Estee Lauder

• 124 809
  • 753
  •   1
Отговори
# 75
eто този почистващ ми беше в комплекта с дневния крем, който си купих март месец
сега почнах да го ползвам и съм много доволна страхотен е
до сега като ползвах други измиващи, после отстранявах остатъка от мръсотия от лицето си с лосион
а сега след като ползвам този почистващ крем, след него пак си нанасям лосиона, но памукът вече е чист
супер е Peace

# 76
Момичета ,а от сайта на Ести няма ли доставака до Бг,или до кои държави има?Цените просто са наистина много по  евтини-направа на половина бих казала.

E,чак много,та на половина...но да,ценовата разлика се усеща в портмонето.
Аз засега съм очарована от продуктите им,с изключение на серума за пори.Не виждам кой знае какъв намаляващ ефект,при редовна,всекидневна употреба от 3 месеца.
АнБибиан,и аз съм вмомента с този почистваш гел.Споделям впечатленията ти.

Да попитам относно парфюмите,трайни ли са?

# 77
Да ужасно трайни и специфична са. На малко хора им понасят.

# 78
Почистващото дадено от anbibian го открих преди 3 години. Няколко пъти се опитвам да го заменя с нещо друго,но винаги се свръщам пак и пак-страхотен продукт!
Да кажа за хидратиращия крем споменат от мен 5-6 поста назад,че съм много доволна и го препоръчвам Peace Нямам идея в магазините тук колко струва, но се сдобих с него от ибей за 60 лв. с доставката.

# 79
Aз ползвам от години само този http://www.esteelauder.com/product/spp.tmpl?CATEGORY_ID=CAT684&a … p;PRODUCT_ID=2646 .Много съм доволна,но скоро открих че съдържа парабени и  се замислям да го сменя,макар че по хубав почистващ продукт не съм ползвала.

# 80
  • Пловдив
Aз ползвам от години само този http://www.esteelauder.com/product/spp.tmpl?CATEGORY_ID=CAT684&a … p;PRODUCT_ID=2646 .Много съм доволна,но скоро открих че съдържа парабени и  се замислям да го сменя,макар че по хубав почистващ продукт не съм ползвала.

Подкрепям напълно.Страшно съм доволна и аз.

# 81
А имат ли кремове с натурален колаген? И вярно ли е, че най-важното за един регенериращ крем е колко е процентното съдържание на натурален колаген?

# 82
На мен леля ми е в Америка и често изпраща. Много съм доволна. Последно изпрати един руж с три цвята и излиза към 20 лв. За червила да не говорим те са почти тройно по-евтини.

# 83
Вижте това червило  от 22$, имам 2 в розово, ако някой иска мога да му поръчам.
http://www.esteelauder.com/product/mpp.tmpl?CATEGORY_ID=CAT649

# 84
  • София
Момичета, можете ли да ми препоръчате дневен крем за комбинирана, не суха кожа..На 30 год съм.Ползвах досега няколко пъти Day Wear, но съм решила малко да го сменя, иначе съм супер доволна от този за смесен тип кожа.Сега за зимата се колебая м/у  Hydra Complete или Future Perfect, Revalation или Hydrationist Rolling Eyes Има ли някоя добре запозната с всички тези, да ми даде съвет? Не искам да е много тежък, мисля, че не съм още за противобръчкови, но все пак искам нещо подходящо за възрастта.Иначе ползвам и Идеалиста, от който съм супер доволна Peace Ще съм ви благодарна, ако се включите със съвет Hug

# 85
Аз за зимата съм си подготвила Hydrationist за смесена кожа,наред със серума,който използвам вече 6 месеца.

Червилата не са от най-евтините. $20-22 не е малко, + това не са с включено ДДС.

# 86
  • София
За него четох, че бил за по-млада кожа..под 30г. Вярно ли е? И изобщо, подходящ ли е хидратиращ крем за зимата? Доволна ли си от него? Аз по описание много го харесах, но това за по-младата кожа ме обърква newsm78

# 87
Започнах да ползвам Time zone кремчето,но изобщо не ми хареса...идва ми мазен.Направо цялата лъсвам,а пък не слагам много.Може би ще го оставя за по хладно време.Ядосвам се че не си взех пак future perfect  Crossing Arms
И на мен не ми харесва. Аз си купих комплект с крема за очи. И от двата продукта на съм доволна.

# 88
iana1980 ,вземи си future Perfect и няма да съжаляваш.А иначе Hydra Complete съм го ползвала за лятото преди години-много е приятен,но според мен първо не е за зимата освен това е за по млади кожи-също като Day Wear.
По мое мнение трябва да си вземеш вече по сериозен крем  Hug.Е зависи кожата в какво състояние е все пак.
Аз съм на 34/смесен тип кожа/ и от поне 6-7 ползвам future perfect и съм много доволна.
Sienna,дано зимата ни действат по-добре,но мисля че няма да го повторя този крем  Mr. GreenМежду другото като го бях пробвала на по хладно  време/имах тестер/ сякаш не лъсвах чак толкова....ще видим след 1-2 месеца.

# 89
  • София
А можеш ли да ми кажеш на каква цена е Future Perfect в магазина, защото не откривам никъде Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт