,ако имаш възможност вземи тестер,за да си сигурна,че ще ти хареса.

# 98
  • София
http://www.esteelauder.com/product/spp.tmpl?CATEGORY_ID=CAT1169& … p;PRODUCT_ID=4197 - аз се сдобих с това. Надявам се да ми допадне. Ако го одобря ще си взема и нощен.
Ползвала съм това http://www.esteelauder.com/product/regimen.tmpl?CATEGORY_ID=CAT1043, когато бях бременна и беше прекрасно.

# 99
Искам да си взема пудра на ЕЛ, гледам, че обсъждате бялата козметика на марката, но ако имате впечатления ще съм ви благодарна да ги споделите.Кожата ми е суха и чувствителна.

# 100
Пудрите са им хубави.

# 101
Здравейтe, може ли да ми кажете нещо повече за Double Wear Stay In Place Makeup SPF 10  ?
Интересуваме качеството, на каква кожа подхожда и от къде мога да си го купя (да не е online )?
Предварително благодаря !

# 102
От няколко месеца ползвам Advanced Night Repair Synchronized.., но не е нищо особено. Като плюс мога да кажа, че не се опъпчвам от него, което по принцип ми се случва често. Не знам тук каква му е цената, но аз го купих на някаква прИмоция от Англия зa £42/ 50 мл.

# 103
  • в белята
britdamage в  beauty zone съм срещала козметиката на ЕЛ ,предполагам ,че и в douglas ще я има,но не съм обърнала внимание.Само трябва следващия път да проверя дали ще има разлика в цените в двете места.
Аз пък искам да попитам Advanced nignt repair for eyes за каква възраст е?Нещо много съм му се нагледала.

# 104
къде да намериш козметика, зависи за кой град говориш  Laughing
в софия освен в Дъглас и Бюти зон, има и фирмен магазин на Витошка
продават ги и по дюти шоповете по летищата и са на по-ниски цени, стига да имаш достъп до тях  Peace

Общи условия

Активация на акаунт