Estee Lauder

• 124 968
  • 753
  •   1
Отговори
# 450
Благодаря момичета  Hug

Бубка, Биотерм или Биодерм Simple Smile?

# 451
# 452
# 453
Да, ще дам ревю за крема, нека малко повече го пробвам.

Да похваля Пудрата Бронзова богиня, ползвам я от много време и в съчетание с Перфекшън люмиер дава наистина фотошоп ефект.

# 454
Самсара,има ги в Бюти Зон Peace

# 455
Самсара,има ги в Бюти Зон Peace

Благодаря, днес бях там и ги видях. Имат един серум Blue Therapy - много добре "звучи" Simple Smile

Да се върнем на Ести - гледах им коледния сет с декоративна козметика и тъй като съм ползвала само бяла козметика на Ести много се колебая за сета. Заслужава ли си? ох, в голяма дилема съм... Rolling Eyes

# 456
Да заслужава си повече от много. Peace Червилата са мазни и миришат силно, но имат хубави три цвята, много покривни са и не мърдат часове наред на моите устни. Аз си ги нося супер често и имам много. Ружовоте са много добри. 4 цвята ве дна палитра е просто ударя в 10-ката. Спиралата е една от най-добрите на пазара за обем, моливите им също. За дегримьора да не говорим, страхотен е. Сенките мен ме устройват като цветове за първи път тази година и затова го купих веднага. 5 години преди това не ме устройваха цветовете на блокбастъра и го пропусках. Винаги беше най-много в кафяво, а аз не нося такива цветове.
Чантата е най-добрата от години, защото не е издут козметичен несесер и побира доста гримове.

Какво му се чудиш? Кое точно те притеснява? Hug

# 457
Да заслужава си повече от много. Peace Червилата са мазни и миришат силно, но имат хубави три цвята, много покривни са и не мърдат часове наред на моите устни. Аз си ги нося супер често и имам много. Ружовоте са много добри. 4 цвята ве дна палитра е просто ударя в 10-ката. Спиралата е една от най-добрите на пазара за обем, моливите им също. За дегримьора да не говорим, страхотен е. Сенките мен ме устройват като цветове за първи път тази година и затова го купих веднага. 5 години преди това не ме устройваха цветовете на блокбастъра и го пропусках. Винаги беше най-много в кафяво, а аз не нося такива цветове.
Чантата е най-добрата от години, защото не е издут козметичен несесер и побира доста гримове.

Какво му се чудиш? Кое точно те притеснява? Hug

Дали като качество отстъпват на продуктите, които се продават поединично:)

# 458
О не абсолютно същите са. Само сенките не се продават отделно.

# 459
О не абсолютно същите са. Само сенките не се продават отделно.

Благодаря  Hug

# 460

Да се върнем на Ести - гледах им коледния сет с декоративна козметика и тъй като съм ползвала само бяла козметика на Ести много се колебая за сета. Заслужава ли си? ох, в голяма дилема съм... Rolling Eyes

Заслужава си, даже много. Продажната стойност на продуктите е около 350лв. а в сета е 195.
Спиралата е едно от най-добрите неща, които съм слагала на очите си. Червилата вече са ги похвалили, а сенките... има цвят за абсолютно всеки вкус. Да не говорим за демакианта, които е супер нежен и не изсушава кожата около очите.

# 461
  • sofia
Един линк или снимка към сета бихте ли пуснали?

# 462
Привет на всички!  Hug Включвам се в страхотната ви тема, понеже ми трябва ми малко помощ относно избора на фон дьо тен. Надявам се да можете да ми помогнете. Силно ми се иска да си поръчам този комплект http://www.esteelauder.com/product/643/23649/Product-Catalog/Mak … l-Look/index.tmpl но сякаш цветовете нещо не ми допадат. 1 ми се вижда светло, а 2 тъмно..  Sad А иначе офертата ми се струва супер. Някакъв съвет?  Confused

# 463
Привет на всички!  Hug Включвам се в страхотната ви тема, понеже ми трябва ми малко помощ относно избора на фон дьо тен. Надявам се да можете да ми помогнете. Силно ми се иска да си поръчам този комплект http://www.esteelauder.com/product/643/23649/Product-Catalog/Mak … l-Look/index.tmpl но сякаш цветовете нещо не ми допадат. 1 ми се вижда светло, а 2 тъмно..  Sad А иначе офертата ми се струва супер. Някакъв съвет?  Confused

1.0 е доста светло за много бледа кожа, 2.0 е подходящо за светла кожа, 3.0 за кожа с лек загар и т.н. Аз ползвам 2 през зимата и 3 през лятото, а аз съм със светла кожа, коса и очи, Напр. Мак NC25. Надявам се на съм помогнала.  Peace
п.с. Кажи ти какви фдт-ни и номера си ползвала, за да те ориентирам горе-долу за цвета.  Peace

# 464
  • Бургас
Имам комплекта с 1-цата от този фон дьо тен и най-светлия коректор.  Peace
На мен са ми тъмни, но аз съм доста бяла. Затова са и в темата за размяна.

Общи условия

Активация на акаунт